Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 8–0



Τα Καλύβια βρήκαν στο δρόμο τους μια νεανική ομάδα, τον Διόνυσο και τον «φιλοδώρησαν» με 8 τέρματα, όλα στο β’ ημίχρονο! Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στα 45’ λεπτά του α’ ημιχρόνου και κράτησαν το 0-0! Μόλις, όμως, δέχθηκαν το πρώτο γκολ στο 49’ κατέρρευσαν και παραδόθηκαν. Ο νεαρός τερματοφύλακάς τους δεν προλάβαινε τα …γκολ, από λάθη και ψυχολογική πίεση!
Τα Καλύβια ήταν μέτρια στο α’ μέρος. Είχαν δοκάρι στο 8' με τον Οικονομίδη. Στο β’ μέρος, άνοιξαν το σκορ στο 49' με σουτ του Ζατσελλάρι (1-0), στο 60' ο Μάτι με ατομική ενέργεια πέτυχε το 2-0, ενώ πάλι ο Ζατσελλάρι στο 62' με δεύτερο γκολ έγραψε το 3-0. Ο Τσώκος σημείωσε δύο τέρματα (65' και 67') για το 5-0, ενώ ο Τσομπανάκης στο 75' με άπιαστη εκτέλεση φάουλ έκανε το 6-0. Το τελικό 8-0 διαμόρφωσε ο Οικονομίδης με δύο ακόμη τέρματα που πέτυχε στο 80' και στο 90'.
Διαιτητές: Φωστέρης – Μπέκας, Βλαχόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Τσομπανάκης, Φάν. Χριστόπουλος, Τραϊτοράκης (65' Πασχάλη), Κετέογλου, Τσώκος, Ντίνος, Οικονομίδης, Μάτι, Κοτσίου (46' Ζατσελλάρι).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Καλογρίδης, Δήμτσας, Βαϊόπουλος, Αρκατίνης, Μίσιος, Ζαβακόπουλος, Αναστασίου, Ευαγγελάτος, Δημ. Ραυτακόπουλος, Αγγελόπουλος, Σκαφίδας.


* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money