Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: ΘΥΕΛΛΑ – ΤΡΙΓΛΙΑ 1-2


Η ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 1-0

Προβάδισμα με 2-1 πήρε η Τριγλία επί της συμπολίτισσας Θύελλας, μετά από εξαιρετικό παιχνίδι που παρακολούθησαν 600 και πλέον φίλαθλοι στο γήπεδο Ραφήνας, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό κυπέλλου.
Η τυπικά γηπεδούχος Θύελλα άνοιξε το σκορ στο 10’ με εντυπωσιακή κεφαλιά του Τασσόπουλου, σε καλοκτυπημένο φάουλ του Χαρακτίδη. Το 1-1 πέτυχε στο 40’ με κοντινό πλασέ ο Γκίκας, ύστερα από κάθετη πάσα του Κατσούγκρη και λάθος της άμυνας. Το τελικό 1-2 σημείωσε στο 79’ ο Μουλάκης, με προσωπική ενέργεια αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα Κατσιούλη και πλάσαρε από την γραμμή της μεγάλης περιοχής.
Στο πρώτο ημίχρονο η Θύελλα είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλλας, έφθανε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν εύρισκε τρόπο να ολοκληρώσει τις επιθετικές της προσπάθειες, παρά την έντονη δραστηριότητα των περισσοτέρων της παικτών. Φάνηκε πολύ η απουσία του ανέτοιμου να χρησιμοποιηθεί Μουτζακά.
Η Τριγλία αφού έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 26’ όταν ο Κατσιούλης ανέκοψε εντυπωσιακά διπλή προσπάθεια των Σταμπέλου και Μουλάκη, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 40’ και χρειάσθηκε να επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις της στο β’ ημίχρονο, προκειμένου να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι.
Πάντως, η Θύελλα έχασε τις πρώτες ευκαιρίες με τον Αποστολάτο, που σούταρε άουτ στο 61’ από πάσα του Χαρακτίδη και στο 63’ που μόνος μπροστά στον Φιλιππόπουλο, έπιασε κεφαλιά μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, μετά από εκπληκτική ντρίμπλα και σέντρα του Οικονόμου. Στο 65’ ο εξαιρετικός Χαρακτίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Νικολέας, μόλις απέτυχε να σκοράρει καθώς ο τερματοφύλακας της Τριγλίας αλλοίωσε την πορεία της μπάλλας και στο 68’, σε νέα εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη, ο Τσέπας έδιωξε με αυτοθυσία σε κόρνερ… Αν πετύχαινε γκολ στο διάστημα αυτό, η Θύελλα θα έπαιρνε προβάδισμα στο σκορ.
Μετά, ήλθε η σειρά της Τριγλίας, με τον Μάντζη (70’) να πλασάρει σε τετ-α-τετ και να σώζει εντυπωσιακά την εστία του ο Κατσιούλης, όπως έκανε ένα λεπτό αργότερα (71’) και σε ανάλογη προσπάθεια του Μουλάκη, που είχε προηγουμένως αποφύγει δύο αμυντικούς! Στο 79’ η Τριγλία πέτυχε το 1-2 αλλά ο Χαρακτίδης επανήλθε (82’) με κτύπημα φάουλ μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 84’ ο Κατσιούλης απέκρουσε κεφαλιά του Μαντζώρου.
Από την Τριγλία ξεχώρισαν οι Μουλάκης (κυρίως στο β’ μέρος) και Γκίκας. Τρομερός ήταν ο Κατσιούλης αλλά και ο Χαρακτίδης από πλευράς Θύελλας.
Υποδειγματική συμπεριφορά είχαν θεατές, παίκτες, προπονητές και παράγοντες.
Εξαιρετική η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου, Αντιπαριώτη και Φαμέλη.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης, Καλογραιάκης, Σοτάι, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας (58′ Νικολέας), Αποστολάτος (71′ Λάμπρου), Κατσούγκρης, Οικονόμου (82′ Προδρόμου).
ΤΡΙΓΛΙΑ: Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Φελεγκάκης, Μπλιάμπλιας, Τσέπας, Ντρέκος, Αγγελόπουλος (69′ Μάντζης), Γκίκας, Σταμπέλος, Μουλάκης (80′ Μαντζώρος), Χατζάκης (62′ Ράμο). 

Ο ΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
ΦΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money