Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2–1



Η Άνοιξη δυσκολεύθηκε αλλά νίκησε γηπεδούχος τον ισχυρό Θησέα Αγίας Μαρίνας με 2-1. Αρκετοί θεατές παρακολούθησαν ένα ματς δυνατό, καθαρό και ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος…
Στο α' ημίχρονο η Άνοιξη έδειξε καλύτερα στοιχεία και προηγήθηκε στο 30' με πλασέ του Δαρζέντα από το ύψος του πέναλτυ, μετά από πάσα του Δρακόπουλου (1-0). Ο Θησέας, που είχε νωρίτερα καλή ευκαιρία με κεφαλιά-άουτ του Ζιάγκου, δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη κάποιες καλές φάσεις.
Στο β’ μέρος ο Θησέας έπαιξε πιο επιθετικά και «του βγήκε» αφού στο 52’ ισοφάρισε με πλασέ του Δημητρίου (1-1). Μετά το 60' έγινε πραγματικό ντέρμπυ, με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Η Άνοιξη στο 72’ πέτυχε γκολ, με σκόρερ τον ποιοτικό Νικήτα Αθανασόπουλο. Σε γέμισμα του Χουζούρη και κεφαλιά-πάσα του Δρακόπουλου, η μπάλλα πήγε στον Ν. Αθανασόπουλο, ο οποίος με άψογο πλασέ σημείωσε το 2-1. Ο Θησέας στο τελευταίο 15λεπτο προσπάθησε και είχε μερικές καλές φάσεις για την ισοφάριση, με κορυφαία μια κεφαλιά άουτ του Ευαγγέλου.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Γουρνιάς, Χόικας.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Δρόσος, Τρακάκης, Κυριάκης, Χουζούρης, Ράλλης, Γεωργούσης (71' Ειρ. Αθανασόπουλος), Θεοδώρου (86' Κόλμπερ), Νικ. Αθανασόπουλος, Δαρζέντας (77' Ελευθερίου), Δρακόπουλος.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης, Μαγγίνας, Μαντόπουλος, Τσέλιος, Χατζόπουλος (74' Μαγκουσοχατζάκης), Νικηφοράκης, Νικολέας (56' Λαγός), Ζιάγκος, Δημητρίου (61' Σοφρόνι), Ευαγγέλου.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money