Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ



Με την αθώωση των πρώην προέδρου και γενικού γραμματέα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής Δημήτρη Τσάλεζα και Κώστα Πρωτοπαπαδάκη αντιστοίχως, όπως και του πρώην διαιτητή και μέλους του Συνδέσμου Λουκά Φωστέρη, έκλεισε η πρώτη φάση της δίκης που αυτεπάγγελτα έφερε στο ακροατήριο ο αρμόδιος εισαγγελέας, για πλαστογραφία της υπογραφής Φωστέρη (από τους δύο προαναφερόμενους), ο οποίος τον Ιούνιο 2008 βρισκόταν υπό κράτηση και δεν μπορούσε να υπογράψει την δήλωση ενεργείας του…
Την καταγγελία είχαν κάνει στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, μέλη της σημερινής διοίκησης του Σ.Δ.Π.ΑΝ.Α. Η υπόθεση έφθασε στο ακροατήριο και στο τέλος της διαδικασίας, ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την αθώωση των Τσάλεζα, Πρωτοπαπαδάκη και την ενοχή του Φωστέρη. Όμως, η πρόεδρος του Δ’ Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όπου εκδικάσθηκε η υπόθεση, αποφάσισε συνολικά την αθώωση και των τριών!
Το θέμα πρόκειται να έχει συνέχεια, διότι οι αντίπαλες πλευρές έχουν αλληλλομηνυθεί, οπότε σε νέα ακροαματική διαδικασία (σε ημερομηνία που δεν γνωρίζουμε) θα ξανασυναντηθούν και θα αντιπαρατεθούν για καταστάσεις και γεγονότα, που συνέβησαν προ 5ετίας και είχαν ως αποτέλεσμα την επικράτηση της μιας παράταξης διαιτητών εις βάρος της άλλης στη διοίκηση του Συνδέσμου!

* Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, τα διαγραφέντα μέλη του Συνδέσμου που έχασαν την προσφυγή κατά του Συνδέσμου για αναβολή των πρόσφατων αρχαιρεσιών, έδωσαν εντολή στον νομικό τους σύμβουλο Γ. Παναγόπουλο, να καταθέσει νέα προσφυγή, ανασκευάζοντας την αίτησή τους. Αναμένεται ο προσδιορισμός ημερομηνίας τακτικής δικασίμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money