Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ 9/3

Στην συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ, αποφασίσθηκε να διεξάγονται οι συναντήσεις του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας την ίδια ημέρα όλες, από την 25η αγωνιστική και μετά, δηλαδή από τις 9 Μαρτίου. Οι αγώνες θα διεξάγονται εναλλάξ ανά εβδομάδα Σάββατο και Κυριακή, με αντίστοιχη προσαρμογή και των αγώνων του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.
Σημειώνεται ότι ο αγώνας Δόξας Κορωπίου-Λαυρεωτικής, διεξάγεται εκτάκτως αυτήν την Κυριακή, παρ’ ότι η Δόξα αγωνίζεται ημέρα Σάββατο, επειδή την τρέχουσα εβδομάδα (μέχρι και το Σάββατο), πραγματοποιούνται εργασίες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Κορωπίου «Αντώνης Πρίφτης», που ήταν σε άθλια κατάσταση.
Επίσης, η Μαρκό ζήτησε εγγράφως να αγωνίζεται πλέον ημέρα Σάββατο, όταν είναι γηπεδούχος. 
- Προσοχή: Όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων ανδρών, από αυτή την εβδομάδα έχουν ώρα έναρξης τις 3.30 μ.μ. 

* Επειδή πολλοί φίλαθλοι και παράγοντες ομάδων ρωτούν πόσες ομάδες υποβιβάζονται από την Α’ κατηγορία, μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι υποβιβάζονται στην Β’ κατηγορία οι δύο τελευταίες ομάδες της τελικής κατάταξης αλλά και όσες ακόμη χρειασθεί ώστε να παραμείνει ο αριθμός των ομάδων της κατηγορίας 16. Οι επιπλέον ομάδες που μπορεί να υποβιβασθούν, θα είναι ίσες σε αριθμό με εκείνες που θα υποβιβασθούν από  την Δ’ εθνική στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ.
Επίσης, στην περίπτωση που δεν προβιβασθεί ο πρωταθλητής ΕΠΣΑΝΑ στην ανώτερη κατηγορία (δεδομένου ότι εφέτος θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης), τότε δεν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των δύο ομάδων της Β’ κατηγορίας, που θα τερματίσουν δεύτερες στους δύο ομίλους, όπως άλλωστε προβλέπεται και στην σχετική προκήρυξη.

Η Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ
Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Υποδομών που ενέκρινε το Δ.Σ., η κλήρωση της Β’ φάσης του πρωταθλήματος νέων, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης, την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, ώρα 6 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money