Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 4–2



Σαφώς καλύτερος ο Κεραυνός νίκησε τον ελλιπή Νικολακάκη, που έμεινε για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη. Ο Κεραυνός δεν επέτρεψε σε κανένα διάστημα του αγώνα να μπει στο παιχνίδι ο αντίπαλος, παρότι τον ακολουθούσε ο Νικολακάκης στο σκορ. Και οι δύο ομάδες ήταν κουρασμένες από τους αγώνες Κυπέλλου (έπαιξαν 120’ λεπτά), στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του σταδίου Κερατέας και κάτω από βροχόπτωση… Το τελικό σκορ θύμισε Αγγλία, όπως και ο καιρός!
Στο πρώτο 20λεπτο το ματς ήταν ισορροπημένο με δύο καλές στιγμές για κάθε ομάδα. Ο Κεραυνός άνοιξε το σκορ στο 32'. Γύρισμα του Γκόντζου, ο Πιτσούνης έκανε λάθος και ο Μπρότσι με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0. Λίγο αργότερα είχε ευκαιρία ο Ντάι και στο 42' μετά από κτύπημα κόρνερ, ο Σότα με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Ντε Ντέους για τρίτο γκολ και στην εξέλιξη της φάσης (44’) ο Νικολακάκης μείωσε όταν ο Εγιουρούμ πλάσαρε αρχικά στο δοκάρι και ο Κουμουλίδης με νέο σουτ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (2-1).
Στο β’ μέρος ο αγώνας έγινε πιο γρήγορος και στο 53’ ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ, σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής (!) του Ντε Ντέους. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Γκόντζος, κι έτσι διαμορφώθηκε το 3-1! Ακολούθησε νέα χαμένη ευκαιρία από τον Γκόντζο, ενώ ο Νικολακάκης απείλησε με σουτ του Κοτσώνη στο 74' που μπλόκαρε ο Χαντζάρας. Στο 80' οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, όταν μείωσαν με κοντινό πλασέ του Πιτσούνη (3-2), αλλά στην αμέσως επόμενη φάση (81’) ο Ντε Ντέους με ατομική προσπάθεια (πέρασε στο ένας με έναν τον Παπαδόπουλο) και άψογο πλασέ, σφράγισε την νίκη του Κεραυνού (4-2). Στο 93' ο Κεραυνός είχε και δοκάρι σε κτύπημα κόρνερ του Γκόντζου.
Δραματική η διαιτησία του Αντ. Βλάχου. Πιο σωστοί οι βοηθοί Τσαλίκογλου – Σοφιάς. Τα παράπονα του Νικολακάκη για την διαιτησία ήταν αυτονόητα μετά το παιχνίδι…
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Λιούμης, Σότα, Ξένος, Ν. Βανγκέλι, Μπρότσι (84’ Κώτσος), Κακαράς, Γκόντζος, Ντε Ντέους (82’ Μουσαράι), Ντάι (75’ Μαγγανάς).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Θεοδωρής, Ν. Παπαδόπουλος, Σταύρος, Μιχαηλίδης (66’ Σοφιάνοβ), Καλλέρης, Κουμουλίδης (72’ Κοτσώνης), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Καραγιαννίδης (52’ Νταγιάντας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money