Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Α.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 0-2



Καλύτερη η πρωτοπόρος Δόξα, νίκησε στον Αυλώνα την ομώνυμη ομάδα με 2-0, πλησιάζοντας περισσότερο τον στόχο της ανόδου! Ο Αυλώνας είχε ελλείψεις λόγω τιμωριών και τραυματισμών και στο α’ ημίχρονο δημιούργησε μόνο μια μεγάλη ευκαιρία, στο 6’, με τον Δημητριάδη. Η Δόξα πέτυχε το 0-1 στο 21’ με άπιαστο σουτ του Σάββα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σε επιθετική τους προσπάθεια ζήτησαν χέρι–πέναλτυ, εντός περιοχής. Στο 75’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δ. Στεφανής και στο 83’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ, που μετέτρεψε σε γκολ ο Αρχοντής (0-2). Στο τέλος (90’) είδε απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Νάνος, για βίαιη συμπεριφορά. Οι παίκτες του Αυλώνα είχαν πολλά νεύρα και παραπονιόντουσαν συνεχώς στον διαιτητή!
Πολύ καλός ο διαιτητής Δραγάτης και οι βοηθοί Μήταρης, Παπαδόπουλος.
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Μαρμαράς, Νιφόρος, Φέκος, Γιαλαμάς, Σιδηρόπουλος, Μαβίδης, Παπαδόπουλος, Κράσι, Γκίνι (63’ Αρχοντής), Σάββας (70’ Καλλέρης, λ.τρ. 75’ Σωνίδης).
ΑΥΛΩΝΑΣ: Μαλαβάκης, Παλιοσπύρος, Δ. Στεφανής, Τσέλιος, Σεφεράι, Μπαμπαλίου (80’ Τζιόμαλλος), Νάνος, Λέκκας, Κάρολι (90’ Σωτ. Πάντος), Δημητριάδης, Νακάι (60’ Στρ. Πάντος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money