Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ Α.Ο. ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ



Βαριά τιμωρία περιμένει την Σταμάτα (αποκλεισμός έδρας και πιθανόν προσωρινή αποβολή από το πρωτάθλημα με αφαίρεση βαθμών, αν προβλέπεται στον ΚΑΠ) και όσους παίκτες της έλαβαν μέρος στα θλιβερά επεισόδια κατά παικτών και προπονητή της Μαρκό, σύμφωνα με πληροφορίες μας. 
Η συνεχής δημιουργία επεισοδίων και προβλημάτων τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, έχει δημιουργήσει άσχημο κλίμα εις βάρος της συγκεκριμένης ομάδας, που είναι συνεχώς υπότροπη και δεν συνετίζεται.
Ο παρατηρητής του αγώνα Σταμάτας-Μαρκό κ. Κοντογιάννης, είδε κι έγραψε όλα τα συμβάντα, όπως και το μέλος του Δ.Σ. κ. Νικολάου, οι οποίοι στις εκθέσεις τους αναφέρουν τα απαράδεκτα επεισόδια που ακολούθησαν τη λήξη του παιχνιδιού. 
Δεν μπορεί να ζούμε στο 2013 και να συμβαίνουν επεισόδια με κλωτσιές και μπουνιές ή κτυπήματα με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια στα ...χέρια! Δεν ζούμε σε ζούγκλα... 
Δεν είναι δυνατόν να εισέρχονται πολίτες στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθούν σε φίλους ή αντιπάλους! Είναι αδιανόητο. 
Δεν είναι δυνατόν σε κάθε λεκτική αντιπαράθεση να απαντάμε με χειροδικία! Αυτό δεν είναι το πνεύμα του αθλητισμού. 
Όσοι επιθυμούν το αντίθετο, ας ασχοληθούν με άλλες δραστηριότητες, κι ας αφήσουν τους φίλους του αθλητισμού να χαράξουν τον δικό τους, ευγενικό τρόπο συμπεριφοράς και άθλησης.

Οι μηνύσεις που …αποσύρθηκαν
Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Στεφάνου συνεχίσθηκε –μετά τη λήξη της στο γήπεδο- η αναμέτρηση Σταμάτας-Μαρκό, το περασμένο Σάββατο! Ο προπονητής της Μαρκό Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος πήγε εκεί τραυματισμένος στο ζυγωματικό, αποφασισμένος να υποβάλλει σειρά μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου… Όμως, το κλίμα που συνάντησε στο Α.Τ. δεν ήταν το αναμενόμενο! Σχεδόν όλοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες, τον συμβούλευαν να μην προχωρήσει σε διαδικασία που διαρκεί χρόνια και δημιουργεί χρόνιες καταστάσεις, συχνά με εντάσεις και παρεπόμενα στην καθημερινότητα της ζωής.
Όταν ο κ. Τριανταφυλλάκος αποφάσισε να ξεπεράσει τις «νουθεσίες» και να προχωρήσει σε μηνύσεις, εμφανίσθηκαν –εκτός των παρόντων εξαρχής- παράγοντες και παίκτες της Σταμάτας, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα κατέφευγαν κι αυτοί σε μηνύσεις, προκειμένου να …προστατεύσουν τους εαυτούς τους!
Η σχέση των ανθρώπων και ποδοσφαιριστών της Σταμάτας με το προσωπικό του Α.Τ. Αγ. Στεφάνου ήταν εμφανής από τον τρόπο που μιλούσαν και συμπεριφέρονταν μεταξύ τους! Ήταν εκεί ο Κοσμάς Πέππας, ο Γιάννης Μπερμπάντης, οι αδελφοί Χρήστος και Κώστας Τσεβάς, ο πρόεδρος του συλλόγου Στέφανος Κριεμάδης και άλλοι παράγοντες της Σταμάτας.
Τελικά, ύστερα από τρεις ώρες συζητήσεων (περασμένες 9 το βράδυ), όλοι δέχθηκαν να κάνουν πίσω. Οι μηνύσεις αποσύρθηκαν και συμφώνησαν να αφήσουν τα πράγματα στην αθλητική δικαιοσύνη…

Ν. Κορωνιάς: «Σταμάτα και Μπογιάτι είναι πλέον εχθροί μας»!
Ο αντιπρόεδρος της Μαρκό (και περυσινός πρόεδρος του Δ.Σ.) Νίκος Κορωνιάς, ήταν πολύ εκνευρισμένος και μίλησε με σκληρά λόγια για όσα συνέβησαν στη Σταμάτα: «Δεν καταλαβαίνω γιατί φέρθηκαν έτσι αυτοί οι άνθρωποι! Δηλαδή, έπρεπε να χάσουμε με κάτω χέρια; Από σήμερα, οι ομάδες της Σταμάτας και του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου είναι εχθροί μας! Τέλος οι λυκοφιλίες… Γυρίζουμε σελίδα, γιατί στο τέλος θα μας πούνε και μαλ…..».
Επίσης, αποκάλυψε ότι πριν από ένα μήνα που είχαν συναντηθεί παράγοντες της Σταμάτας και της Μαρκό στην ΕΠΣΑΝΑ, οι εκπρόσωποι της Σταμάτας είχαν εκφρασθεί με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία τους στο Μαρκόπουλο! Δεσμεύθηκαν μάλιστα, να ανταποδώσουν σ’ αυτό το παιχνίδι. Και να τα αποτελέσματα! «Τελικά, φαίνεται ότι δεν πρέπει να είμαστε καλοί και να φερόμαστε με ωραίο τρόπο», κατέληξε ο κ. Κορωνιάς.
Η Μαρκό ζήτησε από την ΕΠΣΑΝΑ να πάρει κάθε αναγκαίο μέτρο ώστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια γεγονότα σε κανένα γήπεδο και σε καμιά περιοχή της Ανατολικής Αττικής.
* Σημείωση συντάκτη: Το περίεργο είναι ότι ο κ. Κορωνιάς ενέπλεξε στα γεγονότα και την ομάδα του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο…

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O k koronias stin anakoinwsi tou opws blepoume pio panw peftei se allepaliles antifaseis Kathws milaei gia ithos Kai athlitiko pneuma tis antipalou omadas afou omws prwta den exei kataferei o idios Kati tetoio stin Diki tou omada epikaloumenos tis vrisies twn paiktwn toy Gia manes k spitia opws k ta ratsistika sxolia pou akoustikan tin wra tou agwna gia paixti tis stamatad os lektiki antiparathesi POU apo ti fainetai k stun synexeia twn dilwsewn tou exei perasi o idios stous podosfairistes tou Kathws epikaleitai ton Eauto tou malaka stin periptwsi antistixwn gegonwtwn an den provei k o idios SE antipoina.as SE afisoume k koronia LOIPON San filios tou athlitismou NA xarakseis ton diko sou eygeniko tropo simperiforas athlisis alla k ekmathisis aytou Kathws fainetai NA sas diakatexei.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Οταν εμεις λεγαμε οτι με 400 ευρω μπορεις να γ@μ@ς και να δερνεις εσεις νομιζατε οτι θα παταξετε τη βια και τον τσαμπουκα της σταματας με το ψευτοπροστημο που τους βαλατε.
Ομαδα φασαριοζα που προκαλει παντα επεισοδια γιατι δε μπορει να κερδισει μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Πετρες μπουκαλια τραμπουκισμοι απο φιλαθλους διαιτητες κηνυγημενοι κτλ και εσεις τιποτα.
Το μονο που κανετε και δε ριχνετε αυτες τις ομαδες στη Γ κατηγορια ειναι οτι παραγετε τη βια και ειστε συνενοχοι εφοσον συνεχιζουν και υπαρχουν τετοια φαινομενα και ιδικα απο τις ιδιες ομαδες.

ΥΓ. Κατα τυχη ολα τα περιστατικα ειναι μεσα στην εδρα τους. Που να πανε στα εκτος αμα το ζουμι εχει φτασει στην καλτσα.

Ανώνυμος είπε...

επιτελους ας σταματησουν να ειναι θεατες "οι μεγαλοι κυριοι" της επσανα και ας λαβουν καποια μετρα για την βια και τα επεισοδια που γινονται στα γηπεδα.....πρεπει να αλλαξουν τα πραγματα πριν να ειναι αργα....ντροπη και παλι ντροπη!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ειρωνία είναι ότι ήρθαν ομάδες όπως ο γερακας τα γλυκά νερά η Ραφήνα το κορωπι ακόμα κ το Λαύριο βασικός διεκδίκητης στην β κατηγορία κέρδισαν τους αγώνες κ τυχαν άριστης φιλοξενίας!Η σταματά για να κάνουμε μια διευκρίνηση βρίσκεται στην θέση του αμυνομενου κ όχι του επιτιθεμενου κύριε κοτσωνη μιλάτε σαν να ήσασταν παρών,δεν μας αναφέρεται ποιος ξεκίνησε πρώτος τις προκλήσεις τις ρατσιστικες ύβρεις σε αλλοδαπούς παίχτες τις μπουνιες κ τις απειλές ποιος ξεκίνησε πρώτος δεν μας λέτε;;;Τόσα χρόνια στην κατηγορία δημοσιογράφοι κ παράγοντες παλιοι γνωριμοι!!!Ανακριβειες κ αν αποδέκτες συκοφαντίες λες και οι παίχτες της σταματας τρελαθηκαν στα ξαφνικά,απαράδεκτο να δημοσιεύεται μόνο η μια πλευρά και μάλιστα μεροληπτωντας υπέρ της μια ομάδας κ ζημιωνοντας την νέοφερμενη στην κατηγορία σταματα(εύκολος στόχος)
Οσο για σένα φίλε μου που μιλάς για κάλτσες κ ζουμια μας δείχνεις πασιφανεστατα ποιος λειτουργεί προκλητικά.....
Ο κύριος κοτσωνης έφτασε σε σημείο χωρίς ούτε κάν να ακούσει την άλλη πλευρά να εκδικασει μεροληπτικα και μονομερος το συμβάν μέχρι το σημείο για το είδος κ τον τροπο τιμωρίας που αποσκοπει αυτό???ποιος είναι αυτός που βλέπει εχθρούς στον αθλητισμό?ποιοι είναι αυτοί που σπέρνουν μισοι κύριε φανταστικε κοτσωνη?οι δημοσιογράφοι οφείλουν να είναι παρατηρητές της αλήθειας,να παρουσιάζουν τα γεγονότα σφαιρικά κ όχι από την μια πλευρά( εδώ επιμένω να μας πείτε ποιος ξεκίνησε τις επιθετικές συμπεριφορές)και όχι να παρασύρονται από τον ενθουσιασμό τους και τον υποστηρικτικό τους οιστρο!!!Η βία είναι πληγή για τον αθλητισμό αλλά μεγαλύτερη πληγή ειναι αυτοί που την καλλιεργούν.
Απορώ και εξισταμαι με την τόλμη σας να δημοσιεύετε ψευδη συκοφαντιεσ και ανακριβειεσ χωρίς αποδείξεις και χωρίς να γνωρίζεται την αλήθεια και ούτε κάν ενδιαφερεστε να την μάθετε.Ετσι χωρίζεται τον αθλητισμό σε στρατόπεδα.Η ομάδα της σταματας έμεινε ανυπερασπιστη
Στον μεροληπτικο και μόνο πλευρό δημοσιογραφικό σας ζήλο.Μακαρι να ήσασταν εκεί να βλέπατε την αλήθεια και ποιος ξεκίνησε την βία αλλά πολύ φοβάμαι και παρόν να ήσασταν με τα κίνητρα που σας δια κατέχουν πάλι τα ίδια θα γραφατε!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιας και αναφερθηκες στο Λάυριο φιλε ανωνυμε και ετυχε να διαβασω το αρθρο πες μας και για την περσινη φιλοξενια της ΑΟ Σταμάτας στη β κατηγορία με την Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ τι ειχε γινει?

Θυμαστε η οχι???

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον είσαι πολύ μικρός γιατί θα σε πάω όχι στην περσινή σεζόν αλλά την προπερσινη σεζον που υποδεχτηκατε το πούλμαν της σταματας κ τους παίχτες με πέτρες αλλα οι σχέσεις των δυο ομάδων κυλούν σε ποιο ομαλό επίπεδο καθώς φέτος έτυχαν άριστης φιλοξενίας καθώς η ομάδα του λαυριου έφυγε με την Νικη και δεν υπήρξε το παραμικρό για την ομάδα τους κ τους παίχτες της
Θυμάστε η όχι αραγε???

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ.

Περσι στη Β' Κατηγορια ΣΤΑΜΑΤΑ - Α.Π.Ε.Λ. 3-0 (Μπουνιες κλοτσιες μπουκαλια και εισοδος των καφρων σας στον αγωνιστικο χωρο με αποτελεσμα να τελειωσουμε με 8 παιχτες και να εχουν γινει ΤΑ επεισοδεια)

Φετος ΣΤΑΜΑΤΑ - Α.Π.Ε.Λ. 2-3 (Καλη συμπεριφορα προς την ομαδα της Α.Π.Ε.Λ λογω του δευτερου παιχνιδιου στο Λαυριο αλλα εισοδος των καφρων παλι στον αγωνιστικο χωρο παιρνοντας στο κηνυγι τους διαιτητες)
Στο Λαυριο εχετε να παιξετε απο την 1η αγωνιστικη του περσινου πρωταθληματος στη Β' κατηγορια.

Η φιλοξενια που παρεχει η Α.Π.Ε.Λ. ηταν ειναι και θα ειναι αριστη σε οποια ομαδα ερθει στο λαυριο.
Το ειδατε περυσι αλλωστε.

Οσο για τα περι πουλμαν που λετε ή ειστε μεγαλοι ψευτες ή εχετε μπερδευτει με το πουλμαν που ειχατε σπασει εσεις οι ιδιοι στην ομαδα του Αυλωνα.

Σας εχουν παρει χαμπαρι πλεον ολες οι ομαδες.

Η βια που παραγεται εις βαρος των ομαδων που ερχονται εκει να ειστε σιγουροι οτι θα γυρισει μπουμερανγκ και στο τελος εσεις θα ειστε χαμενοι και η ομαδα σας.

Οι συμπεριφορες που θυμιζουν ουγκαντα πρεπει να τελειωνουν καποια στιγμη γιατι ειναι ντροπη να συνεχιζουν να υπαρχουν εν ετη 2013.

Ανώνυμος είπε...

Για ακόμα μια φορά η προκατελειμενη ανεγκέφαλη ηθική σας που σας κάνει να ακούτε πολλά κ να βλέπετε λίγα καθώς ήμουν στο γήπεδο στον πρώτο αγώνα στην β κατηγορια είδαμε την άψογη συμπεριφορά σας που φτυνατε παίχτες και τους τραβά γάτε τα μαλλιά όσο για φέτος που δεν πείραξε κανείς δεν έγινε σκόπιμα λόγω του δεύτερου αγώνα στο Λαύριο κύριε ασχετε!Οσο για το πούλμαν του αυλωνα δεν τα ξέρεις καλά!Για να μάθεις λοιπόν είχε φύγει όλη η ομάδα της σταματας μένοντας μόνο ο αρχηγός στον οποίο έσπευσαν παίχτες του αυλωνα να χειρωδικησουν πρώτοι ελπίζω να κατάλαβες και αν δεν πείστεις από εμένα κοιτά να μάθεις κ απο άλλους αντικειμενικούς και σοβαρούς ανθρώπους .Οσο για τους διαιτητές ειναι υπεύθυνοι σε μεγάλο βαθμό για τις αναταραχές των ομάδων γιατί αυτοί ειναι στο γήπεδο για να εκτελούν τους κανόνες του παιχνιδιού και όχι να διαμορφώνουν αποτελέσματα!!!

Ανώνυμος είπε...

Mallon kalws anaferetai oti eisai mikros giati 2 xronies pou exei katevei h stamata sto laurio oi kurioi Pou kathontai pisw apo toys pagkous thn upodexthkan me petres mpoukalia akoma Kai me neratzia...twra thumase h oxi...?

Ανώνυμος είπε...

Ειστε ο ορισμος της προπαγανδας.

Ειναι παραλογο να κουβεντιαζουμε με ομαδες και ανθρωπους που εχουν κανει τις περισσοτερες φασαριες και εχουν πλακωθει με τα περισσοτερα σωματεια.

Δυστυχως ειστε η ντροπη του αθληματος και της επσανα.

Ανώνυμος είπε...

mporo na sas metafero kai sto paixnidi me ton saroniko to2-2 sto teleutaio lepto pou isofarise i stamata k mpikan oi filathloi tou saronikou me petres k kadronia k plakosan tous paiktes tis stamatas mazi me tous paixtes tou saronikou k sto deutero giro irthan oi misoi paiktes tou saronikou alla den tous peirakse kanenas k istera tin teleutaia agonistiki tous perimenan na perasoun ekso apo to gipedo oi xouligans tou saronikou gia na tous xtipisoun afou prota eixan paei sto gipedo tou protea sto opoio itan filoksenoumeni i omada tis stamatas gia na eidopoioisoun tous allous ti ora k apo pou tha figei i stamata ta ksexases mikre auta oti pernage to poulman tis stamatas mesa apo to lavrio panigirizontas tin anodo tou k pigainontas spiti tous oi paixtes stis 11 to vradi kanontas olo ton kiklo tou lauriou

Ανώνυμος είπε...

isos sas ponese pu eixe tin kaliteri omada me dio ittes sto protathlima perisi k 75 goal energitiko den to perimenate e?den peirazei tha sas perasei proxtes malista eftase k to kipelaki tou protathliti sta grafeia tis stamatas eseis pirate kipelaki????

Ανώνυμος είπε...

Τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα του Α.Τ Αγίου Στεφάνου έκαναν ακριβώς αυτές τις ενέργειες που έπρεπε να κάνουν . Σχηματίσθηκε κανονικά η δικογραφία και με εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκαν ελευθεροι. Παρακαλούμε για την διορθωση του δημοσιέυματος. Ως πρός τις σχέσεις μας με τα σωματεία της περιοχής μας πράγματι έχουμε καλή επικοινωνία αλλά στην προανάκριση δεν υπάρχουν διακρίσεις. Και εξάλλου αμφότεροι οι κατηγορούμενοι και μηνυτές ζήτησαν την μη ποινική δίωξη
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποσο ασχετος εισαι ποσο?
Κυπελλο βρε ασχετε πηραν και οι δυο ομαδες και ο πρωτος και ο δευτερος αλλα που να τα ξερεις ασυ αυτα.
Οτι εκανε ο Σαρωνικος σε εσας μη το χρεωνεις στο λαυριο και μη μπερδευεσαι.
Ολο το Λαυριο ηταν στα καλυβια τελευταια αγωνιστικη και το ξερετε.
Στο Λαυριο δε σας πειραξε κανενας και εσεις και περυσι και φετος κανατε φασαριες.
Φετος λιγοτερες γιατι εχετε χεστει που θα ερθετε στο Λαυριο αν και δεν υπαρχει λογος γιατι η φιλοξενια μας θα ειναι για αλλη μια φορα αριστη.

Ολες οι ομαδες τα εχουν με εσας Παλληνη,αυλωνα,σαρωνικος,μαρκο,Α.Π.Ε.Λ. και ενα σωρο αλλες.
Δυστυχως ποναει η αληθεια. Περαστικα σας.

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιόζης μήπως πηρες κύπελλο πρωταθλητή εσύ;;;Λες να σε φοβηθούμε?λες να χεστηκαμε?ολοι εκει θα είμαστε και θα φωνάζουμε για την ομάδα μας γάτακι γιατί έτσι όπως το λες μπορεί κ του χρόνου να έρθεις δεύτερο γύρω στην σταματα οπότε μονο άριστης φιλοξενίας θα ήμαστε για φέτος ειναι ρόδα η ζωή!!!

Ανώνυμος είπε...

Του χρόνου θα είσαι στη Β ρε ασχετε και σε δυο χρόνια στη Γ που σας αξίζει. Μεχρι τότε έλα να δεις τι σημαίνει φιλοξενία για να μαθαίνεις κιόλας. Α και που είσαι μάθε ότι παίρνει και ο δευτεραθλητης κύπελλο μυρωδιά.

Unknown είπε...

ΑΣΧΕΤΕ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΜΠΛ ΑΘΗΝΩΝ Η ΜΑΡΚΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Α ΕΠΣΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟ ΜΕ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ??? ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

oso eixes ta arxidia tou panathinaikou isoun omada markopoulioti molis sas afise ginatai mpourdelo xoris telos!!!!!!!na ta les ola giati kriveis tin istoria sou?

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money