Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ


Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχθηκε την έφεση της Δόξας Κορωπίου και του αντιπροέδρου της Θεοδώρου Λεβαντέζου κατά της υπ’ αριθμό 26/12-3-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Εξαφάνισε την πρωτόδικη απόφαση. Δίκασε στην ουσία την υπόθεση και απεφάνθη ότι τελέσθηκε το πειθαρχικό παράπτωμα της δημιουργίας μεμονωμένου επεισοδίου (άρθρο 15 παρ. 8 περ. δ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ).
Επέβαλε στο σωματείο Δόξα Κορωπίου την πειθαρχική ποινή της στερήσεως του δικαιώματος ν’ αγωνίζεται στην έδρα του για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και στον Θ. Λεβαντέζο ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις (3) μήνες και χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτη ειναι η ΕΠΣΑΝΑ.... Να την χαιρεστε λαμογια. Ντροπη σας...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕ.............ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ........ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΩΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

H EΠO ΡΕΝΤΙΚΟΛΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ !!!
ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΟΥ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ !
Η ΕΠΣΑΝΑ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ?
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ακουγετε σε κυκλους οτι θα τη πανε παλι για σφαξιμο τη δοξα με την παλληνη. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!??!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money