Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΩΡΩΠΟΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-3


Με ιδιαίτερα πειστική εμφάνιση, ο Νικηφόρος «πέρασε» από τον Ωρωπό με νίκη 3-1 επί της αξιόμαχης ομώνυμης τοπικής ομάδας.
Το τρίο Βαζέχα, Αποστολόπουλου, Ζέεμπε έκανε την διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων. Το κέντρο και η επίθεση του Νικηφόρου δούλεψαν μεθοδικά και περιόρισαν τις ενέργειες των γηπεδούχων, μαρκάροντας ψηλά…
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6’ από προσπάθεια του Ζέεμπε, σέντρα του Καγιά και κεφαλιά του Αποστολόπουλου (0-1). Στο 27’ μετά από συνδυασμό Βαζέχα – Αποστολόπουλου, ο δεύτερος πέρασε ένα αμυντικό και με σουτ σημείωσε το 0-2.
Η υπεροχή των φιλοξενουμένων συνεχίσθηκε και στο β’ ημίχρονο. Στο 62’ ο Παπαβασιλείου πέρασε εξαιρετική μπαλλιά στην πλάτη της άμυνας του Ωρωπού και ο Βαζέχα με πλασέ πέτυχε το 0-3! Στη συνέχεια ο Παπαβασιλείου ζήτησε αντικατάσταση, ο Ζέεμπε κουράσθηκε και η άμυνα του Νικηφόρου χαλάρωσε.
Στο 80’ ο διαιτητής είδε πέναλτυ σε επέμβαση του Νάτση, το οποίο αμφισβήτησαν ζωηρά οι φιλοξενούμενοι. Την ποινή εκτέλεσε με επιτυχία ο Σωτηρόπουλος (1-3). Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Ωρωπός είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, σε ισάριθμες κεφαλιές των Γκλιάτη (μόλις άουτ) και Βούσουλα (απέκρουσε δύσκολα ο Καραγιάννης).
Ανεκτικός στις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, ήταν ο διαιτητής Χριστοδούλου. Καλοί οι βοηθοί Β. Τζαφόλιας και Περδίκης. 
 ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Ανυφαντής, Κανατάς (46’ Κρομμύδας), Γκλιάτης, Παπαγεωργίου, Μέγας (80' Γιουνάς), Βούσουλας, Αποστολόπουλος (60’ Γιακουμέλος), Κ. Στεφανή, Σωτηρόπουλος, Νουόμπα.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Χαβενετίδης, Τσιριγώτης, Νάτσης, Ταφιλάι, Παπαβασιλείου (73’ Αλαξανδράκης), Καγιάς, Ζέεμπε, Βεντούρης (46’ Χαρικιόπουλος), Βαζέχα, Αποστολόπουλος (79' Βαγενάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money