Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ




Εθιμοτυπική επίσκεψη και ομιλία στην εβδομαδιαία συνάντηση των διαιτητών της ΕΠΣΑΝΑ, πραγματοποίησε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ (πρώην α’ αντιπρόεδρος) και πρόεδρος της Ένωσης Μεσσηνίας Αριστείδης Σταθόπουλος, την Δευτέρα 25/2.
Στην 90λεπτη κατατοπιστική, ιδιαίτερα ενημερωτική και αναλυτική ομιλία του προς τους διαιτητές της Ένωσης, ο κ. Σταθόπουλος μίλησε πολύ παραστατικά για όλα τα διαιτητικά θέματα και στο τέλος δέχθηκε σειρά ερωτήσεων, στις οποίες απάντησε ευχαρίστως και χωρίς ενδοιασμούς, ικανοποιώντας σε τέτοιο βαθμό το ακροατήριό του, το οποίο ξέσπασε σε απίστευτο (και πρωτοφανές για τα δεδομένα των διαιτητών της Ένωσης) χειροκρότημα!
Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Παπαμακάριος και τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Τσεβάς (α’ αντιπρόεδρος και πρόεδρος των Επιτροπών Διαιτησίας και Παρατηρητών), Χρυσάφης (β’ αντιπρόεδρος), Νικολάου και Φλαμπούρης, ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Αντιπαριώτης, ο αρχιδιαιτητής κ. Ντάφλος, ο απελθών πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Σπανέας και 70 περίπου διαιτητές, παρέστησαν στην πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του κ. Σταθόπουλου, ο οποίος υποσχέθηκε να επανέλθει μετά τις κρίσεις των διαιτητών, τον ερχόμενο Ιούνιο – Ιούλιο. 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον Αντιπαριώτη και τον Μπουξμπαουμ αλλά και στον Καπόγλη , έκανε καλό μάθημα ? Α ρε λαμόγια της Εψανά

Ανώνυμος είπε...

tsafolia lamogiooooo gia xarpazies

Ανώνυμος είπε...

παπαζογλου σε περιμενουμε στην παλαια φωκαια!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντιπαριωτη παρε την ομαδα σου τη Σταματα και δρομο.
Εισαι ο πρωτος που παραγεις τη βια με τις πραξεις σου.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money