Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 5–4



Ένα σπουδαίο αγώνα, διαφήμιση του αθλήματος, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγίας Άννας την περασμένη Κυριακή... Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς, όμως οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις φάσεις τους. Στο 8' μεγάλη μπαλλιά στην πλάτη της άμυνας στον Ταμιχτσή, που σέντραρε στη μικρή περιοχή και ο επερχόμενος Μακρυδάκης, με πανέμορφο τελείωμα στην κίνηση, έστειλε τη μπάλλα στο «Γ» κάνοντας το 0-1. Κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση, στο 20’, από βολέ του τερματοφύλακα Σουσούνη, πάλι στην πλάτη της άμυνας της Δόξας έφυγε ο Μακρυδάκης και πλάσαρε πάνω από τον Μπακανδρίτσο, γράφοντας το 0-2 υπέρ του Εθνικού!
Οι παίκτες της Δόξας δεν το έβαλαν κάτω, κι ενέτειναν την πίεσή τους. Στο 26' μετά από κόρνερ του Κωτσαδάμ, ο Μουρούτης με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-2. Και καθώς όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι είχαν «το πάνω χέρι», στο 31’ ο Μπακανδρίτσος σε μία εύκολη φάση, έχασε την μπάλλα μέσα από τα χέρια του και ο καραδοκών Μακρυδάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος σημειώνοντας το 1-3! Στο 37' μετά από κτύπημα κόρνερ του Κωτσαδάμ, ο Νερούτσος με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-3. Όμως ο Εθνικός στο 41' πήρε πάλι «αέρα» δύο τερμάτων. Ο Ταμιχτσής κέρδισε (αμφισβητούμενο) φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και ο Ζαννάκης με ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλλα απευθείας στα δίχτυα (2-4).
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο β’ ημίχρονο δείχνοντας ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι. Η αρχή της ανατροπής έγινε στο 57', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωτσαδάμ, ο Τσούπης πάσαρε με κεφαλιά στον Μουστάκα, ο οποίος από κοντά σκόραρε (3-4). Στο 71' μετά από ωραία αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Σούλης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και στην προσπάθεια του να τον ανακόψει ο Κατσορίδας τον ανέτρεψε. Πέναλτυ αμφισβητούμενο κι αυτό, καθώς οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι ο παίκτης τους βρήκε πρώτος την μπάλλα. Ο Μουστάκας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτυ κι ευστόχησε (4-4). Οι φιλοξενούμενοι επηρεασμένοι απ’ την εξέλιξη του ματς, δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό ενώ οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία υπέρ τους, συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν. Στο 82' ο Γκιοϊντέσι έκλεψε την μπάλλα στο κέντρο, κι έδωσε πλάγια στον Μουρούτη, που έκανε επέλαση και σέντραρε παράλληλα προς το τέρμα όπου ο επερχόμενος Νταλάνι πλάσαρε εξ επαφής επιτυγχάνοντας το 5-4, ξεσηκώνοντας όλο σχεδόν το γήπεδο, που πανηγύρισε έξαλλα την φοβερή ανατροπή της γηπεδούχου ομάδας!
Καλοί σε γενικές γραμμές οι διαιτητές Ντόστης – Ραδίσης, Γρηγορίου.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Νερούτσος, Σούλης, Τσούπης, Μουστάκας, Καλλιανέζος, Νταλάνι, Κολονίκης (46' Κορμπάκης), Μουρούτης, Κωτσαδάμ (73' Γκιοϊντέσι), Στρατής (68' Παϊτέρης).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Καπώνης): Σουσούνης (46’ Ευαγγελίου), Κατσορίδας, Γεωργόπουλος, Αλτιπαρμάκης, Μασούρας, Μπισμπιρούλας, Ζαννάκης, Κόλλιας, Μακρυδάκης, Ταμιχτσής (Κριτής), Ρουγγέρης (47’ Γρίβας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money