Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΑΡΤΕΜΙΣ 3–0



Ο Αετός Πικερμίου πέτυχε 3η συνεχή νίκη, αυτή την φορά επί της πού δυνατής Αρτέμιδας και μάλιστα με ευρύ σκορ 3-0! Ήταν παιχνίδι ντέρμπυ, με εντάσεις, δυνατές μονομαχίες, κι έντονη θέληση για την νίκη.
Στο 11’ σουτ του Μυρτάι απέκρουσε σταθερά ο Βοτσίδης αλλά στο 14’ ο Αετός άνοιξε το σκορ με κτύπημα φάουλ του Αλ. Κονταρίνη, κι αφού η μπάλα βρήκε σε πόδια αμυντικών, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα (1-0). Η Άρτεμις αντέδρασε αλλά τα σουτ των Βετουλαδίτη στο 24’ και του Τσούκα στο 37’ αποκρούσθηκαν από τον Βοτσίδη.
Στην αρχή του β’ μέρους (47’) ο Μποϊμπέι κέρδισε πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος (2-0). Οι φιλοξενούμενοι έπαθαν σοκ από την εξέλιξη αλλά τους περίμεναν χειρότερα, καθώς στο 54’ έγινε το 3-0! Το σημείωσε ο Ρακιπλάρι, που βρέθηκε απέναντι στον Μπλάνα και τον πλάσαρε… Η Άρτεμις δεν κατάφερε να ανταποκριθεί (παρ’ ότι είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Διαμάντη) και δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Βοτσίδη.
Οι αντίπαλοι έμειναν με 10 παίκτες από το 59’ λόγω αποβολής των Ρακιπλάρι (Αετού) και Μπρέγκου (Αρτέμιδος), με δεύτερες κίτρινες κάρτες.
Διαιτητές: Κακάνης – Μακρής, Αλεξοπούλου.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Βοτσίδης, Μοιρώτσος, Γιώργ. Γκούτσιας, Άγγ. Κονταρίνης, Αλ. Κονταρίνης (76’ Καλογραιάκης), Γκιντίδης, Αρβανιτίδης, Μποϊμπέι (82’ Μερελλής), Ρακιπλάρι, Ζαφειρόπουλος (68’ Ιωάννου), Σερμαγιάς.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Καζαλας, Βετουλαδίτης (55’ Διαμαντής), Μωυσιάδης, Μπρέγκου, Σαντίκου, Ράσα (70’ Μπαταβάνης), Φυτιλής, Τσούκα (78’ Κουτρουμπίνης), Τσουκαλάς, Μυρτάι.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money