Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–2



Με κεκτημένη ταχύτητα πέρασε από το γήπεδο της  Αγίας Άννας ο Παθιακάκης, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο και φυσικά χωρίς να ικανοποιήσει με την εμφάνισή του. Μόνο η νίκη με 2-1 επί της μέτριας Δόξας Ποντίων, έφερε χαμόγελα στις τάξεις των φίλων του Παθιακάκη. Και τούτο επειδή έφθασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Στο πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενων είχαν την υπεροχή αλλά το παιχνίδι εξελίχθηκε ανιαρό. Στο 5' ο διαιτητής είδε κι έδωσε πέναλτυ σε χέρι αμυντικού εντός περιοχής της Δόξας. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Ντρένοβα (0-1).
Οι γηπεδούχοι στην αρχή του β’ μέρους (47’) κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σουτ του Κότσαλου (1-1).
Ο Παθιακάκης προσπάθησε περισσότερο και στο 65’ ο Γιώτης πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια, κι έδωσε στον Μόδεστο Τασιούδη για το τελικό πλασέ (1-2).
Στο 70' είχε δοκάρι ο Γιώτης και στο 80' ο τερματοφύλακας Γκιόλιας έκοψε τετ-α-τετ του Ιορδανίδη…
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Κουλοχέρης, Μπέκας.
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλιας, Παπαγεωργίου, Σιρινίδης, Μιχαηλίδης, Καϊταλίδης, Αθανασέλος (75' Χριστιανίδης), Κότσαλος, Ρούντος, Βλαντόιου (55' Μαβίδης), Πέτρου (59' Θεοδώρου), Σονίδης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Ασημάκης, Ρακιτζόπουλος, Κωστής, Κόκα, Αγγελίνας, Ρόμπολας, Τασιούδης, Γιώτης (63' Ιορδανίδης), Ντρένοβα (90' Οικονομόπουλος), Μπούτιβας (85' Αρβανιτάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money