Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1-0

Σε μεγάλο τοπικό ντέρμπυ –όπως αναμενόταν- εξελίχθηκε η συνάντηση Αυλώνα-Καπανδριτίου 1-0. Στη διάρκεια και στο τέλος του αγώνα υπήρξαν αρκετά νεύρα με αποβολές παικτών και δύο διακοπές του παιχνιδιού (η δεύτερη για 15’ λεπτά)…
Ο Αυλώνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νακάι, ο οποίος σε τετ-α-τετ έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Στο 10’ το Καπανδρίτι απείλησε με σουτ του Μίχα
μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο Καλέμης. Αυτή ήταν η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία των φιλοξενουμένων στο πρώτο ημίχρονο.
Απ’ εκεί και πέρα η συνεχής πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 25’ με ενέργεια του Δημητριάδη, που πέρασε δύο αμυντικούς και με ευθύβολο σουτ σκοράρησε (1-0).
Ο Αυλώνας διατήρησε την υπεροχή και είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλλας. Στο δεύτερο ημίχρονο το Καπανδρίτι είχε διαστήματα καλής απόδοσης, ειδικά μετά το 60’ λεπτό.
Μάλιστα, στο 89’ παραλίγο να ισοφαρίσει με τον Ζαμπούρα, που σούταρε από ευνοϊκή θέση αλλά ο Καλέμης, πάντα σε ετοιμότητα, απέκρουσε! Προηγήθηκε στο 58’ η αποβολή του προπονητή του Καπανδριτίου Τάσου Μπάλτα, επειδή προσέβαλε τον διαιτητή με τις αναφορές του…
Στο 70’ έγινε η πρώτη (2λεπτη) διακοπή του αγώνα, προκειμένου να γίνουν συστάσεις στους θεατές που έβριζαν συνεχώς και στο 92’ ο διαιτητής ξαναδιέκοψε το ματς επί 15λεπτο, επειδή οπαδοί του Αυλώνα έβριζαν και απειλούσαν τον ένα βοηθό!
Όταν το παιχνίδι ξανάρχισε, απεβλήθη (101’) με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαμπαλίου και μετά το σφύριγμα της λήξης, ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Στο φύλλο αγ΄βνα αναφέρθηκαν οι Καλέμης, Μαλαβάκης και Μίχας.
Ο διαιτητής Καπόγλης και οι βοηθοί Δουλγεράκης και Κωστάρας, εφάρμοσαν τους κανονισμούς, που δεν ήθελαν να αποδεχθούν οι παίκτες, οι παράγοντες και οι οπαδοί των δύο ομάδων, λόγω του υπάρχοντος τοπικιστικού πνεύματος…
Τον Αυλώνα καθοδήγησε ως υπηρεσιακός τεχνικός ο Γιώργος Δάβρης, που αναμένεται -όπως όλα δείχνουν- να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Κούφο, Πάντος, Μαλαβάκης, Παλιοσπύρος, Νάνος, Νακάι (58’ Μπαμπαλίου), Σκανιάκος, Λέκκας (81’ Δ. Στεφανής), Δημητριάδης, Κάρολι (90’ Βελώνης).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μανουσάκης, Ζαμπούρας, Κουτρώνας, Καραμπιτιάνης, Ζουβερέλης (48’ Χασανάι), Μπύρωσης, Σπ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Πιτσιάβας, Μίχας, Βελτανιώτης (60’ Άλιας).

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Emeis sthn doksa exhume tous diaitites k gia auto den fovomaste tpt ...oloi mas anoigete ta podia giati fovaste.... Gatakia

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money