Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–0



Πολύ δυνατό παιχνίδι, στο όριο του επιτρεπτού κι από τις δύο ομάδες. Ο Σαρωνικός ευτύχησε να σκοράρει και να πάρει την νίκη, παρ’ ότι είχε λιγότερες ευκαιρίες και ο αγώνας έδειχνε να λήγει …ισόπαλος!
Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα, γεγονός που δεν βοήθησε να δημιουργηθούν σημαντικές φάσεις μπροστά στις εστίες. Μοναδική στιγμή που αξίζει αναφοράς, είναι το χαμένο τετ-α-τετ του Λαγού στο 44’, που πλάσαρε αλλά η μπάλλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο β’ μέρος ο Σαρωνικός προσπάθησε να πιέσει αλλά ο Θησέας ήταν πιο επικίνδυνος με μακρινές μπαλλιές κι αντεπιθέσεις. Στο 52’ πλασέ του Λαγού πέρασε και πάλι μόλις άουτ, ενώ σε νέο τετ-α-τετ του Νικηφοράκη (67’), η μπάλλα κύλησε άουτ. Ο Σαρωνικός είχε δοκάρι με ωραίο σουτ του Λέμε στο 70’. Και στο 76’ ο Κατσίκης πήρε πάσα του Λέμε στα πλάγια, κινήθηκε γρήγορα και με αριστερό σουτ-κεραυνό πέτυχε το 1-0. Ο τερματοφύλακας Τσούκας ούτε που πρόλαβε να αντιδράσει!
Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ο Σαρωνικός υποχώρησε και διαφύλαξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά ο Μαλατάνος στο 80’ και ο Καραλής στο 88’ αποσόβησαν την παραβίαση του τέρματός τους.
Διαιτητές: Μανιώτης – Κάλλης, Κυριακόπουλος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Καραλής, Μαλατάνος, Κατσίκης, Μεγαγιάννης (85’ Ναυπλιώτης), Κετέογλου, Αλεξίου, Χρήστου (82’ Παπαγιάνι), Χαρίτος, Λέμε, Βελετάκος (90’ Μπούκης), Τσομπανάκης.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης, Μαγγίνας, Μαντόπουλος (83’ Κουσούλης), Τσέλιος, Ευαγγελίου, Νικηφοράκης, Νικολέας, Ζιάγκος, Δημητρίου (75’ Σοφρόνι), Λαγός (73’ Μαγκουσοχατζάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money