Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1-0


ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Η Θύελλα συνεχίζει την αήττητη πορεία της (8 νίκες σε 9 εντός έδρας αγώνες) και διευρύνει την διαφορά από τους διώκτες της στην κορυφή της βαθμολογίας. Πέτυχε δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη με 1-0 επί της Δόξας Κορωπίου (ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της), που έπαιξε δυνατά και επιδίωξε την ισοπαλία, με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Βασίλη Γεωργακόπουλο.
Οι γηπεδούχοι κλονίσθηκαν προσωρινά από τον τραυματισμό –μόλις στο 9’ λεπτό- του Μουτζακά και αγωνίσθηκαν στο πρώτο ημίωρο με πάθος. Είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Νικολέα (15’) ενώ ίδια τύχη είχε και δυνατό σουτ του Χαρακτίδη στο 20'!
Το 1-0 πραγματοποιήθηκε στο 30', μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη. Η μπάλλα πήγε «συστημένη» στο κεφάλι του προωθημένου Τασσόπουλου, που δεν δυσκολεύθηκε να την στείλει στα δίχτυα.
Στη συνέχεια ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε σταδιακά αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν απειλητικοί...
Το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ δυνατό και υπήρξαν διαμαρτυρίες στον διαιτητή για ανοχή του σκληρού παιχνιδιού, κι από τις δύο πλευρές. Εκνευρισμός επικράτησε στην εξέδρα, κατά διαστήματα, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Μέτρια η διαιτησία του Ζαχαρόπουλου. Βοηθοί: Πολυδωρόπουλος, Ανδρεάδης.

Ο προπονητής της Θύελλας Βλάσης Χατζηαναστασίου, παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα, λόγω τιμωρίας. Χρέη τεχνικού στον πάγκο, εκτέλεσε ο παλιός παίκτης της ομάδας και γεν. γραμματέας του Δ.Σ. Χρήστος Μυτιληναίος.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Νικολέας, Μπαξεβάνης (60’ Ντόσκας), Σοτάι, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Πετράι (65’ Αποστολατος), Μουτζακάς (9' λ.τρ. Προδρόμου), Κατσούγκρης, Λάμπρου.

ΔΟΞΑ: Αποστολίδης, Χάλαρης, Μαρινάκης, Γκαδίτης, Τούντας, Αμπεντινάι, Μπεχάρι (48’ Πουλάκης), Μπουτσάι, Δάβαρης, Σύρος, Παπαδάς (75' Σοτίρ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money