Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 4–1


Η ομάδα του Παλλαυρεωτικού

Με την ενίσχυση τόσων καλών παικτών, ο Παλλαυρεωτικός αποτελεί πλέον ομάδα δυνατή και υπολογίσιμη στην Β’ κατηγορία. Η επικράτηση με 4-1 μέσα στο Λαύριο επί του σχετικά αδύναμου Διονύσου δεν είναι έκπληξη. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα εκρηκτικό πρώτο τέταρτο! Άνοιξαν το σκορ στο 3' με ενέργεια και σουτ του διακριθέντα Ζουμά (1-0). Στο 7' έγινε το 2-0 με προσπάθεια και τελείωμα του Ασλάνι. Στο 13' ο Κ. Παπαδόπουλος πέρασε δύο παίκτες και πραγματοποίησε το 3-0!
Στο β’ μέρος ο Παλλαυρεωτικός χαλάρωσε και ο Διόνυσος πήρε πρωτοβουλίες και μείωσε 3-1. Όμως στο 70’ ο Ζουμάς βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Διαιτητές: Καρράς – Μπαλάγκα, Πολίτης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Φετολλάρι, Κωνσταντινίδης, Θεοφανίδης (84' Ρόσι), Πάνου, Ζουμάς (89' Βασιούλας), Μωραΐτης, Ασλάνι (60' Ι. Παπαδόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Λεγάκης, Παλιούρας, Δήμτσας, Αρκατίνης, Μίσιος, Ντόφης, Δ. Ραυτακόπουλος, Ευαγγελάτος, Μαυροκεφαλίδης, Αγγελόπουλος (35' λ.τρ. Χ. Ραυτακόπουλος), Σκαφίδας (82' Καραγιάννης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money