Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-1


Ο Κεραυνός δεν κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τον αξιόμαχο Νικηφόρο, παρ’ ότι κράτησε ελαφρά υπεροχή στις κινήσεις κατά το β’ ημίχρονο, και το αμφίρροπο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 87’, με γκολ που προήλθε από φάση την οποία αρκετοί θεατές χαρακτήρισαν ως οφ-σάιντ αλλά ο αρμόδιος βοηθός Σπυρόπουλος δεν είδε και φυσικά δεν υπέδειξε…
Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης ήταν να δημιουργηθεί ένταση από τα υβριστικά συνθήματα κατά της διαιτησίας από τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.
Στο α’ ημίχρονο δεν έγιναν φάσεις μπροστά στις εστίες και ο Νικηφόρος με τον άπειρο 16χρονο Κυράνη (στη θέση του Βεντούρη, που πήγε φαντάρος) στην αρχική 11άδα, διατήρησε ελαφρά αλλά ακίνδυνη υπεροχή. Με το αποτελεσματικό μαρκάρισμα του Παπαβασιλείου πάνω στον Κοντογιάννη, ο Κεραυνός δεν είχε πολλά περιθώρια ανάπτυξης του γνωστού παιχνιδιού του.
Όμως, στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν ορισμένες αντεπιθέσεις, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε χωρίς αντίκρισμα. Στο 57’ ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα, επειδή ακούσθηκαν υβριστικά συνθήματα. Και στο 60’ ο Κεραυνός ευτύχησε να προηγηθεί (0-1) με κεφαλιά του προωθημένου Χρ. Παππά, σε κτύπημα φάουλ.
Αμέσως αντέδρασε ο Νικηφόρος, περνώντας στο παιχνίδι τον Ζέεμπε αντί του Νάτση και γυρίζοντας στο κέντρο της άμυνας τον Τσιριγώτη. Καθώς η βροχή δυνάμωνε, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με Δ. Ρώμα και Κατσίκη να φρεσκάρουν το κέντρο τους αλλά η κίνηση αυτή δεν έφερε αποτέλεσμα.
Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν στο 80’ μια ευκαιρία με τον Βαζέχα, που σούταρε απελπιστικά άουτ.
Το 1-1 πραγματοποιήθηκε στο 87’, όταν ο Ζέεμπε πέρασε μπαλλιά στον Αποστολόπουλο, κι αυτός (που παίζει πάντοτε στο όριο) με πλασέ ισοφάρισε. Ακολούθησε νέα διακοπή του αγώνα για υβριστικά συνθήματα και αλλαγή του Αποστολόπουλου, ο πατέρας του οποίου δέχθηκε επίθεση στην εξέδρα από οπαδούς του Κεραυνού!
Στο γήπεδο Γέρακα βρέθηκαν εκατοντάδες θεατές, παρά την βροχή, και στο τέλος απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ των φίλων του Κεραυνού, που «διαμαρτύρονταν» σε διοικητικά στελέχη της ομάδας, που τους ζητούσαν να ηρεμήσουν!
Άριστη η διαιτησία του Μάλαμα. Καλοί οι βοηθοί Σπυρόπουλος και Μήταρης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Αντεριώτης, Χαβενετίδης, Νάτσης (65' Ζέεμπε), Ταφιλάι, Παπαβασιλείου, Τσιριγώτης, Χαρικιόπουλος, Κυράνης (46' Αλεξανδράκης), Βαζέχα, Αποστολόπουλος (88' Βαγενάς).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χρ. Παππάς (81' Μαστροκώστας), Αναγνώστου, Πρίφτης, Γ. Ρώμας, Μεγαγιάννης, Κρυεμάντη (66' Δ. Ρώμας), Κοντογιάννης, Μπάτρης (76' Δ. Κατσίκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money