Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΠΑΝΕΑΣ: «ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ Κ. ΓΙΑΡΕΝΗ»!


Δημοσίευση (άλλης εποχής) σε ιστοσελίδα, με την όποια ευθύνη του Δ. Γιαρένη!

Αποδεικνύοντας την φαυλότητα και αναξιοπιστία του Δ. Γιαρένη, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΑΝΑ Αριστείδης Σπανέας, έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη επιστολή, στην οποία υποστηρίζει ότι «ο κ. Γιαρένης βρίσκεται -τουλάχιστον- σε σύγχυση»! Αναλυτικά η επιστολή του Αρ. Σπανέα:
«Διαβάζω δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ του κ. Γιαρένη, που αφορούν το άτομό μου. Θεωρώ ότι άνοιξε λάθος δρόμο να βγει από την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει. Με δημοσιεύσεις και αντιπαραθέσεις μέσω ΜΜΕ, δεν λύνονται τα προβλήματα αλλά αυξάνονται οι εντάσεις.
Πάγια τακτική μου είναι τα θέματα που αφορούν την ΕΠΣΑΝΑ να επιλύονται στο φυσικό τους χώρο, δηλαδή στο Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ. Δυστυχώς, όμως, απ’ ότι φαίνεται ο κ. πρόεδρος διαλέγει άλλο δρόμο. Θα σταθώ σε σημεία στα οποία αναφέρεται σ’ εμένα και με εμπλέκει και ας κριθεί -όπως και ο ίδιος ζητά- από την κρίση των παραγόντων.
Κλήθηκα να παρουσιαστώ στο Δ.Σ. Πήγα, μου εζητήθη να μιλήσουμε κατ' ιδίαν πρώτα -όπως κι έγινε- με την παρουσία του κ. Πέππα και ενώπιον του κ. Χαρίση, του οποίου και εζητήθη η αποχώρηση από εμένα προσωπικά, διότι η συζήτηση αφορούσε θέματα της Επιτροπής Διαιτησίας. Έθεσα θέματα που αφορούσαν την λειτουργία της Ε.Δ. κι επειδή δεν ευρέθη λύση, με πρόταση του κ. Πέππα, αποχωρήσαμε με την συμφωνία ότι θα συζητηθούν τα θέματα στο επόμενο Δ.Σ.
Έκτοτε, ουδέποτε κλήθηκα στο Δ.Σ. Αντιθέτως, ενημερώθηκα από τον πρόεδρο ότι θα ορίζει διαιτητές και παρατηρητές ο κ. Κόνιαρης. Άρα ψευδής η δήλωσή του ότι κλήθηκα και δεν παρουσιάστηκα! Άλλωστε, παρών ήταν και ο κ. Καραμολέγκος, με τον οποίο είχα και συνομιλία αλλά και πολλά από τα μέλη του Δ.Σ. Επίσης, αναφέρει στη δήλωσή του ότι έχω υπογράψει σε αγωγή κατά της Ένωσης, που αφορά τα ποσοστά της! Ας παρουσιάσει ένα τέτοιο δικόγραφο!!! Δεν υπάρχει πουθενά, αν και όλοι γνωρίζουμε ότι η παρακράτηση των ποσοστών από την Ένωση δεν είναι σύννομη! Υπάρχουν γι’ αυτό δικαστικές αποφάσεις τελεσίδικες!!! Για ποιο λόγο η Ένωσή μας να σύρεται σε δικαστήρια για μικροποσά;
Κι εδώ ο πρόεδρος ακολουθώντας την τακτική της συκοφαντίας -που διώκεται ποινικά από το νόμο- λέει ψέματα! Δικαιούμαι, λοιπόν, να τον αποκαλέσω ψεύτη αλλά δεν θα το κάνω. Τον συγχωρώ! Συκοφάντη, ίσως; Ούτε αυτό. Πιστεύω ότι βρίσκεται σε σύγχυση!
Σε ότι αφορά ότι μου εζητήθη με e-mail η παραίτησή μου, θα του απαντήσω ότι και στο e-mail που έχει στα χέρια του ...δεν εκτελώ προσωπικές φαντασιώσεις κατά παραγγελία! Υπάρχει Δ.Σ. που θα μπορούσε να φέρει οποιοδήποτε θέμα -με την παρουσία μου- και να ζητήσει την αντικατάστασή μου! Άλλωστε, αυτός με επέλεξε, γνωρίζοντας -όπως δήλωσε σε προσωπική του ιστοσελίδα- ότι είμαι αρχιερέας της νομιμότητας!
Δεν επιθυμώ αντιπαραθέσεις από εδώ κ. πρόεδρε. Δυστυχώς, εκτέθηκες δημόσια ψευδόμενος»!
Αριστείδης Σπανέας
Αντιπρόεδρος Ε.Δ./ΕΠΣΑΝΑ

* Η επιστολή του Αριστείδη Σπανέα ήταν ουσιαστικά απάντηση στην ανακοίνωση που ανάρτησε ο Δ. Γιαρένης στην ιστοσελίδα της Ένωσης, όπου έγραψε νέα ψέματα! Αναλυτικά:
«Επειδή κάποιοι θεωρούν τη σιωπή ως αδυναμία και την πίστη μου στο ρητό «τα εν οίκω μη εν δήμω» εκμεταλλεύσιμο, εξαπολύουν το τελευταίο εικοσαήμερο μπαράζ επιθέσεων και λάσπης. Αναγκάζομαι να παραθέσω τα κάτωθι, σεβόμενος την κρίση των παραγόντων.
Από την Παρασκευή 14/10 έχει ζητηθεί με e-mail η παραίτηση από τον αρχιδιαιτητή Αριστείδη Σπανέα ενώ παράλληλα κλήθηκε να παραστεί στο Δ.Σ. της Τετάρτης 19/10 για να δώσει εξηγήσεις και ουδέποτε εμφανίστηκε.
Ο κ. Αριστείδης Σπανέας ενώ είναι αρχιδιαιτητής στην Ένωση έχει υπογράψει αγωγή εναντίον της για το θέμα των ποσοστών διαιτησίας!!!
Ο κ. Βασίλης Σπαθής ασκεί κανονικά και με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει τα καθήκοντά του ως παρατηρητής διαιτησίας και ουδέποτε έχει καταφερθεί εναντίον του προέδρου της Ένωσης.
Έχω ζητήσει από τον αρχιδιαιτητή, οι παρατηρητές διαιτησίας (οι οποίοι επιβαρύνουν το ταμείο της Ένωσης) να μην ξεπερνούν τους δέκα με δώδεκα ανά αγωνιστική.
Τέλος, όσον αφορά τον εμπαθή «δημοσιογράφο» Θ. Κοτσώνη, τον οποίο οι παράγοντες στις πρόσφατες εκλογές τον τίμησαν με μηδέν ψήφους, ανατρέξτε στις αναρτήσεις του το τελευταίο εξάμηνο, που τα φανταστικά σενάρια που γράφει ουδέποτε επαληθεύονται και χαρακτηρίζονται ως μηδενικά.
Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι θα μάχομαι γι’ αυτό που εκλέχθηκα πρόσφατα με συντριπτική πλειοψηφία, την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ και δεν θα κάνω συμβιβασμούς ούτε θα υποκύψω σε επιθέσεις, απειλές και κατασκευασμένα «σκάνδαλα».
Γιαρένης Δημήτρης
Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ

* Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής και πρώην αρχιδιαιτητής ΕΠΣΑΝΑ Ηλίας Ντάφλος, έδωσε την δική του απάντηση στον «αξιόπιστο» Δ. Γιαρένη: «Πήραμε απόφαση αλλά δεν καταθέσαμε αγωγή, χωρίς να είναι παρών στην συνεδρίαση ο κ. Σπανέας, ο οποίος φυσικά δεν έχει υπογράψει γιατί προσπαθούμε να επέλθει μια συμφωνία με την Ένωση, για να κυλήσουν ήρεμα τα πρωταθλήματα και να είναι απερίσπαστοι και οι διαιτητές. Ο κ. Γιαρένης πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του γύρω από την διαιτησία για την λειτουργία της Επιτροπής».

* Σε ότι αφορά το σχόλιο του Δ. Γιαρένη που αφορά τον υποφαινόμενο (Θ. Κοτσώνη), δεν έχουμε να παρατηρήσουμε τίποτε περισσότερο από το γεγονός της προσωπικής μας δήλωσης σε επικοινωνία (μέσω γραπτών μηνυμάτων) με τον παράγοντα Ηρακλή Παπαθεοδώρου, λίγες ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες στην Ένωση. Μέχρι να ενημερωθεί, τον αφήνουμε στις ιδεοληψίες του…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money