Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1-0


Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΚΑΛΙΑΝΙΩΤΗ


Παρά το γεγονός ότι ο Αχιλλέας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να αναλάβει γρήγορα πρωτοβουλίες και τον έλεγχο του κέντρου, ο Πρωτέας (δεδομένων των απουσιών και άλλων προβλημάτων του) έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους κι επιδίωξε με γρήγορες αντεπιθέσεις να αιφνιδιάσει… Σ’ αυτή την λογική, στο 16’ συνεργάσθηκαν περίφημα οι Μαραγκός, Χουσιάδης, Καλιανιώτης, και ο τελευταίος μέσα στην περιοχή ανετράπη από τον τερματοφύλακα Ματσούκα. Το πέναλτυ, ακολούθησε και η αποβολή του τερματοφύλακα (τον αντικατέστησε ο Κοτσανίτης). Ο Καλιανιώτης ευστόχησε στην εκτέλεση και σημείωσε το 1-0 στο 19’.
Ο Αχιλλέας αν και έπαιζε με 10 παίκτες, διατήρησε τον έλεγχο των κινήσεων αλλά δεν κατάφερνε να διασπάσει την εξαιρετική άμυνα του Πρωτέα, που είχε κορυφαίο τον Λάζαρη και πολύ καλό κάτω από τα δοκάρια τον Παπαϊωάννου.
Ο Πρωτέας παρά την επιφυλακτικότητά του να διαφυλάξει το σκορ, δημιούργησε δύο ακόμη σημαντικές ευκαιρίες, την πρώτη αμέσως μετά το 1-0, όταν ο Χουσιάδης μόνος με τον Κοτσανίτη πλάσαρε άουτ και την δεύτερη με τον Κούλιμπη στο 75’.
Πολύ καλή η διαιτησία των Μάλαμα, Τσιαλογιάννη – Λιάππη.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Γεσιλάι (55’ Τζανής), Χύκα, Χουσιάδης (87’ Δαβής), Μαραγκός, Καλιανιώτης (65’ Λάπα).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ματσούκας, Αβραμόπουλος, Τσιαδήμας (69’ Παπαχρήστου), Ροπόκης, Ξενάκης, Μπούσκος, Πλιάτσικας (59’ Φούντας), Γκέρτσος(16’ Κοτσανίτης), Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Καπλάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money