Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4.30’ Μ.Μ.



Κανονικά την ερχόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου, ώρα 4.30’ μ.μ., θα διεξαχθεί η 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, που συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης 28/3. Το θέμα της αναβολής της αγωνιστικής έθεσε με παρουσία εκπροσώπων του ο Παλληνιακός, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει έννομο συμφέρον να διεξαχθεί πρώτα η συνάντηση Δόξας Κορωπίου – Α.Ο. Κορωπίου και μετά να πραγματοποιηθεί το ματς Δόξας Κορωπίου – Παλληνιακού, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή το απόγευμα.
Ύστερα από εκτενή συζήτηση του θέματος και τοποθέτηση όλων των μελών του Δ.Σ. αποφασίσθηκε η διεξαγωγή όλων των αγώνων της 28ης αγωνιστικής κανονικά όπως είχαν αρχικά ορισθεί. 
Επιπλέον, ορίσθηκε η διεξαγωγή του αγώνα Δόξας Κορωπίου – Α.Ο. Κορωπίου για την ερχόμενη Τετάρτη 4/3, ώρα 4.30’ μ.μ. στο ουδέτερο γήπεδο Νέας Μάκρης, ώστε να εκτίσει την ποινή της η Δόξα Κορωπίου.

* Στην ίδια συνεδρίαση ζήτησε ακρόαση και παρουσιάσθηκε στο Δ.Σ. ο πρόεδρος του Α.Ο. Άνοιξης Δημήτρης Γιαρένης, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στην οικονομική διαχείριση του ταμία της Ένωσης Γιώργου Φλαμπούρη. Ύστερα από ανταλλαγή έντονων λεκτικών διαξιφισμών Γιαρένη – Φλαμπούρη, ο μεν πρώτος επιφυλάχθηκε να ζητήσει δημόσια ανάλυση των οικονομικών της Ένωσης στην επόμενη τακτική Γενική Συνέλευση, ο δε δεύτερος να παρουσιάσει όλα τα οικονομικά δεδομένα στα μέλη του Δ.Σ. κατ’ αρχήν αλλά οπωσδήποτε και στη Γενική Συνέλευση των σωματείων –μελών.

* Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, μετά από εισήγηση του προέδρου Γ. Παπαμακάριου, αποφάσισε να στηρίξει με επιστολή προς την ΕΠΟ, την πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ κ. Τζανόπουλου, να αγωνισθεί η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ στον όμιλο που θα μετέχουν οι πρωταθλητές Δωδεκανήσων (Φοίβος Κρεμαστής Ρόδου), Δυτ. Αττικής (Άτταλος) και Κορινθίας, για την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία. Η σχετική απόφαση πρόκειται να ληφθεί στη σημερινή (Παρασκευή 29/3) συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ. Η κρατούσα άποψη στην πλειοψηφία της ΕΠΟ, είναι να εκπροσωπηθούν όλες οι περιφέρειες της χώρας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money