Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 1-0


Παίζοντας με 10 παίκτες από το 30’, ο Προφήτης Ηλίας πραγματοποίησε άθλο νικώντας την πολύ ισχυρή Δόξα 1-0. Είναι αλήθεια ότι οι παίκτες των φιλοξενουμένων ήταν κουρασμένοι από τον δύσκολο αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τον Κεραυνό Κερατέας, αλλά γενικά η απόδοσή τους δεν ήταν η αναμενόμενη.
Το γκολ της νίκης του Προφήτη Ηλία σημείωσε στο 26’ ο Γεωργίου και από το σημείο εκείνο του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι με απερίγραπτο άγχος κυνήγησαν την ισοφάριση, χωρίς να ολοκληρώσουν καμία προσπάθειά τους. Πάντως, είχαν μια κεφαλιά του Νικολάου στο δοκάρι του Καραογλάνη.
Αντίθετα, στο 30’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καρναβίας των γηπεδούχων, οι οποίοι σε αρκετές αντεπιθέσεις ανησύχησαν σοβαρά τον τερματοφύλακα Βλάχο.
Η φάση του αγώνα έγινε στο 80’ όταν ο Γεωργιάδης σε συνεργασία με τον Σωνίδη, εκτέλεσαν φάουλ κι έστειλαν την μπάλλα στα δίχτυα του Πρ. Ηλία αλλά ο διαιτητής Δραγάτης ενώ αρχικά έδειξε σέντρα, κατόπιν συνεννόησης με τον βοηθό Δουλγεράκη, διέταξε επανάληψη του κτυπήματος! 
Από τον εκνευρισμό που επεκράτησε στον αγωνιστικό χώρο, απεβλήθησαν οι δύο προπονητές (ο Κουλοχέρης των γηπεδούχων στο 75’ και ο Διαμάντης των φιλοξενουμένων στο 80’), όπως και ο πρόεδρος της Δόξας Σάββας Βαβάσης (67’)!
Με λάθη η διαιτησία των Δραγάτη, Δουλγεράκη, Τζάλλα, οι οποίοι προσήλθαν κατάκοποι στο γήπεδο Galaxy με καθυστέρηση 20’ λεπτών περίπου από το κοντινό γήπεδο «Απήλιον» του Πανιωνίου, όπου διαιτήτευσαν αγώνα του πρωταθλήματος Κ-20 που είχε –κι αυτό- καθυστέρηση στην έναρξή του…
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Καραογλάνης, Ζούρας, Λύγκος, Τούσα, Καραμολέγκος, Τοζάλλι, Γεωργίου, Καρναβίας, Φούκη (51’ Νούσης), Κουλοχέρης, Μαργέτης (85’ Χουτρίδης).
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Σιδηρόπουλος (66’ Σάββας), Γεωργόπουλος, Φέκος, Γιαλαμάς, Κωτσαδάμ (46’ Σωνίδης), Καλλέρης, Παπαδόπουλος, Νικολἀου, Αρχοντής, Συμεωνίδης (46’ Γεωργιάδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money