Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0-3


Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΖΙΑΓΚΟΥ ΣΤΟ 22' ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Η ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΟΥΤ! 


Εντυπωσιακά πέρασε από το γήπεδο Κόκκινου Μύλου ο Εθνικός Νέας Μάκρης, με νίκη 3-0 επί του γηπεδούχου Αχιλλέα, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στον β’ όμιλο της Β’ κατηγορίας και την άνοδο στην Α’ κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος!
Ήταν ένα ματς που κρίθηκε μόλις στο 6’, όταν ο Κότσι έδωσε προβάδισμα (1-0) στους φιλοξενούμενους, μετά από προσπάθεια και σέντρα του Ζούρου.
Οι γηπεδούχοι αμέσως ανέλαβαν πρωτοβουλίες για να ισοφαρίσουν αλλά στάθηκαν άτυχοι και ανώριμοι στην εκτελεστική τους δεινότητα… Χαρακτηριστική η φάση του 17’ που ο Σταματόπουλος βγήκε μόνος του και αντί να πλασάρει εύκολα τον Καραλή και να ισοφαρίσει, προτίμησε να τον …«σκοτώσει», στέλνοντας την μπάλλα να ακουμπήσει το οριζόντιο δοκάρι και άουτ!
Ακολούθησαν δύο καλές αντεπιθέσεις του Εθνικού, στο 18’ με σουτ του Σπανομαρίδη μόλις ψηλά άουτ και στο 22’ με τον Ζιάγκο, που εύκολα μπορεί να του απονεμηθεί το όσκαρ της καλύτερης χαμένης ευκαιρίας, αφού ξεπέρασε ακόμη και την αντίσταση του τερματοφύλακα Ματσούκα αλλά πλάσαρε άουτ στο άδειο τέρμα!  
Ο Αχιλλέας για ένα 10λεπτο πίεσε ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα αλλά ο Καραλής αναδείχθηκε σε φυσιογνωμία της συνάντησης με τις αποκρούσεις του: Στο 28’ απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ, σέντρα – σουτ του Τσάκαλου και στο 32’ έδιωξε την μπάλλα με τα πόδια σε τετ-α-τετ με τον Σταματόπουλο.
Στην κόντρα επίθεση αυτής της φάσης (33’), οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 2-0, με καλοζυγισμένο διαγώνιο σουτ του Ελευθερίου, που βρέθηκε αμαρκάριστος στην άκρη της μεγάλης περιοχής. Εκεί το παιχνίδι ουσιαστικά «τελείωσε»…
Παρ’ όλη την ψυχολογική τους πίεση, οι παίκτες των γηπεδούχων συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες κυρίως με «στημένα» (φάουλ και κόρνερ) που έδιωχνε η άμυνα του Εθνικού και ο τερματοφύλακας Καραλής. Ακόμη και στο πρώτο 15λεπτο του β’ ημιχρόνου, ο Αχιλλέας κράτησε την υπεροχή (μάλιστα στο 51’ κεφαλιά του Τσάκαλου απέκρουσε δύσκολα και θεαματικά ο Καραλής) καθώς η ομάδα της Νέας Μάκρης άφηνε χώρους και με καλοστημένη άμυνα, ανέκοπτε τις περισσότερες επιθέσεις των γηπεδούχων… Άλλωστε στις αντεπιθέσεις τους οι παίκτες του Εθνικού ήταν πολύ επικίνδυνοι.
Στο 85’ ο Βιβικίδης έκοψε τον Σταματόπουλο με φάουλ εντός περιοχής αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι ο επιθετικός του Αχιλλέα προσποιήθηκε και του έδειξε κίτρινη κάρτα, που ήταν η δεύτερη και ο παίκτης απεβλήθη!
Το τελικό σκορ (0-3) διαμόρφωσε με σουτ ο Κότσι στο 89’ ύστερα από πάσα του Ανέστη.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Τσιαλογιάννης, Πολυχρονιάδης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ματσούκας, Αβραμόπουλος, Γεωργακόπουλος (46' Τσαναχτσίδης), Σταυρόπουλος (40' Τσιαδήμας), Ξενάκης, Μπούσκος, Φούντας, Γκέρτσος (50' Παπαχρήστου), Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Πλιάτσικας.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Αζάλ, Βιβικίδης, Ελευθερίου, Χατζόπουλος, Σπανομαρίδης (70’ Αντωνίου), Κότσι, Ζιάγκος, Μαγγίνας(80' Ανέστης), Αηδόνης (75’ Αλτιπαρμάκης).

* Αμέσως μετά την λήξη της συνάντησης, παίκτες, προπονητής και παράγοντες του Εθνικού Ν. Μάκρης, πανηγύρισαν δεόντως –μαζί με τους φιλάθλους τους- την εξασφάλιση της ανόδου στην Α’ κατηγορία! 



17': ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΛΗ, Η ΜΠΑΛΛΑ "ΓΛΥΦΕΙ" ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kamia allh perigrafh apo ton omilo tha xoume???

Ανώνυμος είπε...

ποιος παιχτης απο τον Εθνικο πιστευετε ηταν ο πολυτιμοτερος της χρονιας?ας απαντησουν οσοι παρακολοθησαν τα παιχνιδια του φετος...

Μάριος Πυκνής είπε...

ο ΜΕΡΚΟ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money