Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΔΟΞΑ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2-2


Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, δυνατό ματς, με την Λαυρεωτική ελαφρώς καλύτερη κατά διαστήματα και την Δόξα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, επικίνδυνη σε όλη την διάρκεια του αγώνα…
Η αρχή δεν προμήνυε την συνέχεια! Η Δόξα είχε την πρωτοβουλία και προηγήθηκε στο 11’ με κοντινό σουτ σε κενή εστία του Παπαδά, ύστερα από ατομική ενέργεια και σέντρα σουτ του Δάβαρη (1-0).
Σιγά-σιγά όμως, οι γηπεδούχοι γύρισαν στην άμυνα καθώς η Λαυρεωτική πίεζε, αλλά μόνο στο β’ ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει, από το …πουθενά! Ο νεαρός τερματοφύλακας Μηνάς, σε ανύποπτη φάση, έχασε την μπάλλα μέσα από τα χέρια του και ο καιροφυλακτών εκεί Πάνου, την έσπρωξε στα δίχτυα (1-1)!
Απ’ εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες συγκινήσεις του παιχνιδιού ήλθαν στο τελευταίο 10λεπτο. Στο 80’ ο Παπαδάς κέρδισε πέναλτυ (ανύπαρκτο είπαν όσοι το είδαν), το εκτέλεσε ο ίδιος και η Δόξα πήρε προβάδισμα 2-1 στο σκορ. Σε τέσσερα λεπτά (84’) ο διαιτητής είδε κι άλλο πέναλτυ, όταν ο Τσιαούσης έκανε προσπάθεια να μπει με την μπάλλα στην περιοχή, κι αυτή βρήκε στο χέρι του Κωστάζου. Την ποινή εκτέλεσε με επιτυχία ο Πάνου και ισοφάρισε 2-2.
Στο 87’ ο Δάβαρης έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει τη νίκη στη Δόξα, όταν βρέθηκε μόνος του πλάγια στην περιοχή αλλά το σουτ που εξαπέλυσε, έστειλε την μπάλλα άουτ!
Ο διαιτητής Παπάζογλου έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ειδικά στα τελευταία λεπτά. Σωστοί ήταν οι βοηθοί Κωνσταντόπουλος και Βουδούρης.
ΔΟΞΑ: Μηνάς, Κωστάζος, Μαρινάκης, Καδίτης, Τούντας (70’ Βαλσαμογιάννης), Αμπεντινάι, Μπεχάρι (85’ Θεοχάρης), Σύρος, Δάβαρης, Παπαδάς, Μπερέτας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Δρογγίτης (46' Τσιαούσης), Παντελιάς, Χασιώτης, Πάνου, Μακρής, Τζώρας, Παπαγεωργίου, Δ. Μιχαηλίδης (46' Παπακωσταντίνου), Δρούγκας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χθες είχε κακή διαιτησία εις βάρος της Α.Π.Ε.Λ. ο Παπάζογλου.
Την προηγούμενη εβδομάδα είχε κακή διαιτησία εις βάρος της Α.Π.Ε.Λ. ο Σπίθας και ο βοηθός Τζαφόλιας Β αλλά ευτυχώς δε μας στοίχησε.
Την αμέσως πιο παλιά αγωνιστική με τη Μαρκο είχε κακή διαιτησία εις βάρος της Α.Π.Ε.Λ. οι Χριστοδούλου και ο βοηθός Πολυχρονιάδης.
Στα δυο από τα τρία παιχνίδια έχει γίνει αλλοίωση αποτελέσματος και εμείς ρωτάμε..

Που θα πάει αυτή η κατάσταση κύριοι?

Τι σας έχει κάνει η Α.Π.Ε.Λ. και όλα τα λάθη είναι εις βάρος της?

Δεν ξέρουμε ποιος ευθύνεται και τι φταίει για αυτές τις άθλιες διαιτησίες αλλά αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει.

Λάθος που επαναλαμβάνεται παύει να είναι λάθος. Σίγουρα υπάρχει και το ανθρώπινο λάθος αλλά μέχρι ένα όριο.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

penalti sou edwse allios den isofarizes oute to pasxa, pare to pontaki kai min les polla...omada b topikou eisai..

Ανώνυμος είπε...

K oi duo omades Gia klamata sto g topiko k oi duo .... Sto gunaikio prwtathlima paizoun pollh kaluterh mpala .....ampaloi

Ανώνυμος είπε...

toso sterimenos eisai pou pas kai vlepeis gunaikeio prwtathlima agamite... pes mou pou menei na sou ferw 20 euro na pas filis to vrady gataki..

Ανώνυμος είπε...

Ρε ασχετε της σταματας μην πιανεις την Α.Π.Ε.Λ. στο στομα σου βαλε κατι αλλο καλυτερα μεσα να μπουκωσεις να μη μιλας κιολας.

Οσο για σενα νουμερο της δοξας μια ζωη ομαδουλα ησουν και τιποτα παραπανω.
Γελανε και οι πετρες με το πεναλτι το οποιο προηγηθηκες 2-1 αφου και ο ιδιος ο διαιτητης ελεγε οτι εκανε μαλακια.
Εσεις απο την αλλη νομιζατε οτι θα εδινε κιτρινη για θεατρο ασχετοι τσελιγκες.
Οσο για το πεναλτι το αλλο... εγινε χερι και δε διαμαρτυρηθηκε κανενας σας αμπαλοι.
4 βαθμους σου πηρα και αξιζα 6.

Ομαδα της Γ εισαι. Ουτε καν στη Β δεν αξιζεις να παιζεις.


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money