Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2–0



Πολύ δύσκολη νίκη για την Δόξα Αγ. Άννας, χωρίς ωστόσο να απειληθεί ιδιαίτερα από το μαχητικό Συκάμινο. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλο το ματς, όμως στην τελική προσπάθεια έκαναν πολλά λάθη. Στο 15' πολύ ωραία πάσα του Κορμπακη στον Μουρούτη, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας κι έσπασε στον επερχόμενο Παϊτέρη, όμως εκείνος έκανε «τσαφ» σε κενή εστία! Στο 25' ωραίος συνδυασμός Κορμπάκη-Νταλάνι, που έδωσε στον Μουρούτη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως το σουτ που έπιασε πέρασε άουτ.
Στο 32' οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να ανοίξουν το σκορ από λάθος διώξιμο του Μουστάκα, που πήγε να κρεμάσει τον Μπακανδρίτσο. Εκείνος όμως έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 37' αδύναμο σουτ του Κορμπάκη, έξω από την περιοχή, κατέληξε στην αγκαλιά του Σταματίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν στο 50', με τον Μουρούτη να μπαίνει από πλάγια και να πασάρει, όμως ο Παϊτέρη δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλλας. Στο 54' ο Μουρούτης πάλι από πλάγια μπήκε μέσα και πάσαρε, με τον Χαλκιαδάκη να διώχνει με υπερένταση και την μπάλλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι της ομάδας του.
Στο 60' πολύ έξυπνη μπαλλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Τσούπη, έβγαλε τετ-α-τετ τον Μουρούτη που πέρασε τον τερματοφύλακα και εκείνος τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής υπέδειξε την παράβαση, με τον Μουστάκα να ευστοχεί στο πέναλτυ (1-0). Στο 62' η Δόξα απείλησε με τον Νταλάνι να πασάρει στον Παϊτέρη. Όμως εκείνος έκανε «τσαφ» μέσα στην μικρή περιοχή. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να κάνουν μεγάλη φάση.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 80', μετά από βαθιά μπαλιά του Καραμιχάλη στην πλάτη της άμυνας, όμως ο Μπακανδριτσος βγήκε έγκαιρα κι έπεσε στα πόδια του Φώτου, πριν εκείνος προλάβει να πλασάρει και κράτησε το μηδέν.
Σε αντεπίθεση των γηπεδούχων (85’), ο Καλλιανέζος πάσαρε στον Νταλάνι που βρέθηκε ένας με έναν μέσα στην περιοχή με τον Καραμιχάλη και αφού τον ντρίμπλαρε δύο φορές και τον πέρασε, εκείνος έκανε τάκλιν ανατρέποντάς τον. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτυ. Ο Μουστάκας εκτέλεσε άψογα στο «Γ» κι έκανε το τελικό 2-0.
Παράπονα κι από τις δύο ομάδες για τον διαιτητή Στάση, παράπονα από τους φιλοξενούμενους από τον επόπτη Πολίτη στο πρώτο ημίχρονο που τους ακύρωσε γκολ ως οφ-σάιντ (οριακό), άψογη η επόπτης Μπαλάγκα.
ΔOΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Νερούτσος, Σούλης, Τσούπης, Μουστάκας (C), Κεραμιδάς, Πάτσιος, Κορμπάκης, Μουρούτης (79' Καλλιανέζος), Νταλάνι (90' Μουγιολλάρι), Παϊτέρης (63' Στρατής).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ (Σκαρμούτσος): Σταματίου, Ρέθι (82’ Τυραΐδης), Παπαδάκης, Καραμιχάλης Χαλκιαδάκης, Κανατάς, Τσαβδάροβ (74’ Κατσαμπέκης), Μακρής, Σακαράκας, Κανάρης, Φώτος (87’ Καρύδας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money