Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0–2



Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ νίκησε η Βουλιαγμένη την γηπεδούχο Αρτέμιδα στα Σπάτα. Επρόκειτο για καλή εμφάνιση των φιλοξενουμένων, οι οποίοι είναι συνηθισμένοι σε γήπεδα με φυσικό χόρτο -όπως αυτό των Σπάτων- και δεν είχαν πρόβλημα εξοικείωσης. Από την αρχή η Βουλιαγμένη διατήρησε ελαφρά πρωτοβουλία στις κινήσεις, κι έχασε ευκαιρίες. Στο 8’ ο Π. Μαντακίδης από ευνοϊκή θέση σούταρε άουτ. Στο 15’ ο Σωτηρόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε άουτ ενώ στο 17’ ο Πουλάι από λάθος δεν αξιοποίησε άλλη ευκαιρία… Η Άρτεμις είχε κακή άμυνα, κέντρο που δεν έτρεχε και τον Ράσα εκνευρισμένο (χωρίς λόγο) να ζητάει αλλαγή!
Στο 25’ από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων στην πίεση που δέχονταν, πήρε την μπάλλα ο Χαντάντ (υποχρεωτική αλλαγή του τραυματισθέντα Σωτηρόπουλου) και με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1).
Η ίδια περίπου εικόνα παρουσιάσθηκε και στο β’ ημίχρονο, οπότε ήταν φυσική συνέπεια η επιτυχία δεύτερου γκολ από την Βουλιαγμένη. Στο 80’ έκανε σέντρα ο Π. Μαντακίδης και ο Χαντάντ (στο πίσω δοκάρι) με κεφαλιά, σκοράρισε για δεύτερη φορά (0-2). Eνδιάμεσα βγήκε λίγος εγωισμός από τους παίκτες της Αρτέμιδας. Αποτέλεσμα ήταν να έχουν στο 75’ καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Διαμάντη μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 78’ να κερδίσουν πέναλτυ (ανατροπή εντός περιοχής) που δεν έδωσε ο αδιάφορος διαιτητής!
Στο 86’ απεβλήθη ο Παντελής Μαντακίδης με 2η κίτρινη κάρτα, επειδή την στιγμή που πραγματοποιείτο αλλαγή του παίκτη, έγινε λάθος συνεννόηση μεταξύ διαιτητή και επόπτη (να γίνει η αλλαγή είπε ο επόπτης, όχι είπε ο διαιτητής)! Στο τέλος, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ εκτεθειμένοι αμυντικά και παραλίγο να δέχονταν κι άλλο τέρμα…
Διαιτητές: Μανιώτης (εκτός κλίματος, εντελώς αδιάφορος, έκανε αγγαρεία) – Σοφιάς, Χριστόπουλος.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Κουτρουμπίνης (35’ Βετουλαδίτης), Καζάλας, Σαντίκου, Μωυσιάδης, Διαμάντης, Ράσα (46’ Ναστούλης), Φυτιλής, Τσούκα, Τσουκαλάς, Μυρτάι (80’ λ.τρ. Παπακώστας).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Τσοπουρασβίλι (82’ Ταγκούλης), Λανάι, Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παντ. Μαντακίδης, Σωτηρόπουλος (20' λ.τρ. Χαντάντ), Λάμπρ. Μαντακίδης, Παπαβασιλείου (75’ Νικολαΐδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money