Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-2




Επειδή στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντοτε ο καλύτερος, η Σταμάτα «πληρώθηκε» με το ίδιο νόμισμα που είχε «πληρώσει» στον πρώτο γύρο τον Άρη Βούλας! Τότε, με ελάχιστες ευκαιρίες πέτυχε νίκη 1-0 (παρ’ ότι ο Άρης ήταν πολύ καλός και εδικαιούτο καλύτερο αποτέλεσμα) ενώ τώρα, με πολλές και εντυπωσιακές ευκαιρίες περιορίσθηκε από τον ίδιο αντίπαλο σε ισοπαλία 2-2.
Στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα η Σταμάτα δημιούργησε κι έχασε 4 κλασικές ευκαιρίες για γκολ καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να μην «βρίσκονται στο γήπεδο»! Μάλιστα στο 10’, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ και αποβολή του Κ. Θεμελίδη (ως τελευταίου παίκτη). Την ποινή εκτέλεσε ο Κώστας Τσεβάς αλλά ο Γκανατσούλας απέκρουσε εντυπωσιακά!
Υπερέχοντας σταθερά, κι έχοντας αριθμητικό αβαντάζ, η Σταμάτα δεν άργησε να πετύχει δύο τέρματα και να πάρει καθαρό προβάδισμα στο σκορ. Στο 16’ με καλή προσπάθεια από τα πλάγια και σουτ στην κίνηση από τον Οσμανάι έγινε το 1-0 και στο 20’ πάλι από ενέργεια στα πλάγια της άμυνας των φιλοξενουμένων, ο Οικονομόπουλος τελικός αποδέκτης της μπάλλας, με σουτ σημείωσε το 2-0!
Ενθουσιασμένοι οι οπαδοί της Σταμάτας, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα περί «σκορ συντριβής» και άλλα τέτοια…
Όμως, ο Άρης Βούλας διέθετε τον Παππά, ο οποίος καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του και στο 29’ πέρασε μπαλλιά στην «πλάτη» της άμυνας της Σταμάτας και ο Παπαγεωργίου ντρίμπλαρε τον τερματοφύλακα Πετράκη και πλάσαρε στο κενό τέρμα, όπου πρόλαβε ο Μπόρας με το χέρι να αποσοβήσει το γκολ! Πέναλτυ και αποβολή του Μπόρα. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Παππάς (31’) κι απέκρουσε ο Πετράκης αλλά επειδή δεν είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ο αποβληθείς Μπόρας, δόθηκε εντολή επανεκτέλεσης της ποινής και ο Παππάς ευστόχησε, μειώνοντας σε 2-1.
Με 10 παίκτες οι αντίπαλοι, μπήκαν στο β’ μέρος μα διαφορετικές βλέψεις. Πολύ γρήγορα, στο 50’ ο Παππάς κατάφερε να αποφύγει τον τερματοφύλακα Πετράκη, ο οποίος τον ανέτρεψε και είδε σωστά κίτρινη κάρτα (και όχι κόκκινη) αφού δεν ήταν ο τελευταίος της άμυνας. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα και πάλι ο Παππάς, ισοφαρίζοντας 2-2.
Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν την εξέλιξη του παιχνιδιού! Επέμειναν να πιέζουν με κάθε τρόπο αλλά ο Γκανατσούλας, σε τρομερή ημέρα, πραγματοποίησε 3 τουλάχιστον εκπληκτικές αποκρούσεις σε δύο προσπάθειες με πλασέ του Οσμανάι και σε μακρινά σουτ του Οικονομόπουλου και του Κ. Τσεβά, διατηρώντας το σκορ στο ίδιο επίπεδο. Προς το τέλος, απεβλήθη από τον πάγκο του και ο εκνευρισμένος προπονητής της Σταμάτας Μιχ. Βλάχος, για υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές.
Ουσιαστικά ο Άρης Βούλας «δραπέτευσε» με την ισοπαλία από την Σταμάτα! Είναι περίεργη συγκυρία ότι επί 21 αγωνιστικές η ομάδα της Βούλας δεν είχε «πάρει» ένα πέναλτυ και στα δύο τελευταία παιχνίδια της έχει κερδίσει 3!
Πολύ προσεκτικός ο διαιτητής Β. Λάμπρου, κράτησε το πολύ δύσκολο ματς σε ικανοποιητικό βαθμό. Χρειαζόταν μεγαλύτερη βοήθεια από τους βοηθούς του Πολυχρονιάδη και Β. Τζαφόλια.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Ζινχίρια, Μπόρας, Ν. Λιόλιος (82’ Τσιγαρίδας), Πέππας (60’ Ντιούφ), Κριεμάδης, Οικονομόπουλος (65’ Καλογήρου), Οσμανάι, Χ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Κ. Θεμελίδης, Αντάρτης, Ροδίτης, Δ. Θεμελίδης, Μανταλόζης, Λ. Μαντακίδης (52’ Πάσσας), Φώσκολος, Παπαγεωργίου (63’ Π. Μαντακίδης), Παππάς, Διγενής (86’ Κανέλλος).

15 σχόλια:

Best Moments: γαμος βαπτιση είπε...

μπραβο ρε γκανατσουλα τερματοφυλακαρα,εσυ και ο ΧΡΗΣΤΟς ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Κε Κοτσωνη για να μην έχετε καμία απορία Για τα πέναλτι που δόθηκαν στον Άρη Βουλας στα δυο τελευταία παιχνίδια καλα θα κάνετε να εισται στο γήπεδο για να έχετε γνώμη αντικειμενική και όχι να δημιουργείται εντυπώσεις Χωρίς συνείδηση για ένα σωματείο που δεν έχει δώσει ποτε σε κανέναν το δικαίωμα που εσείς υπαινισσεστε. Απο την στιγμή που ασχολείστε με την δημοσιγραφια θα πρέπει να είστε αντικειμενικός !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελακη δεν καταλαβαίνω το όψιμο ενδιαφέρων σου για τον Άρη ! Καλα θα κανείς να μην ξανά ασχοληθείς γιατί δικαιωνεις αυτούς που σε έστειλαν στα αζήτητα !!!!!! Σαν μεγάλη ανακατοστρα !Μεγαλε δημοσιογραφε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και επειδή σου δώσαμε αξία δεν θα σου ξανά απάντηση κανείς !!

Ανώνυμος είπε...

ο κοτσωνης στην σταματα δεν ερχεται ρε κοτσωνη ελα μια φορα να σε δουμε το νου σου δεν ξεχναμε

Best Moments: γαμος βαπτιση είπε...

καταρχην το οτι απαντας με μισος και ειρωνια φιλε ανωνυμε των 9;21 δειχνει το επιπεδο σου και τα φουστανια που φορας και δεν απαντας επωνυμα.δεν θα σου απαντησω αν ειμαι στα αζητητα,αλλα την καριερα που εχω κανει εγω εσυ ουτε που την εχεις ονειρευτει...μεγαλε μπαλαδορε...απ'την αλλη αν σε πειραξε που εδωσα συγχαρητηρια σε δυο πρωην μου συμπαικτες που τους θεωρω το α και το ω σε αυτην την ομαδα,τι να σου πω θα σε αφηνω να ξεφτιλιζεσαι μονος σου με οσα λες!!!

Ανώνυμος είπε...

KAI ENA MEGALO EYXARISTO STON NIKO TON LIOLIO POY PANTA 8A MAS AGAPA K MAS EDWSE APLOXERA TON PONTO THS ISOPALIAS... NA EISAI PANTA KALA NIKOLA DEN SE XSEXNAME...XAXAXAX

Ανώνυμος είπε...

ANONIMOS KOMPLEXIKOS KAI KOTA.

Ανώνυμος είπε...

mipws o komplexikos kai anonimos poy einai megali aderfi kai kota to onomatoy ksekinaei apo A.....XAXAXAXA SE VRIKAME ANONIME

Ανώνυμος είπε...

εσυ που γραφεις για τον λιολιο δυο εβδομαδες τωρα μαλλον σε ποναει πολυ που σε διωξαμε απο την ομαδα (που επρεπε να το ειχαμε κανει απο την αρχη)που ηθελες να φερεις και δικο σου προπονητη και που δημιουργουσες συνεχεια προβληματα αναμεσα στους παιχτες με τις ρουφιανιες που ελεγες για ολυς!αλλα δεν πειραζει κατσε τωρα και παιζε αλλαγη στη β γατακι!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν απαντας ε??αστο ποδοσφαιρο και πηγαινε για κανα 5χ5 γιατι δεν κανεις ετσι σε εστειλαν και απο το κρυονερι μολισ βρηκαν αλλον να τρεχει για τις μπαλες.ταλαιπωρεις αδικα τον εαυτο σου και ολους τους γυρω σου.αλλαγη στην β???α ρε αδικημενε χαχαχαχχαα

Ανώνυμος είπε...

file moy anwnhme...epeidh ayta poy les deixnoyn emena prepei na soy apanthsw....1 h podosfairikh moy aksia einai gia g kathgoria omws exw kataferei na paizw sthn b...plhroforiaka exw paiksei ola ta paixnidia opws ginete se ka8e omada poy paw...apla etyxe ena brady na soy pw pws den paizw k eisai o monos poy to exw pei...2 ton pagko poy exeis faei esy se opia omada k an phges egw den 8a ton faw pote k as mhn kserw mpala san k sena.3 egw den poulhsa thn omada pote k gia kanena poso gia na anoiksw ta podia moy...4 egw sta dyskola k otan den yparxoyn lefta pali gia thn stamata 8a paizw enno esy den 8a eisai konta mas opote soy protinw kati...traba glypse ta arxidia toy stefanoy mpas k soy dwsei kanena penhntaeyrw parapano oso prolabeneis...me filikoys xeretismoys o filos soy...

Ανώνυμος είπε...

epanalipsi sto prwto penalti molis xathike thimithike o allos na sikosei simaia kai aniparkto to deutero.etyxe??

Μάριος Πυκνής είπε...

ρε παιδια βαλτε ενα ψευδωνυμο να βγαζουμε νοημα στο διαλογο!!!!!μη βαζετε τα ονοματα σας βαλτε ψευδωνυμο!!!βαλτε ενα μειλ κατι...

Μάριος Πυκνής είπε...

πως γινετε ενας ανωνυνος να απευθυνετε σε ενα ανωνυνο και ο ανωνυμος να καταλαβαινει οτι μιλανε για αυτον εξιστορωντας θεωρητικα αληθη γεγονότα και να απαντα ανωνυμα ο ανωνυμος στον...ανωνυμο!!!!μπερδευτικα....

Ανώνυμος είπε...

Δόξα και τιμή στον βαγγέλη Χούντα της Μαρκό λοιπόν!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money