Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–3


Η ομάδα του Ολυμπιακού Λαυρίου

Με πρωταγωνιστές τους Μουστόγιαννη και Ράπαϊ (εξαιρετικές ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες), ο Ολυμπιακός Λαυρίου σημείωσε μεγάλη νίκη στην Βάρη, επί του τοπικού Αστέρα με 3-0! Ήταν η 5η σερί νίκη του Ολυμπιακού Λ. και η πρώτη ήττα του Αστέρα μετά από 5 παιχνίδια πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η ομάδα του Λαυρίου να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας… Η επικράτηση των φιλοξενουμένων ήταν δύσκολη, αφού ο Αστέρας μετά τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε, αντέδρασε κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Όμως, ο Ολυμπιακός ήταν σταθερός, άντεξε στην πίεση κι έχοντας και τύχη, κατάφερε να φτάσει σ’ αυτό το σχεδόν απίστευτο σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν διάθεση και τύχη στην αρχή, διότι άνοιξαν το σκορ στο 10' με κεφαλιά του Τσίκλου, μετά από κτύπημα κόρνερ του Μητροφάνη (0-1) και στο 20' ο Μάριος Καραγιάννης έβγαλε την ομάδα του στην αντεπίθεση και βρήκε τον Ράπαϊ, ο οποίος με προβολή σημείωσε το 0-2. Το σοκ ήταν μεγάλο για τους γηπεδούχους!
Πάντως, οι παίκτες του Αστέρα κατάφεραν να το ξεπεράσουν και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Όχι, όμως ένα γκολ που θα τους έδινε την δύναμη να ξαναμπούν στο παιχνίδι… Από το 30' μέχρι το 45' έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Μαυροθαλασσίτη και Κατσούγκρη, ενώ ο τερματοφύλακας Κώστας Καραγιάννης πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις.
Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός Λαυρίου διαχειρίσθηκε καλύτερα την πίεση των γηπεδούχων και δεν απειλήθηκε όσο στο α' ημίχρονο. Ο Αστέρας ήταν και πάλι πιο επιθετικός αλλά χωρίς αποτέλεσμα… Στο 75' ο Λυμπερόπουλος πλάσαρε άουτ σε κενή εστία!
Και στο 90' ο Μουστόγιαννης μετά από αντεπίθεση και εντυπωσιακή προσπάθεια, πάσαρε στον Καρύδη που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πλασέ (0-3).
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Δ. Τζαφόλιας, Ρούντος.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπεχλιβανίδης): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Ιωακειμίδης, Ιωσήπου, Ντόνης, Αναστ. Καραγιάννης (62' λ.τρ. Λυμπερόπουλος), Μαυροθαλασσίτης (46' Ιβάνοφ), Κατσούγκρης, Μπάτσι, Κοτζάι, Νυφαδόπουλος (70' Ζαμπάρας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Κων. Καραγιάννης, Βασιλείου, Μητροφάνης, Τσίκλος, Χόρτσας, Κοντογιάννης, Έλενας (85' Καρύδης), Τσιάτσιος (70' Ζιβάνοβιτς), Ράπαϊ (80' Πετρίδης), Μουστόγιαννης, Μάρ. Καραγιάννης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money