Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡ. ΒΕΝΤΟΥΡΑ;



Η Επιτροπή Υποδομών της Τριγλίας ζήτησε συγνώμη από τον Παμπαιανικό για την επίθεση του Χρήστου Βεντούρα, παλιού διαιτητή και πατέρα παίκτη της ομάδας νέων της ομάδας της Ραφήνας, σε πατέρα παίκτη του Παμπαιανικού, στην εξέδρα του γηπέδου Παιανίας, στην διάρκεια του αγώνα νέων των δύο ομάδων… Μαζί με τον μεγάλο του γιό, ο Χρ. Βεντούρας επιτέθηκε και κτύπησε τον πατέρα του παίκτη του Παμπαιανικού, ύστερα από έντονη ανταλλαγή υβριστικών εκφράσεων. Το επεισόδιο πήρε διάσταση από την στιγμή που ο Βεντούρας μαζί με τον μεγάλο του γιο, στην εξέδρα του γηπέδου, επιτέθηκε, κτύπησε και τραυμάτισε τον Παιανιώτη πατέρα! Επειδή η κακή συμπεριφορά του Χ. Βεντούρα συνεχίζεται, παρά το γεγονός ότι απεπέμφθη από τον Μαραθώνα και την ομάδα της Μάχης, καλό θα ήταν να παρέμβει με πρωτοβουλία της η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ και να λάβει κάποιο μέτρο συγκράτησης και νουθεσίας του συγκεκριμένου ατόμου!
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Τριγλία αναφέρει: «Η Επιτροπή Υποδομών του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας εκφράζει την θλίψη της για το ατυχές συμβάν που έγινε στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας νέων του συλλόγου μας και ζητάει ειλικρινά συγγνώμη από το φιλικό σωματείο του Παμπαιανικού.
Η Τριγλία Ραφήνας δεν έχει δώσει κανενός είδους δικαίωμα σε οποιοδήποτε σωματείο, σεβόμενη τα 84 χρόνια ιστορίας της και το υψηλό επίπεδο των υποδομών που διαθέτει και η ενέργεια ενός μεμονωμένου ατόμου δεν μπορεί να μειώσει ή να χαρακτηρίσει το σύνολο των υποδομών μας, ούτε να θέσει σε αμφισβήτηση τα φιλικά αισθήματα που τρέφουμε για την ομάδα του Παμπαιανικού και ειδικότερα για τα τμήματα υποδομών της».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money