Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΕΦΕΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Η ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ


Η Δόξα Κορωπίου ανέθεσε στον δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου την υποβολή εφέσεως στην Δευτεροβάθμιο Επιτροπή της ΕΠΟ επί της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ, σύμφωνα με την οποία τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από κάθε εκδήλωση (πρωτάθλημα) για μία αγωνιστική ημέρα και πρόστιμο 400 ευρώ.
Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ είχε παραπέμψει στην Πειθαρχική Επιτροπή την Δόξα Κορωπίου, για την επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Παπαμακάριος στην εξέδρα του γηπέδου Κορωπίου «Αντώνης Πρίφτης» κατά την διάρκεια του αγώνα Δόξας – Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου 0-2. Η Δόξα κατηγορήθηκε διότι δεν προστάτευσε τον πρόεδρο της Ένωσης σε λεκτική επίθεση του παράγοντα Κώστα Παπακωστόπουλο και προσπάθεια χειροδικίας του πρώην προέδρου της Δόξας Θ. Λεβαντέζου κατά του κ. Παπαμακάριου!
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του νομικού συμβούλου της Δόξας κ. Γρηγορίου, η έφεση θα στηριχθεί στην άποψη ότι η συγκρότηση της Πειθαρχικής Επιτροπής είναι παράτυπη και στο γεγονός ότι δεν ελήφθη υπ’ όψιν η ειλικρινής μεταμέλεια και η συγγνώμη που ζήτησε δημόσια η διοίκηση της ομάδας του Κορωπίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money