Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΜΑΡΚΟ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-1


Νίκη παραμονής στην κατηγορία σημείωσε ο Παλληνιακός μέσα στο Μαρκόπουλο με 1-0 επί της απογοητευτικής Μαρκό, η οποία κινδυνεύει άμεσα!
Πιο οργανωμένη ομάδα η φιλοξενούμενη, δεν κινδύνευσε σχεδόν ποτέ από την μέτρια γηπεδούχο, που διατήρησε ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων αλλά δεν είχε καθόλου καλά τελειώματα. Ουσιαστικά η Μαρκό είχε δύο φάσεις στο ημίωρο του αγώνα (με Αγγελάκο και Γκαβασιάδη), που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα την άμυνα των αντιπάλων της. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Κοβάνη στο 14’, που σούταρε άουτ.
Στο 38’ ο Παλληνιακός κέρδισε πέναλτυ σε καθαρό χέρι εντός περιοχής του Γιάννη Σιδέρη, ο οποίος απεβλήθη καθώς ήταν τελευταίος παίκτης πριν η μπάλλα καταλήξει στα δίχτυα του Γερογιάννη. Από κτύπημα φάουλ του Σκεντούλη, ο Καρακάσης έπιασε κεφαλιά, ο Κοκκινάκης δεύτερη και καθώς η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα, την σταμάτησε με το χέρι ο Ι. Σιδέρης.Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα στο 39’ ο Ντρένοβα (1-0).
Στο β’ ημίχρονο η συνάντηση εξελίχθηκε με τους φιλοξενούμενους ελαφρά καλύτερους αλλά χωρίς σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος (βοηθοί οι Λάμπρου, Γουργιώτης), ήταν γενικά καλός.
Μετά τη λήξη του αγώνα 3-4 οπαδοί της Μαρκό μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, πέταξαν πέτρες και επιχείρησαν να κτυπήσουν παίκτες του Παλληνιακού! Ευτυχώς, η επέμβαση του γενικού αρχηγού κ. Γαρείου και του προέδρου της Μαρκό κ. Μεθενίτη, αποσόβησε τα χειρότερα…
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας (46’ Φιωτάκης), Θ. Σιδέρης, Καβάσης (85’ Δημητρίου), Κωστής, Ρίζος, Ι. Σιδέρης, Φουστέρης, Αγγελάκος, Ρεγκάκος (46’ Δημογιάννης), Γκαβασιάδης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Κούσης, Ρακιντζόπουλος (56’ Κούνας), Κοκκινάκης, Καρακάσης, Σιαδήμας, Ντρένοβα, Σκεντούλι, Κοβάνης (89' Μπούρας), Ζώκος (70’ Παπασαράντος), Πάσσαρης.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

B epsana tou xronou h marko mazi me geraka kai oropoooooo...

Ανώνυμος είπε...

(Μετά τη λήξη του αγώνα 3-4 οπαδοί της Μαρκό μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, πέταξαν πέτρες και επιχείρησαν να κτυπήσουν παίκτες του Παλληνιακού!)Περιμένω την πειθαρχική επιτροπή, να βγάλει απόφαση για την τιμωρία της Μαρκό.Εχει ο καιρος γυρίσματα.Η νέα επιτροπή θα κάνει αυτό που πρεπει η θα ξεφτυλιστούν όλοι μαζί και ο νεος προεδρός της;

Unknown είπε...

ευχαριστουμε την επσανα για ολες της διαιτησιες που το 80% ηταν εισ βαρος μας. ευχαριστουμε τους παικτες της πιο ιστορικης ομαδας των μεσογειων της ΜΑΡΚΟ που δεν θελουν να σωσουν την ΜΑΡΚΟ μαλλον γιατι ειναι ανιστοριτοι κ μαλλον δεν εχουν καταλαβη που πεζουν κ για ποιον παιζουν.μαλλον παιζουν για τον εαυτο τους κ οχι για την ομαδα κ για τον κοσμο τους.ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελη Χουντα κανε μας την χαρη....για να μην πω τιποτα ποιο χοντρο.Ξερεις εσυ...

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως ηταν παραπανω απο 3-4 και το ξερετε καλα! περιμενουμε την τιμορια της μαρκο.. οτι και να κανετε η Παλληναρα δεν πευτει!! Καλη β' επσανα γατακια!!!

Ανώνυμος είπε...

poy akrivos adikithikate ston paixnidi auto??? pou sto 2o hmixrono o epopths mas ekopse toulaxiston 10 kathares eukairies dinodas ofsait... ade kalh b epsana!

Ανώνυμος είπε...

"βαγγελη χουντα" κλαπσε λιγο ακομα!!

Ανώνυμος είπε...

Τι πίνεις ρε;Μιλάς για διαιτησία,μιλάς για τους παίχτες που δίνουν και τη ψυχη τους;Για ποιους φιλάθλους μιλάς;Η παλληνη είχε πιο πολλούς από σας!Ημαρτον!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money