Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–3


Ο Διακρούσης, στο βάθος σουτάρει και σημειώνει το 0-2

Μεγάλη νίκη του Άρη Βούλας μέσα στην Παλλήνη (ήταν η 3η συνεχής)! Επικράτησε του Παλληνιακού με 3-1, ύστερα από «τρελό»παιχνίδι, που έκρυβε παγίδες και για τις δύο ομάδες αλλά τελικά μόνο ο Παλληνιακός τις …πλήρωσε! Βράζει η Παλλήνη για την διαιτησία.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παλληνιακός σφυροκόπησε τον Άρη Βούλας αλλά δεν πέτυχε γκολ, που κατάφερε να σημειώσει στο 19’ με σουτ ο Κριλής, για λογαριασμό των φιλοξενουμένων, οι οποίοι δεν είχαν ούτε δύο ολοκληρωμένες επιθετικές ενέργειες σ’ όλο το 45λεπτο! Οι γηπεδούχοι και πάλι αναπτύχθηκαν σωστά, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.
Στο β’ μέρος πάλι ο Παλληνιακός υπερείχε, κι έκλεισε στα καρέ του τον Άρη αλλά η τύχη δεν τον ήθελε… Στο 53’ ο Διακρούσης με πλασέ έκανε το 0-2, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουλλάρι (ήταν μια κίνηση που φάνηκε να έχει δουλευτεί στην προπόνηση)!
Στο 67' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα (0-3), με σουτ του Παπαγεωργίου μέσα από την περιοχή (κι από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ, λένε οι Παλληνιώτες). Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι που δεν τα παράτησαν και μείωσαν στο 75’ με σκόρερ τον Καμάρα (1-3).
Αμέσως μετά, ζήτησαν πέναλτυ σε χέρι αμυνομένου εντός περιοχής ενώ στο 80' ακυρώθηκε γκολ του Παλληνιακο
ύ ως οφ-σάιντ του Κυριόπουλου, μια απόφαση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών. Οι παράγοντες και οι φίλοι του Παλληνιακού εξέφρασαν σοβαρά παράπονα κι έντονη δυσαρέσκεια για τις διαιτητικές αποφάσεις!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Γκόντα, Πειρασμάκης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Χαρίσης, Βλάχος (70’ Μαυράκης), Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Κοτροζίνης (60’ Καμάρας), Βυργιώτης (70’ Γιαννόπουλος), Κούσης, Δαραμούσκας, Καστής, Κυριόπουλος.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Κολτσίδας, Τσιαγκάνης, Λίτσας, Διακρούσης, Μπουλλάρι (75’ Λάσκος), Παπαδημητρόπουλος (46’ Σανσάρογλου), Σταθάκης, Κριλής, Γιουνγκσόνγκ (68’ Ντε Σόουζα), Παπαγεωργίου.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Έξαλλοι με το διαιτητικό τρίο (Αντ. Βλάχος – Γκόντα, Πειρασμάκης) της συνάντησης με τον Άρη Βούλας είναι οι παράγοντες και οι φίλοι του Παλληνιακού! Μετά την λήξη του αγώνα επικράτησε μεγάλος εκνευρισμός και οι συζητήσεις στο κυλικείο του γηπέδου ήταν πολύ έντονες για τα λάθη των διαιτητών, που όλοι επέμεναν ότι έκριναν το αποτέλεσμα υπέρ του Άρη Βούλας!
Δεν μπορούν να καταλάβουν οι παράγοντες και οι οπαδοί της ομάδας, γιατί οι διαιτητές δεν έδωσαν τα αυτονόητα σφυρίγματα, όταν το παιχνίδι είχε σχεδόν κριθεί και όλοι υποστήριζαν ότι δεν μπορεί παρά να κρύβεται κάποιο συμφέρον κάτω από την συμπεριφορά των συγκεκριμένων!
Συζητούσαν με πολύ σκληρά λόγια τις αποφάσεις του ανωτέρω διαιτητικού τρίο, επιμένοντας ότι το 0-3 διαμορφώθηκε από αμφισβητούμενη θέση οφ-σάιντ, ενώ μετά το 1-3 δεν δόθηκε κανονικό πέναλτυ υπέρ του Παλληνιακού σε χέρι αντιπάλου εντός περιοχής, κι επιπλέον ακυρώθηκε στο 85’ κανονικό γκολ του Κυριόπουλου. Δυστυχώς, ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Ντάφλος είχε αποχωρήσει από το γήπεδο, όταν συνέβησαν οι απαράδεκτες αυτές ενέργειες των διαιτητών!
Μάλιστα, ο πρώην γενικός αρχηγός και σήμερα εξωδιοικητικό στέλεχος του Παλληνιακού Θεόδωρος Καλφακάκος, ως μέλος της αντιπολίτευσης που μετείχε στην εκλογική διαδικασία, τα έβαλε με την διοίκηση της Ένωσης και προσωπικά τον πρόεδρο Δ. Γιαρένη, αφήνοντας σαφείς αιχμές για εκδικητική συμπεριφορά του προέδρου και των μελών της προς τον Παλληνιακό, επειδή δεν ψήφισε την συγκεκριμένη διοίκηση στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου. Έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι συνεχίζουν να εκδικούνται τα σωματεία που δεν τους ψήφισαν, όπως και ότι η αλλαγή του Σπανέα από την Επιτροπή Διαιτησίας έγινε επειδή δεν τους έκανε τα χατίρια! Κάθε Κυριακή στο ίδιο έργο θεατές. Εμείς, ως στελέχη της αντιπολίτευσης στην Ένωση, στηρίζουμε και τα 60 σωματεία. Δεν κάνουμε διακρίσεις…
* Ο πρόεδρος του Παλληνιακού Γιάννης Καμπουρίδης, έγραψε στην σελίδα του στο facebook: «Ως φίλοι του Παλληνιακού είμαστε σοκαρισμένοι που βλέπουμε την ομάδα μας να μπαίνει στο στόχαστρο με αυτόν τον τρόπο. Ανησυχούμε ολοένα και περισσότερο για τον αντίκτυπό του και την πορεία της ομάδος»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money