Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-1




Ο Κεραυνός έμεινε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, ήταν πιο απειλητικός, χωρίς να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες, αλλά πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης και νίκησε τον μέτριο –και πάλι- Παλληνιακό με 1-0. Φαινόταν ξεκάθαρα ότι όποια ομάδα σημείωνε πρώτη γκολ, θα αναδεικνυόταν και νικήτρια του παιχνιδιού.
Ο καλός αγωνιστικός χώρος του σταδίου της Παλλήνης (παρά τις τελευταίες ραγδαίες βροχές), βοήθησε  στην διεξαγωγή της ενδιαφέρουσας και κατά διαστήματα αμφίρροπης αναμέτρησης.
Ο Παλληνιακός παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας και βρίσκεται σε δυσχερή θέση ενόψει των τελευταίων αγώνων του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του είχαν δύναμη και πάθος αλλά δεν είχαν ουσία... Μόλις δύο φορές απείλησαν την εστία του Κεραυνού: Στο α’ ημίχρονο με κεφαλιά του Κοκκινάκη (απέκρουσε ο Παππάς) και στο β’ μέρος με σουτ άουτ του Σκεντούλι.
Ο Κεραυνός με κύριο ενορχηστρωτή τον Κοντογιάννη, είχε τέσσερα καλά σουτ, σε ισάριθμες ευκαιρίες, που εξουδετέρωσε ο Χριστοφιλέας. Όμως, στο 62’ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν κατάφερε να αντιδράσει, όταν σε σύγχυση μπροστά στο τέρμα του, ύστερα από εκτέλεση …πλαγίου άουτ, ο Ευφραιμίδης έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα (0-1).
Οι δύο ομάδες έδωσαν ραντεβού για την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε ξανασυναντώνται αλλά αυτή τη φορά στον β’ ημιτελικό του Κυπέλλου, για μια θέση στον τελικό! Στο πρώτο ματς ο Κεραυνός είχε επικρατήσει με 1-0.
Καλός ο διαιτητής Μανιώτης και με επουσιώδη λάθη οι βοηθοί Μήταρης, Χόικας.
ΠΑΛΛΗΝΗ: Χριστοφιλέας, Κούσης, Πάσσαρης, Κοκκινάκης (84' Κούνας), Καρακάσης, Δημητρακάκης (75' Παπασαράντος), Σιαδήμας, Σκεντούλι, Κοβάνης (70' Καστής), Μπερτσιάς, Ζώκος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης, Γ. Ρώμας (88' Ελευθερίου), Μεγαγιάννης, Δ. Ρώμας (65' Ευφραιμίδης), Κοντογιάννης, Κρυεμάντι (72' Δ. Κατσίκης).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν δημιούργησε ο κεραυνός ευκαιριες;;;;;;;;; μάλιστα.

Ανώνυμος είπε...

Giati diafwneis..?Issoropimeno paixnidi me kapoia makrina kyriws sout apo tin omada tis Kerateas!Aksize pantws tin niki!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money