Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–1


Ο Ζουρούδης (ν. 10) ήταν και πάλι ο κορυφαίος και σκόρερ του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου

Ο μεθοδικός Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου νίκησε τον δυνατό Άρη μέσα στην Βούλα με 1-0. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ καθώς ο Άρης Βούλας δεν είναι καμιά εύκολη ομάδα και το Μπογιάτι παίζει πάντα για την νίκη (πέτυχε την τρίτη σερί)…
Ο Άρης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε καλή ευκαιρία στο 10' με τον Παπαγεωργίου, ο οποίος δεν τελείωσε σωστά την φάση. Οι φιλοξενούμενοι σιγά-σιγά βελτιώθηκαν και δημιούργησαν 1-2 επικίνδυνες καταστάσεις. Το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο ήταν φυσιολογικό.
Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο των κινήσεων και ο Άρης έπαιζε καλή άμυνα. Όμως στο 65’ ο τρομερός Ζουρούδης πήρε την μπάλλα δέκα μέτρα έξω από την περιοχή και με φανταστικό σουτ την έστειλε στο «Γ» του Κάρσου (0-1). Ο Άρης αναγκάσθηκε να ανοιχθεί και απείλησε με προσπάθειες του Σταθάκη (απέκρουσε ο Ντογκοτάρι). Την μεγάλη ευκαιρία, πάντως, την είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 89' με τετ-α-τετ του Καραχάλιου (τον έκοψε ο Κάρσος).
Διαιτητές: Χαρισμανίδης – Λάμπρου, Β. Τζαφόλιας.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Κολτσίδας (85' Σανσάρογλου), Τσιαγκάνης, Λίτσας, Διακρούσης, Μπουλλάρι, Σταθάκης, Κριλής (79' Διγενής), Παπαδημητρόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιούνγκσονγκ (80' Ντε Σόουζα).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Σεβδαλής (66' Μπαλωμένος), Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Κάρο, Καραχάλιος, Παπαντζίμας (77’ Κατσέρης), Μαρζέλος (63' Μπαμπουλάκης), Ζουρούδης, Μπόσιος.
* Ο προπονητής του Άρη Βούλας Κυριάκος Δαγκούλης, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τους βγάζω το καπέλο για την σημερινή εμφάνιση»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money