Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Γ. ΣΠΑΝΕΑΣ: «Ο ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΝΟΜΑ»!



Ο Γιώργος Σπανέας, γραμματέας της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ελλάδος, μας κοινοποίησε ανοικτή επιστολή του, στην οποία αναφέρει: «Διάβασα στο ρεπορτάζ ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ χαρακτήρισε άνευ σημασίας την καταγγελία του αρχιδιαιτητή του για τις παρεμβάσεις στο πλάνο των παρατηρητών διαιτησίας.
Αυτός δεν ήταν που στην εκπομπή “Δίκη στον ΣΚΑΪ” αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση και ζήτησε να κάνω καταγγελία; Την έκανε ο αρχιδιαιτητής του, λοιπόν, τον οποίο δεν είχε το σθένος να τον αντικαταστήσει άλλα του ζητούσε την παραίτησή του.
Η παρουσία του αρχιδιαιτητή του εκεί, μάλλον τον έκανε να αμφιβάλει για την ίδια την ύπαρξή του στην Επιτροπή και προφανώς με τις παρεμβάσεις του, ένοιωθε πρόεδρος!
Πόσο μάλλον που αποδείχθηκε ότι αφαιρούσε η άλλαζε παρατηρητή στην ομάδα που ανήκει… Πόσο σύννομο είναι να παραδίδει έγγραφο με την υπογραφή του και να απαιτεί να τοποθετούνται συγκεκριμένοι παρατηρητές; Πόσο δεοντολογικό είναι αυτό; Και από ποιούς κανονισμούς απορρέει;
Το άσχημο είναι ότι σε όλη αυτή την κατρακύλα του, παρασύρει και άλλους, εξηγώντας κατά το δοκούν τους κανονισμούς. Απλά, νοιώθει (προφανώς αλλά ανεξηγήτως) καλά, επειδή κάποιοι αυλοκόλακες, κάνουν like στον πρόεδρο. Όμως, ο κόσμος δεν είναι κουτός και γνωρίζει τα γιουσουφάκια των like.
Ελπίζω σιγά-σιγά να αντιληφθούν όλοι ότι έλεγε και συνεχίζει να λέει ψέματα. Κι επειδή ο Γιαρένης επέλεξε να είναι με την συμπαράταξη για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, θα στείλω την καταγγελία του αρχιδιαιτητή του, στον επικεφαλής της Κίνησης για την οποία βάλαμε πλάτη και θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε για κάτι καλύτερο. Για να δει και ο κ. Γραμμένος, το πώς λειτουργεί ο εξυγιαντής Γιαρένης! Είναι σίγουρο ότι δεν χρειάζεται η ψήφος τέτοιων εξυγιαντών στο ποδόσφαιρο.
Κάτι τέτοιοι εξυγιαντές, που ήθελαν να ελέγχουν τους διαιτητές για να έχουν καρέκλα, έφεραν το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάσταση. Πρώτος δεν γεννιέσαι, γίνεσαι και χωρίς γιουσουφάκια χειροκροτητές. Και μάλιστα σε μια Ένωση που διαθέτει ιστορικές ομάδες»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money