Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ - Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ



Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1-0

Μετά από καταπληκτικό παιχνίδι ο Κεραυνός Κερατέας είχε άστρο και προκρίθηκε στα πέναλτυ εις βάρος του έξοχου Παλληνιακού με 4-2 εύστοχα κτυπήματα, αφού τα 120’ λεπτά του αγώνα (μαζί με την παράταση) έληξαν με νίκη της ομάδας της Παλλήνης 1-0, όπως ακριβώς και η συνάντηση της Κερατέας (1-0 υπέρ του Κεραυνού).
Ο απίστευτος εφετινός Κεραυνός, έφθασε στον τελικό της διοργάνωσης ενώ πρωταγωνιστεί και στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, με έμψυχο δυναμικό 15 ουσιαστικά ποδοσφαιριστών (είναι όλοι πλέον από την Κερατέα), που έχουν αγωνισθεί σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις! Είναι άξιο αναφοράς ότι ο προπονητής Θανάσης Πετούρης και η νέα διοίκηση του συλλόγου υπό τον πρόεδρο Δημήτρη Πυλαρινό, έχουν αλλάξει τις αξίες της ομάδας κι επιτυγχάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
Το ιδιαίτερα αμφίρροπο α’ ημίχρονο, διανθίσθηκε από 4 συνολικά σημαντικές φάσεις αλλά και από την ανοχή του διαιτητή στα βίαια μαρκαρίσματα κι από τις δύο πλευρές, με την δικαιολογία του «πλεονεκτήματος», που ποτέ δεν υπήρξε, διότι οι διεκδικήσεις της μπάλλας γίνονταν «εκ του συστάδην»… Έτσι, στο διάστημα αυτό του αγώνα έμειναν ατιμώρητοι σε δυνατά μαρκαρίσματα - φάουλ για κάρτα, οι Πρίφτης και Μεγαγιάννης, ενώ δεν δόθηκαν εκατέρωθεν περί τα 15 φάουλ σε βίαια μαρκαρίσματα!
Στην πρώτη αξιόλογη φάση (9’) ο προωθημένος Χ. Παππάς βρέθηκε σε καλή θέση πλάγια κι εξαπέλυσε σουτ, άουτ. Σε εκδήλωση επίθεσης των γηπεδούχων στο 12’ ο προωθημένος Κούσης μαρκαρίσθηκε κάπως δυνατά εντός περιοχής, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση φάουλ – πέναλτυ, όπως διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι. Στο 35’ ο Κοντογιάννης είχε ένα πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά πρόλαβε ο Κούσης και παραχώρησε κόρνερ. Και στο 40’ έγινε η φάση που στιγμάτισε την συνέχεια του παιχνιδιού, καθώς από μπαλλιά του Κοντογιάννη, ο Γ. Ρώμας ξέφυγε πλάγια του Ρακιντζόπουλου, κι έμπαινε διαγώνια μόνος του. Ο τερματοφύλακας Χριστοφιλέας πραγματοποίησε έξοδο εκτός περιοχής για να αποσοβήσει το τετ-α-τετ, έδιωξε το πλασέ του Ρώμα με το στήθος, σε πλάγιο άουτ, αλλά ο βοηθός ένευσε στον διαιτητή ότι ο τερματοφύλακας βρήκε την μπάλα με τα χέρια. Έτσι, ο Χριστοφιλέας απεβλήθη και ο Παλληνιακός έμεινε με 10 παίκτες! Οι διαμαρτυρίες του αποβληθέντα ήταν έντονες, καθώς ο Χριστοφιλέας ωρυόταν πως δεν ακούμπησε την μπάλλα με τα χέρια, αλλά η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε!
Στο β’ ημίχρονο ο Παλληνιακός είχε τη δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα, να παίξει καλύτερα από τον αντίπαλό του, κρατώντας την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα… Κατάφερε μάλιστα στο 79’ να σημειώσει το γκολ, που ισοφάριζε το σκορ του α’ αγώνα.
Ο Ζώκος εκτέλεσε κόρνερ, ο Καρακάσης κέρδισε την κεφαλιά, ο Μπερτσιάς σούταρε, ο τερματοφύλακας Παππάς απέκρουσε εκπληκτικά αλλά προσωρινά, η μπάλλα κτύπησε στη ρίζα της δοκού κι επέστρεψε στον επερχόμενο Ντρένοβα, που την έσπρωξε στα δίχτυα (1-0).
Ο Κεραυνός αντεπιτέθηκε στο 86’ αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κοντογιάννη από ευνοϊκή θέση, έστειλε την μπάλλα μόλις ψηλά άουτ. Και στο 90′ ο Μπερτσιάς έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του, με πλασέ μόλις ψηλά άουτ -προ κενής εστίας αφού ο Παππάς ήταν εξουδετερωμένος- μετά από εξαιρετική σέντρα του Ζώκου!
Στην παράταση δημιουργήθηκαν 4 φάσεις (93’ ανάποδο σουτ Μπερτσιά άουτ, 96’ πλασέ Κατσίκη απέκρουσε ο Μπακόλας, 105’ ο Ζώκος αφού ξεμαρκαρίσθηκε στην περιοχή, άργησε να σουτάρει και μπλοκαρίστηκε από αμυντικούς, 114’ σουτ Κατσίκη απέκρουσε εύκολα ο Μπακόλας) και ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτυ.
Η σειρά των κτυπημάτων:
1) Σκεντούλι στο δοκάρι.
2) Κοντογιάννης 0-1.
3) Ζώκος, απέκρουσε Παππάς.
4) Λιούμης 0-2.
5) Καρακάσης 1-2.
6) Αναγνώστου 1-3. Η μπάλλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην γραμμή τέρματος! Ο βοηθός έδειξε γκολ (υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι η μπάλλα μπορεί να μην πέρασε ολόκληρη) και ο διαιτητής το κατακύρωσε.
7) Ντρένοβα 2-3.
8) Γ. Παππάς 2-4.
Η πρόκριση για τον Κεραυνό ήταν γεγονός!
Οι ουρανομήκεις ζητωκραυγές των οπαδών του Κεραυνού, οι πυρσοί και τα βαρελότα, έκαναν για λίγα λεπτά πολύ θερμή την ατμόσφαιρα. Οι παίκτες της ομάδας το πανηγύρισαν δεόντως και ανταπέδωσαν την αγάπη της εξέδρας προς αυτούς.
Αλλά και το χειροκρότημα των φίλων του Παλληνιακού ήταν ζεστό… Χάρηκαν για την εμφάνιση της ομάδας τους, κι απέδωσαν τα εύσημα στους παίκτες για την μάχη που έδωσαν.
Δεν μας άρεσε η διαιτησία του αγώνα από τον κ. Αριστείδη Γαλάνη. Έδειχνε φοβισμένος, κι άφηνε το παιχνίδι να εξελίσσεται σε πολύ δυνατά μαρκαρίσματα, μέχρι παρεξηγήσεως! Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάλη και πυγμαχία. Πρέπει να εφαρμόζονται οι κανονισμοί όπως αναφέρονται στα σχετικά βιβλία… Ο βοηθός Ζαχαρόπουλος είναι εξαιρετικά ανώριμος και ανέτοιμος για τόσο δύσκολα παιχνίδια! Απορούμε πώς επελέγη για έναν τόσο δύσκολο ημιτελικό Κυπέλλου; Τα λάθη του «έγειραν» το παιχνίδι προς μία πλευρά… Χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη. Μόνος άψογος ήταν ο έμπειρος βοηθός Δ. Τζαφόλιας, που είχε μόνο σωστές και έγκαιρες υποδείξεις.
Πολλά παράπονα για την διαιτησία, εξέφρασαν και οι παράγοντες του Παλληνιακού μετά το παιχνίδι.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κούσης, Ρακιντζόπουλος, Καρακάσης, Κοκκινάκης (76’ Ζώκος), Πάσσαρης, Ντρένοβα, Σιαδήμας, Μπερτσιάς, Σκεντούλι, Κούνας (42’ Μπακόλας).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης, Γ. Ρώμας, Μεγαγιάννης (114′ Δ. Ρώμας), Ευφραιμίδης (101′ Σταμάτης), Κοντογιάννης, Κρυεμάδι (78′ Δ. Κατσίκης).
* Στο γήπεδο της Παλλήνης, το παρόν έδωσαν 400 και πλέον οπαδοί του Παλληνιακού και σχεδόν 200 φίλοι του Κεραυνού, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο.  
* Ο αποβληθείς τερματοφύλακας του Παλληνιακού Παναγιώτης Χριστοφιλέας, παρακάλεσε να δημοσιεύσουμε την ακόλουθη δήλωση: «Δίνω το λόγο της τιμής μου ότι δεν ακούμπησα την μπάλλα με τα χέρια. Τα είχα μαζεμένα. Αν είχα υποπέσει σε λάθος, ευθαρσώς θα το παραδεχόμουν. Αλλά δεν έκανα λάθος. Το έκαναν οι διαιτητές»!

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Χριστοφιλέας πρέπει να ντρέπεται που υποστηρίζει ότι δεν έκανε χέρι. Τον είδε ένα ολόκληρο γήπεδο και αυτος με το που βγήκε περιφερόταν στο ταρταν του γηπέδου και χτυπιοτανε.. Παραλίγο να το πιστέψει και ο ίδιος ότι δεν έκανε χέρι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κοτσωνη σε αλλο γήπεδο ήσουν? Πεντακάθαρο χέρι κ γραφεισ στηθοσ? Ντροπή σου! Σε πονάει που έχασε ο παλληνιακοσ?

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Κοτσωνη ειναι ντροπη να μεροληπτεις υπερ οποιασδηποτε ομαδας παρουσιαζοντας δηλωσεις παικτη(που ψευδεται κιολας),γιατι σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν εχει ξαναγινει..Απλα δημιουργεις εντυπωσεις χωρις να το παιρνεις πανω σου...Ανανδρη κ αστοχη η κινηση σου,εισαι αξιολυπητος

Ανώνυμος είπε...

Ναι ο Κοτσωνης σας ενοχλησε βλαχοι... Δεν κοιτατε που σας παιζαμε με 10 απο το πρωτο ημιχρονο.. Αυτα γιατι δεν τα λετε ? Αλλα που να τα πειτε εσεις εχετε μεγαλωσει να μοιραζεται ξυλο και τιποτα παραπανω..δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο μια ομαδα σαν την Κερατεα.. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ! γελαει το ποδοσφαιρο που φτασατε μεχρι εδω.. Συγχαρητηρια στο ρεφερι της αναμετρησης αν και μπερδευτηκε λιγο με τα αθληματα αλλα δν πειραζει.. Ο κοσμος ματια ειχε και ειδε.. Αντε γεια γατακια.. ουτε ανοδο ουτε κυπελλο.. με 5 τουλαχιστον θα φυγετε απο την Τριγλια και τοτε να δω ποιος θα μιλαει.. κο κο κο κοοοοτες!

Ανώνυμος είπε...

Paikse stin omadoula sou tin atitli k otan katafereis na pareis kati tote mila gia omades san ton Keravno,asxete!Kai min ksexnas oti fetos an aftoi oi ampaloi sas exoun kerasei 3 fores tote gia sas ta logia einai peritta,gafto k den asxoleitai kaneis mazi sou.omadoula isoun k omadoula tha sai,parto xampari!

Ανώνυμος είπε...

ειδες που και μονος σου δεν μιλας για το χτεσινο ? ειχε πεσει μαλλον καλο κερασμα στον βοηθο.. εεετσι ξερω και εγω να μιλαω για αηττητες ομαδες..νουμερα ! εχει καταστρεψει το τοπικο πρωταθλημα..σε καθε αγωνα εχει αστυνομια με τα τσογλανια σας!

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμα σας κ. ιδιοκτήτη του παρόν blog να έχετε ένα μπλοκ και να αρθρογραφείτε. Μην το ονομάζετε όμως "ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ" από τη στιγμή που φανερά υποστηρίζετε με τα γραφόμενά σας δύο τρεις συγκεκριμένες ομάδες. Πείτε το ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ, των Γλυκων νερών ή του Γέρακα.
Κι αυτό γιατί ακόμα μία φορά κάνετε λόγο στους όρκους ποδοσφαιριστών ότι δεν έκαναν χέρι, ότι βρήκαν μπάλα κλπ (θυμίζω και το άλλο αξιομνημόνευτο σχόλιο σε παλαιότερο παιχνίδι του Κεραυνού ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Γέρακα ορκιζόταν ότι δεν βρήκε την μπάλα με το χέρι και οφείλουμε να τον πιστέψουμε γιατί είναι επιστήμονας...).
Και προσωπικά έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω γιατι και στα δύο αναφερθέντα γεγονότα (και του Χριστοφιλέα που δικαιολογείται μόνο λόγω ηλικίας αλλά και του επιστήμονα του Γέρακα)είχα μάρτυρες τα μάτια μου.
Όσο για χθες, πράγματι αξιόμαχη η Παλλήνη πραγματοποίσε μεγάλη εμφάνιση, αν θέλετε και ηρωϊκή. Δεν νομίζω όμως ότι επλήγη περισσότερο από τις αποφάσεις του διαιτητή ή των βοηθών του. Μη δημιουργείτε εντυπώσεις απλά και μόνο επειδή βλέπετε τα εκάστοτε παιχνίδια με χρωματισμένα γυαλιά.
Όσον αφορά τον Κεραυνό τώρα τι να πεις για μία ομάδα που με τόσο χαμηλό μπάτζετ και δικά της παιδιά έχει φτάσει ως εδώ;

Ανώνυμος είπε...

Γελια ανδρικελα του κεραυνου ο χριστοφιλεας ειχε ολη την μαγκια να βγει και να δηλωσει αυτο που πιστευει και που ειναι σιγουρος . οπως και ειπε αν υπαρχει βιντεο να βγει για να ξεφτιληστητε και αλλο το ειδε ολο το γηπεδο? απο την μερια που ηταν οι οπαδοι της κερατεας και χεστηκε ο εποπτης και εδειξε χερι , οσο για τον παναγιωτη επειδει τον ξερω μονο ψευτης δεν ειναι , και αν θυμαστε περυσι που σας νικησε μονος του , αυτος παραδεχτηκε το πεναλτυ του αμυντικου του και το επιασε ! οπως και επερυσι με δεκα σας νικησαμε ετσι και εφετος με 10 ...

Ανώνυμος είπε...

re fetos ti exeis kanei?! loipon epeidi lete polla an metrisoume tous titlous kai ta kypella tou KERAUNOU tha valete ta klamata....ANTE GEIA!!!!!!! exete pesei kai milate kiolas

Ανώνυμος είπε...

eseis eprepe na eixate pesei eperysi na isixaze to podosfairo@!

Ανώνυμος είπε...

twra to poioi einai kotes den jerw to eidda vasika thn kyriakh alla den to sizitaw me vlakes palliniwtes

Ανώνυμος είπε...

το πιος αξιζε την προκρηση το ειδαν ολλοι χθες ας ειμαστε αντικοιμενικοι η Παλληνη και με 10 ηταν σκαλες ανοτερη τα παιδια εδωσαν οτι ειχαν και δεν ειχαν και αξιζουν πολλα συνχαριτηρια

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ 10ΠΑΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΟΤΑΡΕΣ...ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ 10 ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ 3 .... ΓΥΦΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

re gatakia tis pallinis otan tha milate gia omades opws o keraunos h marko kai to koropi pou einai timi sas na exete autes tis omades antipales tha plenete to stoma sas prwta kai meta tha lete gia autes!!!

Ανώνυμος είπε...

re blaka otan o keraunos eperne ta prwtathlimata stin epsa eseis paizate filika me tous upallhlous tou makro!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στην παλλΗνη επαιξε καλα και με παθος,εμεις ειμασταν πιο τυχεροι στα πεναλτυ και πηγαμε τελικο,βεβαια ειχαμε χασει 2-3 καλες ευκαιριες πριν.ΩΡΑΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Η ΠΑΛΛΗΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΑΜΕ ΠΕΡΣΥ ΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΦΟΥ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΕΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,,, ΤΟΥΣ 400 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ?ΚΑΙ ΠΕΙΜΕΝΩ ΕΝΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 130.

Ανώνυμος είπε...

Κομπλεξικοι κερατιοτες μια ζωη τετιοι θα ειστε....

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΡΩΠΙΩΤΗ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ PEP, GOUARDIOLA ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

οι οπαδοι της κερατεας ας ρωτησουν τους ποδοσφαιριστες της ομαδας του τι πιστευουν για τον κοσμο της ομαδας.γιατι οι ιδιοι οι παικτες ελεγαν στον αγωνα της κυριακης οτι ειναι ζωα και κανουν παντα τα ιδια. δεν ειναι δικα μου λογια επαναλαμβανω αλλα των ποδοσφαιριστων της κερατεας...

Ανώνυμος είπε...

keratiotes kante niaou!!! thelete kai anodo ampaloi

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί τρώγεστε???? Πράγματι η Παλλήνη έπαιξε πολύ καλύτερα από τον Κεραυνό. Αλλά η φωτογραφία που είδα εγώ δείχνει πεντακάθαρα και το χέρι του τερματοφύλακα. Επίσης δεν δικαιολογείται η Παλλήνη, με ψυχολογία στον Θεό να χάνει δυο πέναλτι. Σταματήστε επιτέλους να τα βάζετε με μια ομάδα που παίζει με την ψυχή της και με μηδέν μπάτζετ. Απλά νικήστε την (αν μπορείτε...). Όλα τα άλλα είναι κακές δικαιολογίες. Α, και να χαίρεστε που έχει τόσους οπαδούς και την ακολουθούν παντού γιατί έτσι κόβετε κι εσείς κανένα εισιτήριο....

Ανώνυμος είπε...

Που εχει την φωτογραφια που δηχνει την φαση της αποβολης;;

Ανώνυμος είπε...

an perimene i palini apo tous tzampatzides keratiotes pou pane apenadi gia na min plirosoun isitrio sothike megale !
tin psixi astin stin akri giati apo tin tosi asxetosini ton podosfairiston tis kerateas fovoude oi ipolipoi min xasoun tin doulia tous kai to merokamato !
oso psixi kai na valoun oi perisoteroi exoun kai oikogenies kai xriazontai to merokamato !
den tha to xaramisoun epidi iparxoun kai oi dikoi sas pou aplonoun ta podia tous den kseroun pou pane ta 4 ! kala einai kai to a topiko min anxoneste!
kapote tha ksanadeite kai eseis g ethniki vre kouta! (leme tora )

otan omos sto kolopedaki sas pesane pano 5 palliniotes auto kotepse !
kai itan kota me polla liria ! apo bros kai apo piso !

min sxoliasoume ta skatopaida pou to paksane kai tsaboukades kai legane poios eipe gamo tin keratea kai me to pou eidan astinomikous tin kanane ala galika ! i min po kalitera ala xoriatika ??

filakiaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ 4 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ 20 ΔΙΜΥΡΙΕΣ ΜΑΤ ΜΕ ΕΚΑΜ ΜΑΖΙ ΧΕΣΤΗ ΠΟΥ ΠΟΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ.ΡΩΤΑ ΗΛΙΘΙΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΟΨΑΜΕ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ SITE ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 5 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ 200 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΚΟΣ ΕΔΡΑΣ .ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 5 ΑΤΟΜΑ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΝΤΑΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑΜΕ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΠΗΔΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

keratioti agorina an eixes erthei sto gipedo tha eixes dei oti den iparxei madra! aexete!
episis ta paidia exoun na plirothoun arketous mines kai den lene tipota ! ade dose kanena matsaki kobleksike stn marko kai voulose to pou theleis kai 200 atoma ! palioilithies esena perimename na kopsoume isitiria !
vres prota dioikisi kai kane kai kanena gipedo tis prokopis pou oi petres einai pio polles apo to gazon ekeipera kai voulose to !
alla pou na kserete eseis apo gipedo mipos eisastan kai pote podosfairofiloi ? gia tsabouka pate!
ante geia re !

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΝ. ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΑΓΑΤΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ.Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΜΑΡΚΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΑΘΛΗΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΧΕΙ 7 ΑΓΩΝΙΣΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ.ΤΡΙΤΟΝ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ SITE.ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΝ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 1928 ΕΠΙΣΗΜΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΕΡΑΤΕΑ ΧΕΖΟΣΑΣΤΕ ΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΕΤΕ 4 ΔΥΜΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΒΟΥΛΩΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ.ΧΕΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money