Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2–0



Με δύο γκολ του Μάριου Καραγιάννη (ένα στην αρχή κι ένα στο τέλος του αγώνα) ο Ολυμπιακός Λαυρίου νίκησε 2-0 τον αρκετά καλό Αχιλλέα και έμεινε μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας…
Το παιχνίδι άρχισε με γκολ από τα αποδυτήρια (1’) από πλασέ του Μ. Καραγιάννη, μετά από πάσα του Μουστόγιαννη (1-0). Ο Αχιλλέας αντέδρασε και στο 15' ο Θεοδώρου είχε μακρινό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Κ. Καραγιάννη. Ο Ολυμπιακός στο 45' έχασε μεγάλη ευκαιρία με πλασέ του Γκαβασιάδη (απέκρουσε δύσκολα ο Τόλιας).
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι διαχειρίσθηκαν όπως έπρεπε τον αγώνα και απειλήθηκαν ελάχιστα. Μετά το 75' ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός και με τον Μπουγατσιά είχε καλή ευκαιρία προς το τέλος. Ο Αχιλλέας απείλησε με αντεπιθέσεις και πλησίασε την ισοφάριση στο 75' με εκτέλεση φάουλ του Τσάκαλου. Τελικά, στο 80' ο Μ. Καραγιάννης με σέντρα-σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Διαιτητές: Δραγάτης – Δουλγεράκης, Τσαλίκογλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Κ. Καραγιάννης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος (83’ Πετρίδης), Χόρτσας, Κοντογιάννης, Ράπαϊ (73' Μπουγατσιάς), Τσάτσιος (60’ Μητροφάνης), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Μ. Καραγιάννης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Τόλιας, Σιαδήμας, Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Βαφειάδης, Ξενάκης (73’ Μαραντίδης), Τσαλιαγκός (43’ Σάλαρι), Καλογήρου, Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Θεοδώρου (83’ Καψιώχας).

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money