Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 2-0

Εμφανώς καλύτερος ο Παλλαυρεωτικός, επικράτησε εύκολα του ελλιπούς Αυλώνα, με 2-0. Και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Ασλάνι μόλις στο 5’ και στο 8’! Μετά οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες καθώς οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν μόνο με 13 παίκτες στο γήπεδο, κι έμειναν με 10 στο β’ μέρος, όταν τραυματίσθηκε και αποχώρησε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μαλαβάκης, που είχε μπει ως αλλαγή. Στο 35' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κάρολι και σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού, μια-δυό ευκαιρίες για να μειώσουν την διαφορά...   Ο Παλλαυρεωτικός ενισχύθηκε στις μεταγραφές με τον Χελιώτη από τον Κεραυνό και τον Ζουμά από τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Με τον Αυλώνα πρωτοεμφανίσθηκε ο Σκανιάκος που έπαιζε στην ομάδα της Αμφίκλειας. Διαιτητές: Γιαλούρης, Β. Τζαφόλιας, Αικ. Αντωνίου.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Σπυρόπουλος, Νικολαΐδης (85’ Ντάνης), Πιτσικάλης, Σουλιώτης, Παγκοζίδης (75’ Φύσαρης), Χελιώτης (60’ Γκιόρκας), Βλαντής, Ασλάνι, Ζουμάς, Κυριακίδης.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Νακάι, Τσέλιος, Πούγιας, Σκανιάκος, Δημητριάδης, Κάρολι, Κούφο, Λέκκας (32' λ.τρ. Τζιόμαλλος), Σεφεράι (43' Μαλαβάκης), Ε. Πάντος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money