Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΜΑΡΚΟ 0-2




Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Νικηφόρου με σκορ 2-0 σημείωσε η Μαρκό, στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία. Στην διάρκεια του α’ ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι είχαν εμφανή υπεροχή στις κινήσεις. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να εκπλήσσονται από την πίεση που εξασκούσαν οι φιλοξενούμενοι, «ψηλά» στην άμυνά τους… Μέχρι να διορθώσουν τις αδυναμίες τους, η Μαρκό άνοιξε το σκορ. Ήταν το 20’, όταν ο Δημογιάννης εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα και ο τερματοφύλακας Καραγιάννης αδράνησαν στιγμιαία καθώς διεκδίκησαν την μπάλλα στον αέρα οι Καβάσης, Γκαβασιάδης, Αγγελάκος και ο καιροφυλακτών Γιάννης Σιδέρης, με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα (0-1)!
Με διορθωτικές αλλαγές μπήκε στο γήπεδο για το β’ ημίχρονο ο Νικηφόρος. Πριν προλάβει όμως να οργανωθεί, τα αμυντικά του κενά έγιναν φανερά καθώς στο 49’ η Μαρκό σημείωσε το 0-2 εν μέσω δικαιολογημένων πανηγυρισμών παικτών και φιλάθλων της. Ο Αγγελάκος έκανε ατομική ενέργεια από πλάγια θέση και σέντραρε παράλληλα προς το τέρμα. Ο επερχόμενος από την αντίθετη πλευρά του γηπέδου Δημητρίου, με δυνατό συρτό πλασέ, πραγματοποίησε το 0-2.
Η μεγάλη πρωτοβουλία κινήσεων που πήρε στη συνέχεια ο Νικηφόρος, απέφερε δύο τουλάχιστον εντυπωσιακές ευκαιρίες για γκολ, αλλά το σουτ του Παπαβασιλείου στο 59’ (αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλτυ) απέκρουσε εκπληκτικά ο Γερογιάννης σε κόρνερ, και η προβολή του Αποστολόπουλου εξ επαφής με το κενό τέρμα (70’), έστειλε την μπάλλα άουτ!
Σε πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις της, η Μαρκό είχε στο 73’ κεφαλιά του αφύλακτου Αγγελάκου από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, που απέκρουσε εύκολα ο Καραγιάννης και στο 91’ πάλι τον Αγγελάκο σε θέση βολής εντός περιοχής, να περνάει και την αντίσταση του τερματοφύλακα αλλά να κάνει πλασέ άουτ, στο πλάι των δικτύων.
Καλός ήταν ο διαιτητής Μανιώτης, με βοηθούς τους Δουλγεράκη και Πολυδωρόπουλο.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Χαβενετίδης, Τσιριγώτης, Ταφιλάι, Νάτσης (46’ Αλεξανδράκης), Παπαβασιλείου, Αντεριώτης (85’ Καυγάς), Ζέεμπε, Τζόουνς (46’ Χαρικιόπουλος), Βαζέχα, Αποστολόπουλος.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Δημητρίου, Θ. Σιδέρης, Καβάσης, Κωστής, Ρίζος (46’ Τσόρακας), Ι. Σιδέρης, Φουστέρης, Αγγελάκος (90’ Πατσαούρας), Δημογιάννης (75’ Φιωτάκης), Γκαβασιάδης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

k russi ..ti egine ..to dosame to pexnidaki stin marko !!! posa pirame ?? pes kai to skor me to geraka poso tha xasate ..na pto peksume sto stoixima !! ante palio lamogio !!!

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΟΡΩΠΙ καθαρισε τοεπομενο παιχνιδι στο Μαρκοπουλο μετα το τριποντο του ΜΑΡΚΟ στον ΝΙΚΗΦΟΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

tora ti les re palikare??to katharise i prepi na katharisi i ellada apo kapious ponirous san esena????

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money