Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΩΡΩΠΟΣ 3-2



Κουράσθηκε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου για να νικήσει 3-2 τον ουραγό Ωρωπό, ώστε να παραμείνει στην κορυφή… Οι φιλοξενούμενοι πρόβαλαν ισχυρή αντίσταση αλλά δεν κράτησαν το αποτέλεσμα παρόλο που ισοφάρισαν δύο φορές!  Ο σκόρερ Τσέλια, πέτυχε ένα ακόμη τέρμα κι έφθασε τα 20 στην εφετινή αγωνιστική περίοδο!
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν ασφυκτική υπεροχή στο α’ ημίχρονο, μπήκαν στο παιχνίδι επιθετικά κι ευτύχησαν στην πρώτη καλή φάση (18’) να προηγηθούν 1-0 με κεφαλιά του Τσουμάνη μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Ακολούθησε μπαράζ χαμένων ευκαιριών από πλευράς Ολυμπιακού:
- Στο 27’ ο Αθανασόπουλος με ατομική προσπάθεια, πέρασε και τον τερματοφύλακα Βασιλειάδη αλλά πλάσαρε άουτ!
- Στο 32’ ο Αθανασόπουλος πέρασε κάθετη μπαλλιά στον Σουσούνη, που έκανε σουτ. Απέκρουσε προσωρινά ο Βασιλειάδης αλλά ο επερχόμενος Αθανασόπουλος, με νέο ψηλοκρεμαστό σουτ, έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι!
- Στο 34’ ο Αθανασόπουλος έδωσε ωραία στον Σουσούνη, το απευθείας σουτ εν κινήσει του οποίου απέκρουσε ο Βασιλειάδης.
Και ξαφνικά στο 37’, ο Ωρωπός πραγματοποίησε αντεπίθεση με τον Νουόμπα, που βρήκε τον Σωτηρόπουλο, κι αυτός με διαγώνιο καλοζυγισμένο σουτ ισοφάρισε 1-1!
Η πίεση του Ολυμπιακού συνεχίσθηκε και στο β’ ημίχρονο αλλά η ομάδα φαινόταν αγχωμένη δεδομένου ότι η άμυνα του Ωρωπού ανταποκρινόταν καλά με το δίδυμο Γκλιάτη-Παπαγεωργίου.
Μέχρι το 62’ όμως, οπότε ο Τέλης Τσέλια πήρε την μπάλλα στην μεγάλη περιοχή, κέρδισε κόντρα από αμυνόμενο παίκτη του Ωρωπού και με πολύ ωραίο σουτ έδωσε νέο προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).
Καθώς όλοι περίμεναν ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα είχαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν, αυτοί ανέλαβαν μικρή πρωτοβουλία κινήσεων και σε καλοκτυπημένο φάουλ του Μέγα (70’), «σηκώθηκε» ο Γκλιάτης μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά ισοφάρισε 2-2. Πάγωσε το γήπεδο! Το παιχνίδι απέκτησε μεγάλο σασπένς…
Οι γηπεδούχοι, πάντως, αντέδρασαν αμέσως, κι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον
Σουσούνη από ευνοϊκή θέση, που έστειλε την μπάλλα άουτ. Όμως, στο
 77’ ο Σουσούνης δεν έκανε το ίδιο λάθος. Ύστερα από ενέργεια και σουτ του Φιλλή, απέκρουσαν προσωρινά οι αμυντικοί του Ωρωπού και ο έμπειρος Σουσούνης με ευθύβολο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Ο Ολυμπιακός υποτίμησε τον αντίπαλό του και κινδύνευσε να χάσει βαθμούς… Ο Ωρωπός ήταν καλύτερος του αναμενομένου και στάθηκε άξιος αντίπαλος των πρωτοπόρων της βαθμολογίας.
Άριστος ο διαιτητής Γιαλούρης, (Κωνσταντόπουλος, Σπυρόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός (65' Φιλλής), Σινάνι, Ευαγγελινός (70' Ράλλης), Πατσιωνίδης, Κολώνης, Τσέλια, Τσουμάνης, Λέκα (55' Τσιούμας), Αθανασόπουλος, Σουσούνης.
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Γιακουμέλος, Μηλακώτης, Γκλιάτης, Παπαγεωργίου, Μέγας (83' Κανατάς), Βούσουλας, Κρομμύδας (65' Ανυφαντής), Αποστολόπουλος (47' Στεφανής), Σωτηρόπουλος, Νουόμπα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΩΡΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΟΥΛ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΕΧΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

re magkes ekei ston oropo kanete proto ton agio stefano kai maggina toy dosate
kai tsela,kai zhtate ta resta.koitaxte ligo thn omada poy thn dialysate epeidh eiste asxetoi kai asxoliteite me thn politikh.kai afhste thn diaithsia.pali kala poy eimastan tragikoi
kai den fagate 5 nai htan tragikos daiithths toys taraxate sthn klotsia toys dikoys mas.
telika magkes eisastan se allo ghpedo.mpogiati g etniki trelane mas!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΑΒΛΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΗ ΗΤΑΝ ΤΕΡΜΑΤΑΡΑ! ΣΤΗ ΜΑΡΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money