Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-2




Η γενναία προσπάθεια των παικτών του Κεραυνού είχε αποτέλεσμα την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του πολύ καλού Γέρακα. Δεν χρειαζόταν όμως η βοήθεια του διαιτητικού τρίο για να επιτευχθεί… Γιατί η ομάδα της Κερατέας κέρδισε με γκολ οφ-σάιντ (ο Κρυεμάντι που έδωσε την πάσα στον σκόρερ Κοντογιάννη, ήταν ακάλυπτος) ενώ της δόθηκε και ανύπαρκτο πέναλτυ (το οποίο απεκρούσθη από τον ήρωα τερματοφύλακα Ψυχογιό)! 
Επίσης, ακυρώθηκε γκολ του Γέρακα στο 1-1 με υπόδειξη για οφ-σάιντ, που δεν έχουμε άποψη αν ήταν ή όχι.
Ο αγώνας γενικά δεν είχε πολλά στοιχεία τεχνικής. Είχε όμως δύναμη και κατά διαστήματα και πάθος.
Στο α’ ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες:
3’: Ο Βάρδας αστόχησε από κοντά μετά από κτύπημα φάουλ του Δελάρδα.
7’: Κεφαλιά του Κάλη, απέκρουσε σε κόρνερ ο Παππάς.
22’: Απόκρουση Ψυχογιού σε διαγώνιο γύρισμα του Κοντογιάννη.
23’: 0-1 με πλασέ του Κρυεμάντι, ύστερα από άνοιγμα της άμυνας σε προσπάθεια και χαμηλή σέντρα του Κοντογιάννη.
33’: Καλή προσπάθεια και σουτ του Μπερέτη, απέκρουσε ο Παππάς.
Με την έναρξη του β’ μέρους (48’ και 54’), ο Κεραυνός έχασε με τον …απίστευτο Κοντογιάννη, δύο κλασικές ευκαιρίες (πλασέ άουτ).
- Στο 55’ ο Γέρακας ισοφάρισε (1-1) με κεφαλιά του Κάλη, ύστερα από άλλη κεφαλιά του Μουσαράι, σε κτύπημα φάουλ του Δελάρδα. Η ισοφάριση έδωσε νέα διάσταση στο παιχνίδι. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη μπροστά στα δύο τέρματα.
- Στο 66’ ο Ψυχογιός έσωσε την εστία του σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Κρυεμάντι και στο 68’ ο Βάρδας πέτυχε γκολ με κεφαλιά αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ…
- Στο 72’ με υπόδειξη του βοηθού, κι ενώ η μπάλλα παιζόταν αλλού, ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ υπέρ του Κεραυνού υποτίθεται για φάουλ (σπρώξιμο) εντός περιοχής! Τέτοια φάουλ είχαν γίνει μέχρι τότε στο ματς, τουλάχιστον σε 3 ακόμη περιπτώσεις, αλλά τότε ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτε και ο βοηθός δεν είδε καμία παράβαση! Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Κοντογιάννης αλλά ο αίλουρος Ψυχογιός έπεσε σωστά κι απέκρουσε εντυπωσιακά!
- Στο 75’ ο Μπερέτης βρέθηκε μόνος στην περιοχή, απέφυγε τον τερματοφύλακα Παππά αλλά το αδύναμο πλασέ του πρόλαβε κι απέκρουσε ο Αναγνώστου. 
- Στο 77' νέο τετ-α-τετ του Κρυεμάντι με τον Ψυχογιό, έσωσε εντυπωσιακά ο Ψυχογιός. 
- Στο 84’ ο Κοντογιάννης έχασε μια ακόμη ευκαιρία από κοντά με διαγώνιο πλασέ (μόλις άουτ).
- Στο 85’ ο Κρυεμάντι σε θέση οφ-σάιντ πήρε την μπάλλα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, σούταρε, απέκρουσε ο Ψυχογιός και η μπάλλα κατέληξε πλάγια στον αμαρκάριστο Κοντογιάννη, που πλάσαρε για το τελικό 1-2.
- Στο 88’ ο Βάρδας είχε μια τελευταία ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά αλλά ο Παππάς με έγκαιρη επέμβαση μπλόκαρε την μπάλλα.
Ο διαιτητής Α. Γαλάνης απέτυχε να κρατήσει το παιχνίδι. Δεν έχανε ευκαιρία να σφυρίζει υπέρ του Κεραυνού ενώ απέφευγε τις κάρτες (έπρεπε να είχε αποβληθεί τουλάχιστον ο 4 του Κεραυνού) και ευνόησε –ηθελημένα ή όχι δεν έχει σημασία- την ομάδα της Κερατέας. Τραγικός στις υποδείξεις του ο βοηθός Τζάλλας, ατύχησε στις κρίσιμες φάσεις και αδίκησε εμφανώς τους γηπεδούχους. Αργός στις υποδείξεις του ο βοηθός Παπαδόπουλος.
Στην εξέδρα βρέθηκαν πολλοί φίλοι των δύο ομάδων αλλά δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό επεισόδιο. Υπήρξε ένταση σε ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή αλλά τίποτε περισσότερο.
Τον αγώνα αστυνόμευσε διακριτικά -εκτός γηπέδου- μικρή αστυνομική δύναμη ενώ είχε ειδοποιηθεί για κάθε ενδεχόμενο και ο εισαγγελέας υπηρεσίας.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Καρλατήρας (46’ Δριλάκης), Δημητριάδης, Κάλης, Μουράτογλου, Μουσαράι (62’ Τσαδήμας), Μπερέτης, Βάρδας, Χρυσανθόπουλος, Μαργέτης, Δελάρδας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου (83’ Δ. Ρώμας), Λιούμης, Χ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης, Γ. Ρώμας (70’ Ευφραιμίδης), Κρυεμάντι, Σταμάτης (79’ Κατσίκης), Κοντογιάννης, Μπάτρης.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

vre noumera milate gia stisimo!!pou eiste ta mpourdela tis epsana k sas kratane akoma stin katigoria!an den ypirxe kontogiannis den 8a ypirxe keratea !!k to sprwksimo pou sas kanoun ta korakia p les oti 8a stisoume as min to suzitisoume!!gt an den itan i diatitara o galanis 8a xes faei polles kokkines file!!as mn sizitisoume gia to penaldy kai to 2o goal!!klaei i epsana vlaxoi!!

Ανώνυμος είπε...

Re keratea listemou mia aporia posa dosate sto daititi gia to paixnidei...noumera

Ανώνυμος είπε...

Αν είσαστε καλοί δεν θα πέφτατε. Βαρεθήκαμε πια να ακούμε όλους τους άσχετους να κλαίνε μια για την διαιτησία, μια για τον καιρό, μια το ένα μια το άλλο. Φερθείτε λίγο αντρίκια επιτέλους. Τόσες ευκαιρίες ο Κεραυνός δεν έχει χάσει ποτέ σε αγώνα. Δεν είναι τυχαίο που πάει και για κύπελλο. Κοτσώνη έχεις ξεφτιλιστεί εντελώς πια. Μη το παρατραβάς. Ρεζίλια. Δεν μπορείτε να χάσετε μια φορά αντρίκια χωρίς να σας φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι. Κυράτσες όλο στο κλάμα είστε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος διαιτητής ρε κλάψες που αναρωτιόμασταν μήπως ο Κεραυνός σας είχε δώσει το παιχνίδι. Το πέναλτι το έχασαν, δηλαδή σας το χαρίσανε, έξι τετ α τετ σας τα χαρίσανε, και πάλι δεν καταφέρατε να κερδίσετε. Τουλάχιστον αυτοί όταν χάνουν δεν τα βάζουν με όλους τους άλλους, με τους εαυτούς τους τα βάζουν. Παλλήνη και Γέρακας οι κλαψιάρηδες της ΕΠΣΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

κριμα που θα περνεις τηλεφωνο να μαθεις ποσο πηγαινει ο τελικος. Να ξερετε ολοι σας οτι στο τελικο θα κατεβει η ΝΕΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.Οι ανεπιθυμητοι θα βγαινουν εξω.

Ανώνυμος είπε...

μια παρενθεση, το περσινο ματς μεταξυ παλληνης-γερακα δεν ηταν στημενο(οπως αναφερεται πιο πανω).οσο για το ποιος θα πεσει,θα δειξει στο τελος.Α και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σταματηστε να σχολιαζετε με χυδαιο τροπο.

Ανώνυμος είπε...

που το λες αυτο ρε μεγαλε,9.50 η παλληνη περσι ηταν ομαδαρα κ παγε το καφενειο του γερακα κ κερδισε 0-1.πηγαινε ρωτα τον δημαρχο της περιοχης να μαθεις.αυτα πληρωνει η παλληνη τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια της ΚερατεΑς μπειτε μεσα στα καβουκια σας..ποιος μιλαει για στησιμο? που δωσατε παιχνιδι στον Αηττητο μεσα στο μαντρι σας..
Α! Και που στε.. πριν κανα 2 βδομαδες κατι λεγατε για ανοδο και κυπελλο! Ε οπως πηγε η ανοδος, ετσι θα παει και το κυπελλο.. ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν το δώσαμε, το χάσαμε!!!! Και δεν μας έφταιγε ούτε η διαιτησία ούτε κανείς άλλος. Και οι παίχτες μας έφυγαν από το γήπεδο κλαίγοντας όχι σαν τους δικούς σας που βγήκαν με γελάκια και δεν τρέχει τίποτα. Γιατί πολύ απλά είναι όλοι από την Κερατέα και παίζουν για την φανέλα και όχι για τα φράγκα. Τόσο άσχετος είσαι που πιστεύεις ότι θα δίναμε παιχνίδι με ένα βαθμό διαφορά από τους πρώτους? Πείτε ότι θέλετε τώρα γιατί του χρόνου θα είστε στην Β' και δεν θα τα λέμε...

Ανώνυμος είπε...

10:44 επετρεψε μου να ξερω πολυ καλυτερα απο σενα για το συγκεκριμενο παιχνιδι.οσο για το 10:56 που λεει για στησιμο του παιχνιδιου μεταξυ κερατεας-σπατων,μαλλον μας κανει πλακα.

Ανώνυμος είπε...

27 του μηνος ειναι κοντααααα!
αμα παιζετε οπως παντα θα τελειωσει το παιχνιδι με 8 ! παιχτες και γκολ !!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που θα παίζετε στις 27??????????? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μάριος Πυκνής είπε...

sostos o filos apo panw den pairno thesi gia to paixnidi giati den to eida alla gia tin antikeimenikotita to sait einai pragmatika ores ores tragiko

Ανώνυμος είπε...

επισης οι πρωτοι χασανε μεσα στην κερατεα και η θυελλα και μεσα στη ραφηνα οταν θα φτασετε την ιστορια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ τοτε να μιλησετε... μας πρειξατε με κατι ομαδουλες που στην κερκιδα υπαρχουν 10 ατομα...

Ανώνυμος είπε...

Re paidia eleos pia tis diafores sas mesa sto site tis linite...Kai min milate kai toso asxima pia oti egine egine kai an htan stimeno to paixnidei me ton geraka auto h epsana to 3erei kaneis allos...

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραγκιοζηδες της Κερατέας με 10 παίκτες η Παλλήνη και δεν περάσατε σέντρα ρεκόρ νούμερα. Κολοφαρδα παίζετε τελικό

Ανώνυμος είπε...

Σαφέστατα η Παλλήνη έπαιξε καλύτερα (όσον αφορά το κύπελλο), αλλά η απειρία τους φάνηκε στα πέναλτι. Με την ψυχολογία που είχαν δεν επιτρεπόταν να χάσουν δυο πέναλτι. Με την κολοφαρδία δεν φτάνεις τρίτος στην βαθμολογία ούτε φυσικά στον τελικό κυπέλλου. Το παιχνίδι αυτό με την Παλλήνη το πλήρωσε ο Κεραυνός στο παιχνίδι με τα Σπάτα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ Η ΚΟΥΠΑ ΠΑΕΙ ΛΙΜΑΝΙ ΜΗ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντε να πεσει ο γέρακας με το καλο και βλεπουμε...! Θα κλαψουν πολυ μερικοι υπευθυνοι!

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή ανάλυση αγωνα! Και πάνω απ όλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ!! Συγχαρητηρια...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοτσώνης φημίζεται για την "αντικειμενικότητα" του και για την "δημοκρατικότητα" του. Όλα τα σχόλια των οπαδών του Κεραυνού έχουν σβηστεί. Από 40 τα έκανε 20!!!! Όσο για τον τελικό, κοντά είναι η Τετάρτη. Θα δούμε αν θα πάει στο λιμάνι ή στο βουνό.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΥΠΕΛΟ?Ε ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΩΝΗ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money