Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Γ. ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ: «ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΡΕΝΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ»!O πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ και αντιπρόεδρος των Γλυκών Νερών Γιώργος Παπαμακάριος, με αφορμή την κωλυσιεργία (επί 20 ημέρες) της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου της Ένωσης Δ. Γιαρένη, να δεχθούν αίτημά του να παρευρεθεί στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο υπόδικος, ψεύτης και επικίνδυνος πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, φερόμενος ως δικτατορίσκος, μου απαγόρευσε να παραστώ στο σημερινό συμβούλιο, που είχα να πω πράγματα. Βασικά, για να αναλύσω τους προβληματισμούς μου -αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου- ως πρώην πρόεδρος της Ένωσης και φυσικά να σταθώ και στα διαιτητικά λάθη που γίνονται σε βάρος της ομάδας των Γλυκών Νερών, που είμαι αντιπρόεδρος. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι φοβούνται από την παρουσία μου!
Μήπως ξεχνάει ο συγκεκριμένος ότι όταν ήμουν πρόεδρος, παρευρισκόταν κάθε εβδομάδα στα συμβούλια χωρίς λόγο και αιτία; Πρέπει ο ίδιος να καταλάβει ότι η ΕΠΣΑΝΑ δεν είναι τσιφλίκι του και πρέπει να σέβεται τους παράγοντες, όχι μόνο της Ένωσης αλλά και των ομάδων που πασχίζουν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο… Θα μου πείτε ότι ψάχνω για λεπτομέρειες, όταν δεν είχε το θάρρος να ζητήσει δημόσια μια συγγνώμη από τον εκ των ιδρυτών της Ένωσης Γ. Φλαμπούρη! Η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη και κατακριτέα. Και πρέπει να γνωρίζουν ότι οι παράγοντες δεν ξεχνούν! Όσα χρόνια και να περάσουν»…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money