Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 3–0



Πραγματικό θρίαμβο πέτυχε η Ατλαντίς στο ντέρμπυ με τον Αήττητο Σπάτων! Επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-0 και είχε ευκαιρίες στο τέλος για μεγαλύτερο σκορ… Ήταν ένας αγώνας εξαιρετικός, που χάρηκαν εκατοντάδες θεατές στο γήπεδο Ανθούσας.
Ο δύο ομάδες έπαιξαν ένα αμφίρροπο, ποιοτικό αλλά χωρίς γκολ πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Αήττητος κράτησε περισσότερο την μπάλλα αλλά απείλησε ελάχιστα την εστία του Φυλακτού. Η ομάδα των Σπάτων είχε σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών (Τσέπας, Σκαφίδας, Αρκουμάνης, Γκούμας) αλλά δεν δικαιολογείται η απόδοσή της στο β’ 45λεπτο, που η Ατλαντίς αφότου πέτυχε το 1-0 επικράτησε κατά κράτος κι έφθασε στον τελικό θρίαμβο!
Οι γηπεδούχοι είχαν σε καταπληκτική ημέρα το δίδυμο της άμυνας Κολοτούρου-Μπούμπα, οι οποίοι στάθηκαν «βράχοι» σε κάθε λάθος της μεσαίας γραμμής. Επίσης, στην επίθεση το δίδυμο Χρυσάφη-Καμπάνταη δημιούργησε πολλά ρήγματα στην -έτσι κι αλλιώς- προβληματική άμυνα των φιλοξενουμένων. Ο Αήττητος είχε μόνο το Λύγκο να καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για επιθετικές λύσεις. Μάλιστα, στο 55’ ο Λύγκος έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Κολοτούρος με επαγγελματικό σπρώξιμο τον έκανε να χάσει την ισορροπία του και τελικά το σουτ του Λύγκου απέκρουσε ο Φυλακτός.
Το σκορ άνοιξε στο 69’ ο Χρυσάφης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καμπάνταη (1-0). Ο Αήττητος επιχείρησε να γίνει πιο επιθετικός με την συμμετοχή στο παιχνίδι του Κοσμά. Όμως η κίνηση αυτή έφερε αλλαγή στην άμυνα, που ο Αλεξίου πέρασε στόπερ στην θέση του Μωυσιάδη. Η άμυνα παρέπαιε και η Ατλαντίδα έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη…
Στο 84’ ο Σιούτης πέτυχε το 2-0 μετά από σέντρα του Χρυσάφη και στο 88’ ο Κούτρος ολοκλήρωσε την επιβολή της Ατλαντίδας με εκπληκτικό τρόπο, κι αφού συνεργάσθηκαν όλοι οι παίκτες της επίθεσης (3-0)!
Διαιτητές: Μανιώτης – Μήταρης, Ρούντος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Φυλακτός, Μανωλάς, Τσιτοφώτος, Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Οικονόμου (26’ λ.τρ. Μαργέτης, 60’ Καρποντίνης), Μαλάι, Καμπάνταης (82’ Κούτρος), Χρυσάφης, Σιούτης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Λαλαούνης, Βιδάλης, Μωυσιάδης (80’ Κοσμάς), Γκόμπλιας (71’ Σέλβια), Τσαλάκου, Βαγγελής, Λύγκος, Αλήμπας, Σκούμας.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ
Στο ημίχρονο του αγώνα ο χορηγός του Αήττητου Σπάτων Νίκος Κατσιγιάννης, μπήκε στον χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου πηδώντας την πίσω μάντρα, κι επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή και τον παρατηρητή αγώνα. Οι εκφράσεις του ήταν υβριστικές στο έπακρο και ο διαιτητής Δ. Μανιώτης κατέγραψε με λεπτομέρειες το συμβάν… Θα γινόταν μεγαλύτερο επεισόδιο αν δεν προλάβαινε ο εκ των βασικών παραγόντων της Ατλαντίδος Γιάννης Στασινόπουλος, να παρέμβει προσωπικά και να ηρεμήσει τον φίλο του παράγοντα του Αήττητου, που είχε –την ώρα εκείνη- χάσει εντελώς την ψυχραιμία του κι έλεγε πράγματα που προφανώς δεν εννοούσε!

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money