Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-1


Μεγάλη νίκη 2-1 στην εκπνοή του αγώνα πέτυχε το Κορωπί στο γήπεδό του επί της πρωτοπόρου Θύελλας και τώρα οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ήταν ένα ματς-θρίλλερ σε ότι αφορά την εξέλιξη του σκορ, την χρονική περίοδο και τον τρόπο με τον οποίο επετεύχθησαν τα 3 τέρματα. 
Tο Κορωπί ευτύχησε να έχει για πρώτη φορά στη σύνθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Λούσιο Ντε Ντέους, ο οποίος με δύο καταπληκτικές εκτελέσεις φάουλ, σημείωσε δύο πανομοιότυπα γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του!
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αμυντικογενές σχήμα (έλειπε και ο τραυματίας φορ Μουτζακάς) και πίεσαν στο κέντρο και την άμυνα, καταστρέφοντας κάθε οργανωμένη προσπάθεια των γηπεδούχων. Προσπάθησαν να σημειώσουν γκολ με γρήγορες αντεπιθέσεις αλλά το γήπεδο ήταν εντελώς ακατάλληλο (τραγικά κακό) για ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι αγχωμένοι, μουδιασμένοι και με κακή κυκλοφορία της μπάλλας.
Στο 10’ ο Χαρακτίδης με ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτυ άνοιξε το σκορ (0-1). Ο σκόρερ κέρδισε το πέναλτυ από τον Πριονίδη, όταν ο αμυντικός του Κορωπίου πήρε την μπάλλα από τον αντίπαλό του αλλά στην εξέλιξη της φάσης, βρήκε τα πόδια του επιθετικού της Θύελλας. Το πέναλτυ σφύριξε αμέσως ο διαιτητής, αν και βρισκόταν αρκετά μακριά από τη φάση.
Στη συνέχεια το Κορωπί πίεσε αλλά δεν απείλησε με αξιώσεις, ενώ λίγο έλειψε με αυτογκόλ στο 32’ να …«καταστραφεί». Τη λύση έδωσε ο Λούσιο στο 40’, όταν με καταπληκτικό κτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του Κατσιούλη, ο οποίος έμεινε άναυδος (1-1)!
Με καλή ψυχολογία οι γηπεδούχοι δημιούργησαν δύο ακόμη σπουδαίες ευκαιρίες, με Γαλάνη στο 43’ και με Ντούνη στο 45᾿.
Στα πρώτα 20’ λεπτά του β’ ημιχρόνου η Θύελλα ήταν καλύτερη. Διατήρησε τον έλεγχο στο κέντρο και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες. Το Κορωπί έκανε 3 αλλαγές και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, καθώς οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν για να κρατήσουν την ισοπαλία.
Όμως στο 84’ ο Σπηλιόπουλος βρέθηκε μόνος του μπροστά στον Κατσιούλη, δεν βρήκε καλά την μπάλλα κι έχασε μεγάλη ευκαιρία, όπως είχε κάνει λίγα λεπτά νωρίτερα και ο Γαλάνης. 
Τελικά, έμελε ο Λούσιο στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Κορωπίου, να αναδειχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς, αφού έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο 90’ με δεύτερο γκολ, καρμπόν του πρώτου, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από παίκτες στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην εξέδρα, από τους οπαδούς του Κορωπίου που κατέκλυσαν το «Αντώνης Πρίφτης».
Σημειώνεται ότι αρκετοί οπαδοί της Θύελλας την ακολούθησαν στο Κορωπί, χωρίς ευτυχώς να δημιουργηθούν επεισόδια μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων!
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την υποδοχή της αποστολής της ομάδας, με αυγά στο πούλμαν! Ακόμη, στο 88’ υπήρξε προσωρινή διακοπή του αγώνα, για υβριστική συμπεριφορά οπαδών του Κορωπίου και ρίψη αντικειμένων στον πάγκο της Θύελλας.
Με αρκετά λάθη που δεν έκριναν το αποτέλεσμα η διαιτησία των Χριστοδούλου, Παπαδιώτη και Καπόγλη.
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Μινάι (60' Παπαδόπουλος), Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης (46' Τόλιας), Γαλάνης, Κοκίνι, Παπαϊωάννου (65' Σπηλιόπουλος), Λούσιο Ντε Ντέους, Πάντου.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Προδρόμου (40' Αποστολάτος), Σοτάι, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Μπαξεβάνης (46' Ντόσκας), Νικολέας, Κατσούγκρης Λάμπρου (75' Καλογραιάκης).

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στην ομαδα του Κορωπιου.Οι μεταγραφες των κκ.Ντουνη,Τσιχλη και κυριως του Χριστοδουλου του παικταρα την εκαναν ακτυπητη εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων.Και εις ανωτερα...

Κ.Γ.Κ

Unknown είπε...

ΜΗΠΩΣ..ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΔΗ ΗΤΑΝ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ(ΟΣΟ ΜΠΑΛΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ)?(Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ "ΤΥΧΑΙΑ" ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η'ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Unknown είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΙΔΕΩΔΕΙ!!!ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΔΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΟΚΟΚΟ!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ!ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΥΕΛΛΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΟΤΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ 2 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ,ΤΙΣ ΦΤΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΥΣΙΕΣ; ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ Ο Κ.ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΣΥ ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!
ΥΓ. ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ SPORCITY.GR ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ SITE ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΕ ΝΕΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κύριε μονοφθαλμε και δυο ομάδες σου θα αποτύχουν. Η μια θα πέσει και η άλλη δεν θα ανεβει. Να δω μετά τα μούτρα σου

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και η Σταματα τον κατάλαβε. Σωστή και ακριβεστατη η ανακοίνωση της. Μπράβο που τον κραζουν

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money