Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ



MΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗ



Μετά από προσπάθειες πολλών μηνών του προέδρου της Ένωσης Γ. Παπαμακάριου, του αντιπροέδρου Β. Τσεβά και τις άοκνες ενέργειες του αρχιδιαιτητή Ηλία Ντάφλου, που κράτησε το βάρος όλης της γραφειοκρατίας, η Επιτροπή Διαιτησίας και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ανατολικής Αττικής, κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πρώτη στην ιστορία της ΕΠΣΑΝΑ, τόσο καλά οργανωμένη και συμμετοχική Σχολή Διαιτησίας, υπό την αιγίδα της ΚΕΔ/ΕΠΟ, τα αποτελέσματα της οποίας εστάλησαν την Τρίτη 19/2 από την ΕΠΟ στην ΕΔ/ΕΠΣΑΝΑ. Έτσι, εκπληρώθηκε μία ακόμη προεκλογική υπόσχεση της παράταξης που εξελέγη και διοικεί την ΕΠΣΑΝΑ, υπό τον κ. Παπαμακάριο.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ο αριθμός των 53 εγγεγραμμένων στη σχολή, ήταν μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές σε πανελλήνια βάση. Τελικά στις εξετάσεις συμμετείχαν 38 υποψήφιοι και τα γραπτά τεστ πέρασαν οι 36. Εκπρόσωπος της ΚΕΔ στην διαδικασία της γραπτής δοκιμασίας ήταν ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης. Δεν προσήλθαν στις εξετάσεις 15 υποψήφιοι, οι οποίοι διατηρούν το δικαίωμα να δώσουν εξετάσεις σε άλλη εξεταστική περίοδο.
Αναλυτικά οι επιτυχόντες (και επιτυχούσες) είναι: Φ. Ανίσης, Φ. Αρμελίνος, Π. Ασβεστάς, Γ. Βάλλας, Γ. Βασιλάκος, Γ. Βεντούρας, Δ. Βεντούρας, Κ. Γύπας, Σ. Δελατόλας, Δ. Δουλκερίδης, Στ. Καλαμπάκας, Α. Καραγιάννης, Δ. Κοϊνάκης, Δ. Κόρμαλης, Α. Κοτσώνη, Γ. Κουκάρης, Α. Κυριαζής, Β. Μιχαλίτσης, Ν. Μπερέτας, Β. Μπουζιώτης, Γ. Νίκας, Αν. Νταγιάντας, Μ. Ξενάκης, Κ. Παπαβασιλείου, Δ. Παπαδημητρίου, Χρ. Παπαθανασίου, Φ. Παπανικολάου, Αρ. Πάπαρης, Π. Πολίτης, Λ. Πρεβεζιάνος, Εντ. Σουκάνι, Π. Στάσης, Μ. Τυρταίου, Γκ. Χατιλλάρι, Α. Ψαρρός και Σ. Βαρλάγκας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι συγχαρητηρια βγαλτε και αλλα κορακια... δεν ειναι αρκετα αυτα που εχετε

Ανώνυμος είπε...

Ooooouuuuuuuuuuuuuuuu

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money