Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Ο Κεραυνός Κερατέας νίκησε 2-1 την Τριγλία στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ και κατέκτησε για 5η φορά τον τίτλο, σε 10 συνολικά διοργανώσεις! Ο αγώνας διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 27/3 στο στάδιο Παλλήνης, μπροστά σε 700 περίπου θεατές.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΛΑ ΡΕ ΚΕΡΑΥΝΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ... ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΣΥ!!! ΕΝΑ ΤΕΡΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ Κ Ε Ρ Α Τ Ι Ω Τ Ε Σ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι καλά ο διαιτητής που δεν έδωσε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο σε πεντακάθαρο χέρι της ομάδας της κερατέας.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινησε η κλαψα μωρη κυρια??

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

KOTSONI PES KAI GIA TO VRISOUME POU EFAGES....

Ανώνυμος είπε...

TETOIA KOLOFARDIA SINEXIZOMENI DEN YPARXEI!!!!!

Ανώνυμος είπε...

του τα κλασατε του ΚΟΤΣΟΝΗ καραγκιοζηδες πηγατε 10 ατομα στον ανθρωπο. Ενας ενας ειστε οι μεγαλύτερες κοτες της Ανατολικης Αττικής.

Ανώνυμος είπε...

και σε σκιαχτρα που βαζουν στα περιβολια να φοραγαμε τις φανελλες του κεραυνου θα το παιρναμε το κυπελλο.η φανελλα του κεραυνου ειναι πολυ βαρια

Ανώνυμος είπε...

re kotsoni prin egrafes 1000 twra 700 fantasou aurio..

Ανώνυμος είπε...

Ρε 8:24 πλάκα μας κάνεις???? Τι άλλο να έκανε ο διαιτητής για εσάς? Σκοντάφτατε και σφυραγε. Με αυτογκόλ σκοράρατε ρε!!!!!!
9:48 Μια χαρά σας πήδηξαν οι "κότες"!!!! Χαχαχαχαχαχα.... Η πλάκα είναι που στο χθεσινοβραδυνό τραπέζι των δυο ομάδων από ότι έμαθα η Τριγλία έπινε μόνο νερό και ο Κεραυνός κρασί. Χαχαχαχαχα..... Μεθυσμένοι το πήραμε ρε!!!! 5 ΣΤΑ 10!!!!

Ανώνυμος είπε...

απο ΚΟΡΩΠΙ,μπραβο στον ΚΕΡΑΥΝΟ,και πρεπει να καταλαβουμε οτι εχουμε κοινα χνωτα οι μεσογειτες μας βριζουν γιατι δεν μπορουν να μας φτασουν.Πρεπει να ηρεμησουμε καιοποιος πεναει απο τα μεσογεια να νοιωθει αθλητικα αβολα και οχι να τρωγωμαστε ,

Ανώνυμος είπε...

εσυ που λες για το πεναλτυ σου πληρωνουμε τον οφθαλμιατρο γιατι απο την πολυ εχεις παθει τυφλωση

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ στην Κερατέα.Μακάρι να πάρει και το πρωτάθλημα.
Από έναν Κορωπιώτη.

11:24 συμφωνώ μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

παληκαρια ημουν και εγω γηπεδο πρεπει να πουμε και οτι ι ραφηνα επεξε πολυ καλη μπαλα με πιο πολλες ευκεριες, απλα η κερατεα ηταν πιο αποτελεσματικη και πιο αμυντικη, δεν υποστηριζω καμια απο τις 2 ομαδες απλα πηγα να δω μπαλα, πανω απο ολα να μαθουμε να αγαπαμε το αθλημα και οχι να βριζομαστε, συγχαρητηρια στη κερατεα!!

Ανώνυμος είπε...

12:33 ποια είναι η γνώμη σου για τον διαιτητή? Γιατί τις περισσότερες ευκαιρίες η Ραφήνα από τις στημένες φάσεις τις απέκτησε....

Ανώνυμος είπε...

Και το άθλημα αγαπάμε και τους παίχτες της Τριγλίας χειροκροτήσαμε κατα την απονομή μια και οι οπαδοί τους εξαφανίστηκαν!!!! Αυτή είναι η διαφορά μας. Δεν θα παρατάγαμε ποτέ τους παίκτες μας μετά από μια ήττα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΤΟΥΣ.ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ 60 ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΕΡΑΤΙΟΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.100 ΚΙΛΑ Α.................ΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΞΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ.ΕΠΑΙΞΕ 95-5 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΛΑΘΟΥΣ ΤΗΣ ORIGINAL ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΝΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΛΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.......................ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΤΕ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......................Α!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΤΣΩΝΗ,ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΣΕ ΠΟΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ.ΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΙΑΣΕΙ ΔΥΟ ΕΞΕΔΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ........................

Ανώνυμος είπε...

απο το κορωπι συγχαρητηρια στον κεραυνο αποδειξατε οτι στον αθλητισμο μετρα το παθος και η αγαπη για την φανελλα και για την πολη και οχι τα χρηματα λαι οι μισθοφοροι σαν τους δικους μας μαζι με τον καρπουζα και τον προεδρο μας ακομα.ελπιζω οι σχεσεις μας να φτιαξουν γιατι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

re kotsoni apo olokliro teliko mono auto exeis na grepseis???

Ανώνυμος είπε...

Τι να γράψει ο Κοτσώνης ρε παιδιά. Ακόμα κλαίει. Δεν μπορεί και να κατηγορήσει τους διαιτητές όπως κάνει συνήθως... Διαβάστε stoplekto και sentragoal. Ωραιότατα άρθρα και εκτενή.

Ανώνυμος είπε...

PRABO STA SXOLIA APO TA PAIDIA STO KOROPI.EXETE DIKAIO DEN EXOUME NA XWRISOUME TIPOTE TA MESOGEIA PREPEI NA EINAI ENOMENA PANTA.EUXOMAI KAI STIN DIKIA SAS OMODA OTI TO KALITERO.KAI OSO BEBAIA GIA TO XTHRSINO PAIXNIDI I RAFHNA EITANE ANOTERI ALLA KAMIA FORA KERDIZI I PSIXI KAI I KARDIA.ENA MEGALO PRABO STA PAIDIA TIS RAFHNAS GIA TO YTHOS TOUS.KAI SE AUTOUS EYXOMAI NA EXOUNE MIA KALITERI SINEXEIA.

Ανώνυμος είπε...

AUTI AJIZE NA NIKISI AUTI NIKISE
K-A-R-A-Y-N-O-S

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΕΡΑΤΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΗ ΚΕΡΑΤΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΡΟΠΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΟΓΕΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ ΚΥΛΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ = ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΠΟ Α Ο ΚΟΡΩΠΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΡΟΠΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΩΠΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

καλα ειπαμε μπραβο τους αλλα ηρεμηστε κιολας ουτε μεις να το παιρναμε δε θα καναμε ετσι...κατσε να δουμε του χρονου με το καλο τι θα γινει γιατι μαλλον οι φιλοι κερατιωτες μπορει να δουν ενα θριλερ που εχουν ξαναδει ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ρε εξυπνε εσυ αμεσως να την πεις...

Ανώνυμος είπε...

5:20 Ο Κεραυνός δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι. Ας έρθει και ο Ηλιόπουλος και όποιος άλλος θέλει. Απο Κερατέα ένα μπράβο στο Κορωπί που επιτέλους έστειλε στα τσακίδια τον μαφιόζο τον Καρπουζά και τους μισθοφόρους του. Ενωθείτε γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε κάτι. Και αφήστε τους εφιάλτες να πέφτουν στον Καιάδα....

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω σημερα να σας παρει ο υπνος κ να μην βλεπεται εφιαλτες . . . . . . χαχαχαχααχαχαχααχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Xanthi Tsouka είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά του Κεραυνού... με Κερατιώτικους χαιρετισμούς, πάντα τέτοια!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money