Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3–0



Την έκτη συνεχή νίκη του πανηγύρισε ο Αήττητος στα Σπάτα επί του δυνατού Κεραυνού με 3-0 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η απόδοση του Αήττητου δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά αυτό μετριάζεται από το γεγονός ότι τραυματίσθηκαν κι αντικαταστάθηκαν στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα δύο βασικά στελέχη, οι Σκαφίδας και Αρκουμάνης. Αντίθετα, η απόδοση του Κεραυνού ήταν καλή και εδικαιούτο καλύτερου αποτελέσματος (το 3-0 είναι βαρύ).
Στο 5’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με πλασέ του Σκούμα (άουτ) και λίγο μετά ο Λύγκος από καλή θέση άργησε να εκτελέσει. Στο 12' έγινε το 1-0. Ο Τσαλάκου σούταρε από μακριά, ο Χαντζάρας δεν μπλόκαρε και ο επερχόμενος Γκούμας με κοντινό πλασέ σκόραρε.
Ο Κεραυνός αντέδρασε και στο 19' έχασε φοβερή ευκαιρία, όταν ο Μουσαράι πλάσαρε πάνω από τον Κύρκο αλλά στην γραμμή τέρματος ο Σκαφίδας με κεφαλιά έδιωξε σε κόρνερ. Στην φάση αυτή ο αμυντικός του Αηττήτου τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε  (21’) ενώ στο 25’ τον ακολούθησε ο επίσης τραυματισθείς Αρκουμάνης… Μοιραία οι γηπεδούχοι επηρεάσθηκαν από τις υποχρεωτικές αλλαγές, όπως και την αλλαγή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους. Πάντως, στο 30’ παραλίγο να σημειώσουν δεύτερο γκολ, όταν ο Ηρ. Αλεξίου με μακρινό αριστερό βολέ «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. Όμως, δοκάρι είχε και ο Κεραυνός στο 43' με τρομερή προσπάθεια και σουτ του Κακαρά, ενώ στις καθυστερήσεις (45’+3’) ο Τσαλάκου με σουτ έστειλε την μπάλλα άουτ.
Στο β’ μέρος το ματς πήγε σε πιο αργό ρυθμό και ο Κεραυνός στο 49' έχασε ευκαιρία με τον Κώτσο, που δεν πλάσαρε σωστά. Αλλά εκεί που οι φιλοξενούμενοι είχαν ελαφρά εδαφική υπεροχή, οι γηπεδούχοι έτυχαν το δεύτερο τέρμα τους! Στο 65' ο Γκούμας εκτέλεσε κόρνερ και ο Βιδάλης με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 2-0.
Ο Κεραυνός είχε στο 72' ένα σουτ-άουτ του Ντε Ντέους. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 73' με διαγώνιο σουτ του Σκούμα, ύστερα από κάθετη μπαλλιά του Αλεξίου.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Λάμπρου, Μπουξμπάουμ. Ο Αήττητος ζήτησε σε δύο περιπτώσεις πέναλτυ με τον Λύγκο και ο Κεραυνός ζήτησε ένα πέναλτυ και διαμαρτυρήθηκε για οφ-σάιντ στο τρίτο γκολ. Επίσης, από τον Κεραυνό υπήρξαν παράπονα για την φιλοξενία, από μερίδα φίλων του Αήττητου, οι οποίοι πέταξαν «δυναμιτάκια» στους ποδοσφαιριστές των φιλοξενουμένων.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Βιδάλης, Τσαλάκου, Αλήμπας, Σκαφίδας (20' λ.τρ. Μωυσιάδης), Αρκουμάνης (25' λ.τρ. Σέλβια), Βαγγελής, Λύγκος (80' Μασκλαβάνος), Γκούμας, Σκούμας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Λιούμης, Σότα (41' λ.τρ. Κώτσος), Ξένος, Ν. Βανγκέλι, Μπρότσι (75' Χελιώτης), Κακαράς, Μουσαράι (71' Γκόντζος), Ντε Ντέους, Ντάι.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money