Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 3-1


Αγχώδη νίκη με 3-1 σημείωσε ο Παλληνιακός επί της Μάχης Μαραθώνος, η οποία ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο και προηγήθηκε στο σκορ (31’) με γκολ του Μίχα αλλά στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και στο τελευταίο τρίλεπτο να πάρουν και τη νίκη…
Στο 46’ ο σκόρερ του Παλληνιακού Μπερτσιάς επωφελήθηκε αναταραχής στην αντίπαλη άμυνα και με ψύχραιμο σουτ έκανε το 1-1. 
Στο 64’ πάλι ο Μπερτσιάς έπιασε κεφαλιά που «αποκρούσθηκε» από τα χέρια του Πλατσιώτα, αλλά ο διαιτητής δεν είδε τίποτε!
Ο Ζώκος στο 87’ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, κι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, ολοκληρώνοντας εντυπωσιακή προσπάθεια του Ντρένοβα, που είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι με δυνατό σουτ. Και στο 90’ ο Ντρένοβα πρωταγωνίστησε πάλι, όταν ελίχθηκε και γύρισε στον Μπερτσιά, που έκανε εύκολα το τελικό 3-1.
Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν πετύχει κι άλλο γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά και πάλι ο διαιτητής τους το αρνήθηκε! Ήταν πέναλτυ σε ανατροπή του Σκεντούλη από τον Βοτσίδη.
Πάντως, η Μάχη με λίγη προσοχή μπορούσε να φύγει από την Παλλήνη με την ισοπαλία…
Μέτριος ο διαιτητής Χριστοδούλου, (Δ. Τζαφόλιας, Τζάλλας).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Δημητρακάκης (82’ Καστής), Ντρένοβα, Σιαδήμας, Κούνας (46’ Σκεντούλη), Μπερτσιάς, Κοβάνης (71’ Ζώκος).
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Τσέλα, Μπισμπιρούλας, Ν. Χαμάμης (46’ Γρίβας), Πλατσιώτας, Καραλής, Μεταξάς (69’ Χατζηπέτρος), Νταής, Ενέι, Μίχας, Χατζηλίας (90’ Γ. Χαμάμης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money