Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ




ΑΝΟΙΞΗ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 0-1
Δύσκολη εκτός έδρας νίκη της πρωτοπόρου Δόξας Αγ. Άννας, που είχε την υπεροχή σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, απέναντι στους γηπεδούχους που έκαναν καλή εμφάνιση στο β’ ημίχρονο και διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτυ, η μία από τις οποίες (σε ανατροπή του Νικολάου) λένε ότι «έβγαζε μάτια»!
Το τέρμα της νίκης της Δόξας πέτυχε ο Κράσι με διαγώνιο σουτ στο 24’.
Στο 90’ ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι για 5’ λεπτά, όταν οπαδοί της Άνοιξης πετούσαν στον βοηθό νερό… Επίσης, στο 92’ απεβλήθη του αγωνιστικού χώρου ο πρόεδρος της Δόξας Σάββας Βαβάσης, για συνεχείς διαμαρτυρίες στους διαιτητές…
Ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος (Ντόστης, Οικονόμου) ήταν γενικά καλός αλλά «έπνιξε» τουλάχιστον το πέναλτυ που αναφέρουμε παραπάνω.
ΑΝΟΙΞΗ: Βιγλάκης, Νίκας (63' Κυριάκης), Σταυρόπουλος (44' Δαρζέντας), Νικολάου, Λιγωμένος, Σ. Δεσύλλας, Μανουσάκης, Ομόρντια, Μαπάκης, Μπουσδέκης, Ντεληφιλιππίδης (46' Σίτης).
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Μαρμαράς, Νιφόρος, Φέκος (58' Νικολάου, 75' λ.τρ. Σωνίδης), Σιδηρόπουλος, Μαβίδης, Σάββας (80' Κωτσαδάμ), Παπαδόπουλος, Κράσι, Αρχοντής, Συμεωνίδης. 

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0-1
Μια σωστή επίθεση έκανε η Βουλιαγμένη, πέτυχε γκολ και κέρδισε 1-0 τον γηπεδούχο Προφήτη Ηλία, που ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Πιστοποιώντας την πρόσφατη καλή της πορεία, η Βουλιαγμένη έπαιξε μόνο για το αποτέλεσμα… Αφού πήρε αυτό που ήθελε, η προσπάθειά της θεωρείται επιτυχημένη.
Το πολύτιμο τέρμα σημείωσε στο 37’ ο Κουμαράς με πλασέ, ύστερα από προσπάθεια από τα πλάγια και σέντρα του Πουράνη.
Από την πλευρά του Προφήτη Ηλία, ο προπονητής Δημήτρης Κουλοχέρης, έλεγε ότι στο α’ ημίχρονο (τουλάχιστον) η ομάδα του έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της! Χωρίς γκολ, όμως, δεν υπάρχει θετικό αποτέλεσμα…
Καλή η διαιτησία του Α. Γαλάνη και των βοηθών του Γουρνιά και Καζά.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Σταματόπουλος, Καραμολέγκος, Λύγκος, Στόλης, Tούσα, Toζάλλι, Γεωργίου (77’ Καραγιώργος), Νούσης (53’ Φούκι), Μαργέτης (60’ Ζούρας), Κουλοχέρης, Χουτρίδης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Κυριαζόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Πάππα, Α. Λιόλιος, Μαρκίδης, Τσιρλής, Μπακούρος (61’ Κόρδας), Πουράνης (77’ Συννεφιάς), Κουμαράς (88’ Κωνσταντόπουλος), Στ. Λιόλιος.

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2-1
Ο Κουβαράς επικράτησε 2-1 στο τοπικό ντέρμπυ με τα Καλύβια, αφού ανέτρεψε το 0-1 του α’ ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο, προηγήθηκαν στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Μπούτση και στο 35’ έχασαν κλασική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Μάτι αστόχησε προς κενής εστίας!
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν, κέρδισαν πέναλτυ (55’) που εκτέλεσε ο Ζατσελλάρι κι απέκρουσε ο Παρλακίδης, ισοφάρισαν (1-1) στο 67’ και πήραν τη νίκη στο 79’ με ισάριθμα τέρματα του Παπανικολάου.
Καλή η διαιτησία των Βακκά, Σπυρόπουλου, Μήταρη.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Κοτοπούλης, Κ. Μπίκλης (86’ Μπαρλογιάννης), Χατζής, Λιάπης, Π. Μπίκλης (46’ Παπάρας), Ζατσελλάρι, Βανγκέλι, Παπανικολάου (90’ Ρώμας), Πλάκα, Πρίφτης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παρλακίδης, Β. Μπούτσης, Μαραγκός (77’ Τσέτσι), Κοτλίδας, Δ. Οικονομίδης, Λυριτζής (82’ Ντάκος), Χ. Μπούτσης, Βασιλείου, Καρελιώτης, Σερμπενιάδης, Μάτι (59’ Α. Οικονομίδης). 

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2-0
Το Κρυονέρι επικράτησε του Παμπαιανικού με 2-0 και ξέφυγε επτά βαθμούς από τον αντίπαλό του, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Σαφώς καλύτερο στο α’ ημίχρονο το Κρυονέρι, κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6’ με κοντινό σουτ του Μεχίλλη, μετά από σέντρα του Ζερμπίνη και λάθος της άμυνας του Παμπαιανικού. Το γρήγορο γκολ επέδρασε αρνητικά στην ομάδα της Παιανίας και ευεργετικά στο Κρυονέρι, που πέτυχε το 2-0 στο 36’, όταν ο κορυφαίος του αγώνα Ζερμπίνης, με ωραίο πλάγιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Κασελούρη.
Στο β’ μέρος ο Παμπαιανικός βελτίωσε την απόδοσή του αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ και το Κρυονέρι πήρε την σπουδαία νίκη.
Πολύ καλή η διαιτησία του Παπάζογλου, (Πολυχρονιάδης, Βουδούρης).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Μ. Καστρινός, Ο. Θανασούλης (80’ Χιώτης), Ρίζος, Κ. Καστρινός, Κανταρέλης, Χαλίλι, Χρυσικόπουλος (90’ Μόνος), Χουζούρης, Γ. Θανασούλης (72’ Ελούνα Αμπέλε - Κόλμπερ), Ζερμπίνης, Μεχίλλη.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Α. Αζακάς (46’ Λαλαούνης), Ν. Αζακάς, Βύζας, Οικονομίδης (46’ λ.τρ. Ζάχαρης), Παπασωτηρίου (75’ λ.τρ. Αγγελόπουλος), Σέλβια, Κατσαρός, Μυρτάι, Γκόμπλιας, Λαγός.

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 3-1
Αν και προηγήθηκε (0-1) στο 13’ με σκόρερ τον Αντ. Λέκκα, ο Αυλώνας δεν κατάφερε να πάρει τίποτε από το παιχνίδι με τον Φοίβο στη Βάρη. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν να ισοφαρίσουν στο 44’ με τον Νεφερίδη (1-1), να πάρουν προβάδισμα στο 66’ με γκολ του Η. Λέκκα (2-1) και να διευρύνουν τη διαφορά με τέρμα του Έντουιν στο 86’, για την τελική επικράτηση με 3-1!  
Καλή η διαιτησία των Σπίθα, Ρούντου, Μπέκα.
ΦΟΙΒΟΣ: Χατζημερκούρης, Λουστ, Ζέρβας, Μηλιαράκης, Πούτρο, Παρόλας, Μπολέτσης (77’ Έντουιν), Παπαδόπουλος, Αγάλου (86’ Γούτος), Νεφερίδης (90’ Λιαρόπουλος), Η. Λέκκας.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Μ. Μαλαβάκης, Τσέλιος, Βλάχος, Παλιοσπύρος, Γ. Μαλαβάκης, Πούγιας, Κάρολι (75’ Ευστρ. Πάντος), Μπαμπαλίου (87’ Αναγνωστόπουλος), Α. Λέκκας, Δ. Στεφανής, Νακάι.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1-2
Το ντέρμπυ των ουραγών «βάφτηκε» μπλε! Το Καπανδρίτι νίκησε και στο Λαύριο τον Παλλαυρεωτικό με 2-1 και τον άφησε τελευταίο στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν 1-0 στο 15’ με γκολ του Φύσαρη (που έφυγε τραυματίας στο 22’), δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν άλλες προσπάθειες που δημιούργησαν.  
Οι φιλοξενούμενοι του Καπανδριτίου ισοφάρισαν (1-1) στο 32’ με τον Μπύρωση και «γύρισαν» το παιχνίδι στο 61’ με τέρμα του Αθανασόπουλου.
Χωρίς άξια λόγου λάθη η διαιτησία των Μάλαμα, Τσιαλογιάννη, Γουργιώτη.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Σπυρόπουλος, Πιτσικάλης, Πλατανησιώτης, Σουλιώτης, Γκιόρκας (54’ Κούσουλας), Κυριακίδης, Βλαντής, Ασλάνι (63’ Χελιώτης), Ζουμάς, Φύσαρης (22’ λ.τρ. Ντάνης).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Β. Μανουσάκης, Αλιάι (78’ Ζαμπούρας), Κουτρώνας, Καραμπιτιάνης, Ζουβερέλης, Ν. Μελίρας, Σπ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Πιτσιάβας, Μίχας, Μπύρωσης (90’ Σδράλιας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money